البته بگم که کم کم با بازی کردن قلق بازی دستت میاد و میتونی cpu رو راحت شکست بدی . حتی توی لجندری .
اما به شدت 13 سرتر بود از این نسخه . واسه من یکی 13 یه نسخه کامل بود و جوری نبود که توی 13 بگم کاش مثلا اینجاش اینجوری باشه یا اونجوری . چیزی کم نداشت . EA باید همون رو فقط ارتقا میداد نه اینکه یه سری مزیت ها رو برداره ازش .
توی 14 مجبور میشی به سمت یه نوع تاکتیک متمایل بشی . توی 13 زدن اکثر گل ها بسته به مهارت و تاکتیک بازیکن فرق داشت .
یکی مهارت توی دریبل و بازی سرعتی داشت . یکی پاس کاری و تیکی تاکا کار میکرد . یکی تا توپ رو میگرفت پاس بلند میداد واسه مهاجمش . یکی زیاد سانتر میکرد و ...
اما توی 14 یکی دو روش چون بیشتر از همه کاربرد دارن واسه همین متمایل میشیم به استفاده از اون روش ها .
نکته ای که بیش از همه روی اعصابه حفظ توپه که مدافعین حریف خیلی ریلکس بازی میکنن و به راحتی میشه توپشون رو گرفت که بازی رو واسه من بی مزه میکنه . از اون طرف دروازه بان هاشون که همگی واکاشی زوما . با یه حرکتی توپ ها رو میگیرن که نگو . توی یه بازی میبینی 20 تا موقعیت یا شوت به دروازه دارم که فقط یکیش گل شده د حریف همون یکیش رو هم میبینی گل میکنه .
ولی این اسلایدر ها خیلی توی بهتر شدن بازی کمک کرده . دمش گرم . دفاع خیلی هوشمندانه تر عمل میکنه . حتما تنظیمشون کنین .