تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 754 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

قطعی شما که لینکت هست ولی اینترنت نیست مربوط به نویز نمیشه و به isp مروبطه

من هم با Le0nard0 موافقم.مشکل شما از نویز نیست و از isp و یا شاید تنظیمات داخلی مودمت باشه.یکبار مودمتو ریست کن و دوباره کانفیگ کن.چون شما داری میگی گاهی اوقات چراغ لینکت روشنه اما اینترنت نداری.این برمیگرده در درجه اول به سرویس دهنده و بعدش هم به کانفیگ مودم.البته منم بعضی اوقات اینجوری میشم بعد که به پشتیبانی زنگ میزنم میفهمم قطعی سراسری است

داره خودمونی میشه iliafshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فاصله از مرکز مخابراتی رو پارامتر Line Attenuation مشخص میکنه که برای خطت 61 هست خیلی زیاده
    اگه از سر خط تغییر محسوسی داشته باشه پس سیمکشی داخلی مشکل داره که میتونی از سرخط سیم مستقیم بکشی برای مودم
    سلام از سر خط امتحان کردم هر کدوم از پارامتر ها 10 تا بهتر میشه snr میشه 23.5 و Line Attenuation هم میشه 51 Attainable Rate هم میشه 7200
    سر راه خط تلفن بجز تلفن یه دزدگیر هم هست ممکنه از اون باشه؟ اگر اینطوره ایا راهی هست که دزدگیر رو قطع نکنی و این مقادیر بهتر بشه (چیزی شبیه فیلتری که سر راه تلفن گذاشتم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام لطفا راهنمایی کنین من سرعت ۲ mg مخابرات گرفتم فاصله تا مخابرات حدود ۳ کیلومتر هست .مودم بردم مخابرات down و up بصورت زیرهست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی تو خونه فقط در مد G.DMT وصل میشه به صورت زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا باید چیکار کنم باید پورت عوض کنم؟

در آغاز فعالیت !Hiss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان همگی خسته نباشید ،
    اینترنت من قطعی خیلی زیاد ، بهمراه کاهش سرعت فوق العاده داره . چراغ ADSL مودمم قطع میشه ، بعد معمولاً سریع وصل میشه . وقتی این اتفاق می افته ، سرعت دانلود بشدت افت می کنه . من اینترنت دو مگ مخابرات دارم . دیشب سرعت دانلودم از 230 هم می گذشت ، ولی یهو قطع شد و سرعت دانلود از نصف هم کمتر شد . اینم بگم تازه فهمیدم روی خطم چهار تا شماره هست ، این تاثیری نداره ؟ باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید :

Last edited by !Hiss; 18-07-2014 at 05:46.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام از سر خط امتحان کردم هر کدوم از پارامتر ها 10 تا بهتر میشه snr میشه 23.5 و Line Attenuation هم میشه 51 Attainable Rate هم میشه 7200
    سر راه خط تلفن بجز تلفن یه دزدگیر هم هست ممکنه از اون باشه؟ اگر اینطوره ایا راهی هست که دزدگیر رو قطع نکنی و این مقادیر بهتر بشه (چیزی شبیه فیلتری که سر راه تلفن گذاشتم)
    نمیتونی از سر خط واسه مودم سیم چدا بکشی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان همگی خسته نباشید ،
    اینترنت من قطعی خیلی زیاد ، بهمراه کاهش سرعت فوق العاده داره . چراغ ADSL مودمم قطع میشه ، بعد معمولاً سریع وصل میشه . وقتی این اتفاق می افته ، سرعت دانلود بشدت افت می کنه . من اینترنت دو مگ مخابرات دارم . دیشب سرعت دانلودم از 230 هم می گذشت ، ولی یهو قطع شد و سرعت دانلود از نصف هم کمتر شد . اینم بگم تازه فهمیدم روی خطم چهار تا شماره هست ، این تاثیری نداره ؟ باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید :

خطت نویزش زیاده . منظورت از اینکه روی خط چهار تا شماه هست اینه که 4 تا گوشی رو خطه؟ برای هر کدوم اسپلیتر جدا گذاشتی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام لطفا راهنمایی کنین من سرعت ۲ mg مخابرات گرفتم فاصله تا مخابرات حدود ۳ کیلومتر هست .مودم بردم مخابرات down و up بصورت زیرهست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی تو خونه فقط در مد G.DMT وصل میشه به صورت زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا باید چیکار کنم باید پورت عوض کنم؟
    از سر خط خونه چک کردی؟ از اونجا هم چک کن تا بشه دقیقتر بررسی کرد

در آغاز فعالیت !Hiss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خطت نویزش زیاده . منظورت از اینکه روی خط چهار تا شماه هست اینه که 4 تا گوشی رو خطه؟ برای هر کدوم اسپلیتر جدا گذاشتی؟
    سلام
    ما تو خونه یدونه تلفن داریم ، پایین خونه هم که مغازست ، سه تا تلفن هست . یعنی چهار تا تلفن با چهار شماره ی متفاوت .
    نه دیگه فقط برای خونه اسپلیتر گذاشتم !
    Last edited by !Hiss; 18-07-2014 at 11:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

از سر خط خونه چک کردی؟ از اونجا هم چک کن تا بشه دقیقتر بررسی کرد
    بله از سر خط هم چک کردم هینجوریه .snr و مخابرات نباید بیش از این باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    ما تو خونه یدونه تلفن داریم ، پایین خونه هم که مغازست ، سه تا تلفن هست . یعنی چهار تا تلفن با چهار شماره ی متفاوت .
    نه دیگه فقط برای خونه اسپلیتر گذاشتم !
    نه اون خطها نمیتونه باعث نویز بشه . اگر میتونی مودمو ببر سرخط خونه چک کن نتیجه ش رو بگو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •