تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 444 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بهترین فیفایی هست که تا به حال تجربه کردم این بازی ته ته تهشه دی:
    بی تعارف معتاد بازی شدم ضربات آزاد خیلی باحال شده فقط ایکاش یه راهی بیاد بشه توی ایکس باکس بتونم بدون نیاز به لایو اون حالت ویرایش پرو رو آنلاک کنم بتونم اکامپلیشمنت های دفاعی و دروازبانی رو هم آنلاک کنم

2. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بهترین فیفایی هست که تا به حال تجربه کردم این بازی ته ته تهشه دی:
    بی تعارف معتاد بازی شدم ضربات آزاد خیلی باحال شده فقط ایکاش یه راهی بیاد بشه توی ایکس باکس بتونم بدون نیاز به لایو اون حالت ویرایش پرو رو آنلاک کنم بتونم اکامپلیشمنت های دفاعی و دروازبانی رو هم آنلاک کنم
    فکر نمیکنم بیاد . واقعا بدون اونا نمیشه پرو رو یک complete کرد . خوبیش اینه که بر عکس کریر یه بار مصرف نیست و واسه هر پرویی که شروع میکنی اون چیزایی که خریدی اعمال میشه.

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

البته بگم که کم کم با بازی کردن قلق بازی دستت میاد و میتونی cpu رو راحت شکست بدی . حتی توی لجندری .

اما به شدت 13 سرتر بود از این نسخه . واسه من یکی 13 یه نسخه کامل بود و جوری نبود که توی 13 بگم کاش مثلا اینجاش اینجوری باشه یا اونجوری . چیزی کم نداشت . EA باید همون رو فقط ارتقا میداد نه اینکه یه سری مزیت ها رو برداره ازش .
    توی 14 مجبور میشی به سمت یه نوع تاکتیک متمایل بشی . توی 13 زدن اکثر گل ها بسته به مهارت و تاکتیک بازیکن فرق داشت .
    یکی مهارت توی دریبل و بازی سرعتی داشت . یکی پاس کاری و تیکی تاکا کار میکرد . یکی تا توپ رو میگرفت پاس بلند میداد واسه مهاجمش . یکی زیاد سانتر میکرد و ...
    اما توی 14 یکی دو روش چون بیشتر از همه کاربرد دارن واسه همین متمایل میشیم به استفاده از اون روش ها .

نکته ای که بیش از همه روی اعصابه حفظ توپه که مدافعین حریف خیلی ریلکس بازی میکنن و به راحتی میشه توپشون رو گرفت که بازی رو واسه من بی مزه میکنه . از اون طرف دروازه بان هاشون که همگی واکاشی زوما . با یه حرکتی توپ ها رو میگیرن که نگو . توی یه بازی میبینی 20 تا موقعیت یا شوت به دروازه دارم که فقط یکیش گل شده د حریف همون یکیش رو هم میبینی گل میکنه .
    ولی این اسلایدر ها خیلی توی بهتر شدن بازی کمک کرده . دمش گرم . دفاع خیلی هوشمندانه تر عمل میکنه . حتما تنظیمشون کنین .
    کاملا با همه حرفاتون موافقم. من که قبل از اینکه ۱۴ بیاد میگفتم دیگه چیکار میخوان بکنن الا اینکه یه مقداری به ورزشگاه برسن ؟ که اونم همچی لازم نیست! ولی دیدم چیکار کردن !
    تاکتیکارو که کامل گفتید.
    منو سانتر بازیای بازی روانی میکنه. طرف هیچی بلد نیس با یه سانتر از من جلوه :-( سری قبل قلق خاصی میخواست و تو هر حالت و شرایطی نمیشد سانتر خوب بکشی رو دروازه. الان همه بازیکنا با پشت پا توپ رو میندازن رو سر مهاجم! البته این مورد رو ۱۳ هم بعد اپدیتا حل کرد و امیدوارم اینبارم درست بشه.
    در کل من نظرم اینه قبل از اینکه یه اپدیت بزرگ نگیرن نباید نسخه قبلی رو ول کنی.
    دفاع رو واقعا اینطوریه. هر دو نکته رو موافقم.
    واسه شمام فاصله تیمها انقد غیر قابل تحمله؟؟؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    بالاخره نسخه RELOADED نیومد ؟؟؟
    نسخه 3DM ارزش دانلود داره ؟؟؟ حجمش 7 گیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کاملا با همه حرفاتون موافقم. من که قبل از اینکه ۱۴ بیاد میگفتم دیگه چیکار میخوان بکنن الا اینکه یه مقداری به ورزشگاه برسن ؟ که اونم همچی لازم نیست! ولی دیدم چیکار کردن !
    تاکتیکارو که کامل گفتید.
    منو سانتر بازیای بازی روانی میکنه. طرف هیچی بلد نیس با یه سانتر از من جلوه :-( سری قبل قلق خاصی میخواست و تو هر حالت و شرایطی نمیشد سانتر خوب بکشی رو دروازه. الان همه بازیکنا با پشت پا توپ رو میندازن رو سر مهاجم! البته این مورد رو ۱۳ هم بعد اپدیتا حل کرد و امیدوارم اینبارم درست بشه.
    در کل من نظرم اینه قبل از اینکه یه اپدیت بزرگ نگیرن نباید نسخه قبلی رو ول کنی.
    دفاع رو واقعا اینطوریه. هر دو نکته رو موافقم.
    واسه شمام فاصله تیمها انقد غیر قابل تحمله؟؟؟
    راجع به اپدیت جالبه که همیشه بازی تا موقع زمستون اشکالات زیادی داره
    اما توی 13 بعد از اپدیت زمستون که اومد بازی کلا فرق کرد و گیم پلی عالی شد . شاید الان کسایی که بین 13 و 14 میگن 14 بهتره فقط با نسخه اولیه یا همون کرکی 13 مقایسه میکنن در حالی که گیم پلی 13 بعد از اپدیت زمستون خیلی بهتر شد . مخصوصا اینکه بازی روون تر بود در حالی که خیلی ها فکر کنم منظورشون فیفا 13 اولیه بوده که میگفتن 4 از 13 روون تره . اما 13 بعد از اپدیت واقعا روون شده بود و عالی .

در ضمن در مورد فاصله تیم ها واسه منم اولش اینطوری بود و وقتی زیاد بازی کنی اونوقت برعکس فکر میکنی . یعنی به نظرت میاد که فاصله تیم ها خیلی خیلی کمه . جوری که میشه با تیم های ساده جلوی تیم های قوی خوب بازی کرد .

داره خودمونی میشه bluemeysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام دوستان
    فیفا رو از چه سایتی دانلود کنم که بدون اشکال باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی هست بدونه چه جوری میشه دکمه های دسته بازی رو توی نسخه pc عوض کرد آخه ماله خودش خیلی سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مودینگ وی 1.0.0 و 1.0.1 هم اومد .

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این پچهای جدید مودینگوی چهره های جدید هم به بازی اضافه میکنن؟من یکیشونو دان کردم فقط نقل و انتقالات و اسکوربورد داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان مشکل افت فریم تو این کرک و اپدیت 5 حل شده یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •