تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 624 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابت توضیح کامل و جامع ممنون
    فقط من از سوال اخرم این بود که از بین دستگاه های دیجیتال شما کدوم را پیشنهاد میکنید؟
    دستگاهی که زیاد داغ نکنه- ضبط بدون نقص و با امکاناتی از قبیل ضبط خودکار در ساعت معین و....
    اگر دستگاه خوبی باشه و بی نقص کار کنه و داغ هم بشه عیبی نداره. با یک فن (پنکه) 5 هزار تومانی 5 ولت که به پورت USB پشت دستگاه میخوره مثل یخچال خنکش میکنه.

منتها من به تجربه دیدم مدلهایی که داغ هم نکنند و خیلی هم خوب کار کنند.

اگر تلویزیون شما معمولی لامپی CRT هست براش بدون شک گیرنده اکس ویژن مدل 111 بگیرید که زیر 65 هزار تومان قیمتشه و خیلی روان و بدون گیر کار میکنه. به راحتی برنامه ها رو ضبط میکنه و خودش هم میتونه پخشش کنه. ضمنا اگر به فرمتهای دیگر بخواین فیلمها و فوتبالهای ضبط شده توسط اکس ویژن 111 رو تبدیل کنید، نرم افزار کامپیوتری TMPGEnc این کار رو براتون انجام میده. ضمنا با اکس ویژن میشه یک کانال رو ضبط کرد و بقیه کانالهای فرکانس رو مشاهده کرد. سر ساعت هم ضبط میکنه. تله تکست و منوی زیبای رنگارنگ فارسی داره. داغ کردنش هم خیلی بعیده. من که ندیدم. یک سال هم گارانتی معتبر مادیران داره.

اگر تلویزیون شما LCD/LED/3D هست باید گیرنده ای بگیرید که خروجی HDMI داشته باشه که در این زمینه من بلوسنس و برایت رو پیشنهاد میکنم. بلوسنس مال یک شرکت اسپانیایی هست و حرف نداره. جدیدا اکس ویژن مدل جدید 131 رو داده که اون هم خروجی HDMI داره اما من تا حالا تستش نکردم. هر سه مدلی که عرض کردم میتونن انواع و اقسام ویدیوهای متفرقه که از منابع مختلف روی حافظه یو اس بی یا هارد اکسترنال ذخیره کرده اید رو پخش کنن! این مدل ها از 70 هزار تومان تا 90 هزار تومان هست که بعضیها مثل بلوسنس کابل HDMI داخلشون به صورت مجانی هست و دیگه لازم نیست 15 هزار تومان پول کابل رو هم بدید.

موفق باشید.

.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 12-12-2010 at 01:34.

2. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من نمی دونم چرا تلتکس این ایکس ویژن های کامپیوتر فارسی نمیشه .اصلا به هم ریخته است.معلوم نیست لاتین یا یه زبون دیگه است.ویندوزم اکسپی سرویس پک 3 است .کسی می تونه راهنمایی بکنه.
    یه سوال دیگه کدوم برنامه کانونتور با ایکس ویژن خوب عمل می کنه تا فایل ها رو تبدیل کنیم.
    سوال یک:
    دوست عزیز منظور شما اگر قابلیت نمایش تله تکست به زبان فارسی هست باید خدمتتون عرض کنم که این ارتباطی به نوع کارت و سخت افزار اون نداره. بلکه همه مشکل سر نرم افزاره. یعنی اگر برنامه ای باشه که تله تکست فارسی رو ساپورت کنه به راحتی میشه این مشکل رو حل کرد.

البته باید طوری باشه که همه بدون نرم افزار جانبی بتونن تله تکست فارسی رو داشته باشن اما تا اون موقع من یک پلاگین (افزونه) برای برنامه ProgDVB یا --- Viewer یا امثال اینها پیدا کردم که باید در فولدر پلاگین نرم افزار کپی بشن. بعد از اون باید برنامه پروگ دی وی بی رو اجرا کرد و از منوی پلاگین این افزونه رو اجرا و پس از مشاهده تله تکست به شکل به هم ریخته، با کلیک راست بر روی پنجره مشکی، زبان فارسی و عربی را انتخاب کرده و سپس میبینید که همان نوشته های به هم ریخته به شکل درست دیده میشوند.

البته برای تله تکست باید روی یکی از کانالهای سه یا دو باشید چون فقط این دو کانال در پخش دیجیتال حاوی اطلاعات تله تکست هستند.

به عکسی که من چند وقت پیش از این افزونه در حال اجرا گرفتم توجه بفرمایید:

نام این افزونه Golden Teletext است که با جستجوی در گوگل به راحتی بدان دست پیدا خواهید کرد.

سوال دو:
    بستگی داره که با چه برنامه ای دارید ضبط میکنید. سعی کنید با برنامه های استاندارد و حرفه ای ProgDVB یا --- Viewer با فرمت TS ضبط کنین تا تبدیلش به فرمت های دیگه راحت باشه! برنامه هایی مثل Blaze فایل رو به صورتی ضبط میکنند که تبدیل کردندش سخت میشه.
    نام برنامه ای که باهاش ضبط میکنین چیه؟

.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 12-12-2010 at 06:58.

4. 2 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

خب پس اگر گیرنده USB اکس ویژن مادیران گرفتین، پس هیچ بهانه ای برای عدم راه اندازی ندارین چون همه بچه ها اینجا با همین مدل کار کرده اند. به غیر از یه سری آموزش تصویری که قبلا ارائه کردم شما باید مثلا در برنامه ProgDVB چنین تنظیماتی رو انجام بدین و با قفل کردن فرکانس محل زندگیتون اونقدر آنتن رو بچرخونین تا سیگنال پر بشه و چراغ قرمز گیرنده که داخلش تعبیه شده روشن بشه. این فرکانس در شهرهای مختلف فرق میکنه.

شما اول باید سخت افزار یعنی گیرنده رو به برنامه معرفی کنین و سپس بروید به سراغ اسکن کردن کانال:

گیرنده ای که من در آموزش ازش استفاده کردم همین مادیران 29 هزار تومانی است.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

موفق باشید
    با تشکر از حوصله ای که به خرج می دید راستش من برنامه ProgDVB 6 رو دانلود کردم اما وقتی اجراش م یکنم اصلا شبیه این برنامه شما نیست و اصولا موندم چیکارش کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا قيمتهاي فروش بعضي از دستگاها تو سايتهاي فروشنده مانند pmp4 خداشاهده خيلي بالاست
    دوستاني كه ميخواند دستگاه بخرند بهتره به آدرس ميدان امام خميني (توپخونه) پاساژ فتوت ويا مغازهاي بيرون از پاساژ خريد كنند اختلاف بعضي از دستگاها تا 15000 تومنه
    مثلا توسايت pmp4 پروويژن روزده 74000 تومان ولي تو توپخونه ميده 67000 حتي اگه بيشتر بگرديد يكي دوتومن هم پاينتر از 67000 تومن پيدا ميكنيد.بقيه دستگاها هم به همين صورته...
    موفق باشيد

هر كي خواست شماره تلفن بعضي از فروشندگان آنجارو وياآدرس دقيق ترو به من بگيد تا همه شمارهاي تماس اونجاهارو براتون بزارم و خواهش ميكنم تماس بگيريد و اختلاف قيمتها رو هم ببينيد.
    يا اصلا خودتون يه سر به اونجاها بزنيد
    هميشه قبل از هر كاري تحقيق كنيد تا مورد سوء استفاده بعضيها قرار نگيريد.
    باتشكر

Last edited by behrouz2; 12-12-2010 at 11:06.

7. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا قيمتهاي فروش بعضي از دستگاها تو سايتهاي فروشنده مانند pmp4 خداشاهده خيلي بالاست
    دوستاني كه ميخواند دستگاه بخرند بهتره به آدرس ميدان امام خميني (توپخونه) پاساژ فتوت ويا مغازهاي بيرون از پاساژ خريد كنند اختلاف بعضي از دستگاها تا 15000 تومنه
    مثلا توسايت pmp4 پروويژن روزده 74000 تومان ولي تو توپخونه ميده 67000 حتي اگه بيشتر بگرديد يكي دوتومن هم پاينتر از 67000 تومن پيدا ميكنيد.بقيه دستگاها هم به همين صورته...
    موفق باشيد

هر كي خواست شماره تلفن بعضي از فروشندگان آنجارو وياآدرس دقيق ترو به من بگيد تا همه شمارهاي تماس اونجاهارو براتون بزارم و خواهش ميكنم تماس بگيريد و اختلاف قيمتها رو هم ببينيد.
    باتشكر

با سلام
    اولا به شما دوست عزیز اعلام می کنیم در صورتی که نتوانید حرف فوق را ثابت کنید ، مشمول تخلفات قوانین جرایم رایانه ای خواهید شد . متن آن را می توانید در آدرس زیر ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    (
    کد:
    دوما :
    شما بحث اختلاف قیمت محصولات ما را فقط بر روی یک مدل پروویژن می دانید و در چند بحث بالا هم خودتان بر بدون گارانتی بودن تاکید کرده اید که آن هم جای بحث دارد !

سوما : پروویژن به خاطر سود کمی که برای فروشنده دارد ، شرکت فولاد رایانه(نماینده انحصاری پروویژن) روی آن برچسب قیمتی زده که قیمت آن را 72000 تومان تثبیت کرده است پس دوستان ما در توپخانه شاید روی آن برچسب برچسبی بچسبانند و قیمتی بالاتر ارائه کنند اما فکر نکنم در توپخانه کسی دلش به حال مصرف کننده بسوزد و قیمتی کمتر از قیمت مصوب ارائه کند

چهارما :
    شرکت جم سرویس و سایت پی ام پی فور نماینده رسمی و مرکز پخش مارکهای
    پروویژن - بلوسنس - برایت - دیجی مکس
    می باشد و هر گونه سوء استفاده ما را می توانید به شرکت های مرجع فوق یا تعزیرات حکومتی با شماره تماس 124 اطلاع دهید

ضمنا همینجا اعلام می کنیم که دوستانی که قیمت های اجناس فوق را با همین مارک و همین گارانتی با قیمت پایین تر سراغ دارند می توانند با دادن اطلاعات مربوط به مانبع قیمتی خود ، محصول علاوه بر اینکه با آن قیمت دریافت می کنند ، ارسال آن نیز رایگان باشد و هدیه ای ویژه نیز دریافت کنند

موفق باشید
    جم سرویس - پی ام پی فور

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

موفق باشيد

باتشكر

شما چه گیری فقط به قیمت های پروویژن دادی - حالا خوبه خودتون هم در چند بحث بالا دلیل اختلاف قیمت رو هم ذکر کردی

برادر من ، مشکل شما چبه ؟ ما در آن سایت هم درخواست کردیم که آقا جان منابع قیمتی خودت رو به ما معرفی کن تا ما هم خرید کنیم ازش حتی اگه قیمت همکار و مصرف کننده فرقی با هم نکنه !! اما نمی دانم چرا آن بحث را حذف کردید !!!

همینجا هم دوباره می خواهیم که اطلاعات تماس را در همینجا ذکر کنید تا همه بدانند و نیازی به پیغام خصوصی نباشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

موفق باشيد

باتشكر

تایید میشه .

11. این کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما چه گیری فقط به قیمت های پروویژن دادی - حالا خوبه خودتون هم در چند بحث بالا دلیل اختلاف قیمت رو هم ذکر کردی

برادر من ، مشکل شما چبه ؟ ما در آن سایت هم درخواست کردیم که آقا جان منابع قیمتی خودت رو به ما معرفی کن تا ما هم خرید کنیم ازش حتی اگه قیمت همکار و مصرف کننده فرقی با هم نکنه !! اما نمی دانم چرا آن بحث را حذف کردید !!!

همینجا هم دوباره می خواهیم که اطلاعات تماس را در همینجا ذکر کنید تا همه بدانند و نیازی به پیغام خصوصی نباشد
    آدرس: توپخونه پاساژ فتوت طبقه هم كف پلاك 1/29 فروشگاه فرهاد عادلي تلفن 33114911
    بقيشم ميگم

13. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آدرس: توپخونه پاساژ فتوت طبقه هم كف پلاك 1/29 فروشگاه فرهاد عادلي تلفن 33114911
    بقيشم ميگم
    برای اینکه بازدیدکنندگان محترم آگاه شوند از اینکه با اسم "منصف بودن" چه کلاهی بر سر آنان گذاشته می شود ، ما اقدام به خرید از فروشگاه معرفی شده کردیم
    البته هدف ما تخریب کسی نیست ، فقط دفاع از خودمان است در برابر اجناس قاچاق

فروشگاه فوق از بین مارک های معروف فقط بلوسنس را موجود دارد و به قیمت 80000 تومان عرضه می کند یعنی 12000 تومان ارزانتر از سایت پی ام پی فور - اما جنس که شما با قیمت 12000 تومان تهیه می کنید به صورت زیر است :
    1- قاچاق است
    2 - گارانتی ندارد . البته فروشنده می گوید گارانتی دارد اما هیچ کارت گارانتی به شما نمی دهد و در فاکتور هم شماره سریال دستگاه را قید نمی کند
    3-هولوگرام FAH مربوط به شرکت عرشیان تجارت سما نماینده رسمی بلوسنس را ندارد
    4-و از همه مهمتر هولوگرام تکتا را ندارد - یعنی نه تنها عرشیان تجارت سما آن را پشتیبانی نرم افزاری نمی کند بلکه صداوسیما هم از نظر فنی مخصوصا OTA آن را ساپورت نمی کند

در صورت لزوم ، عکس های مربوط به بلوسنس فروشگاه فوق را در اینجا قرار می دهیم

لطفا سایر فروشگاه ها و منابع خود را معرفی کنید تا بررسی شود و به تعزیرات درباره اجناس قاچاق اطلاع رسنی شود

با تشکر

15. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شرکت جم سرویس و سایت پی ام پی فور نماینده رسمی و مرکز پخش مارکهای
    پروویژن - بلوسنس - برایت - دیجی مکس
    می باشد و هر گونه سوء استفاده ما را می توانید به شرکت های مرجع فوق یا تعزیرات حکومتی با شماره تماس 124 اطلاع دهید

ضمنا همینجا اعلام می کنیم که دوستانی که قیمت های اجناس فوق را با همین مارک و همین گارانتی با قیمت پایین تر سراغ دارند می توانند با دادن اطلاعات مربوط به منبع قیمتی خود ، محصول علاوه بر اینکه با آن قیمت دریافت می کنند ، ارسال آن نیز رایگان باشد و هدیه ای ویژه نیز دریافت کنند

موفق باشید
    جم سرویس - پی ام پی فور

17. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •