تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 301 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم ویدئو قرعه کشی یک چهارم لیگ قهرمانن اسیا.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دو تا ستاره به نشانه قهرمانی در اسیا روی ارم باشگاه استقلال.
    استقلال ** بوریرام تایلند
    Last edited by alivw71; 21-06-2013 at 10:33.

2. 10 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

احساسم این است که در استقلال نمی‌مانم!
    مهاجم تیم استقلال گفت: «وقتی در قهرمانی استقلال در لیگ برتر خوشحالی کردم به من گفتند چرا کاپ قهرمانی را زیاد چرخاندی!»

فرزاد حاتمی درباره علت جدایی خود از استقلال و دیگر مسائل صحبت‌های زیر را انجام داد.

* روز گذشته به دفتر فتح‌الله‌زاده رفتی. برای فصل آینده صحبت کردید یا جدایی از استقلال؟
    - برگه تفاهم‌نامه‌ای که فتح‌الله‌زاده قول آن را داده بود به من تحویل داد. براساس این تفاهم نامه اگر با استقلال به توافق مالی نرسم بازیکن آزاد هستم. قرار شد فردا (شنبه) فتح‌الله‌زاده با قلعه‌نویی صحبت کند که من در استقلال بمانم یا نه. اگر قرار شود در استقلال بمانم باید دوباره به دفتر فتح‌الله‌زاده بروم تا درباره مسائل مالی صحبت کنیم و به توافق برسیم. امیدوارم در استقلال بمانم.

* با جذب احمد جمشیدیان و محمد مهدی نظری فکر می‌کنی کادر فنی استقلال بخواهد در این تیم بمانی؟
    - نمی‌دانم، خواستند می‌مانم، نخواستند می‌روم. خدا را شکر همین الان از 3 تیمی که سال آینده در لیگ قهرمانان آسیا شرکت می‌کنند پیشنهاد دارم و مرا می‌خواهند. یک قهرمانی برای هواداران استقلال آوردیم که در نیم فصل حضورم در این تیم و در 20 بازی 10 گل به ثمر رساندم. ضمن اینکه با استقلال به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا نیز صعود کردم. خدا را شکر سابقه خوبی در استقلال به جای گذاشتم.

* چند درصد از پول فصل گذشته‌ات را از استقلال دریافت کرده‌ای؟
    - کلا 26 درصد از کل قراردادم را دریافت کردم. فتح‌الله‌زاده قول را داد بقیه پول قراردادم را پرداخت کند.

* از فتح‌الله‌زاده چک گرفتی؟
    - من اهل چک گرفتن نیستم و بیشتر روی حرف افراد حساب باز می‌کنم. وقتی حرف‌شان حرف باشد روی حرف‌شان حساب باز می‌کنم. فتح‌الله‌زاه گفت که پولت را می‌دهم. حرف او برای من سند است.

* خیلی از بازیکنان از این قول‌ها گرفتند ولی نتوانستند پولی بگیرند!
    - فتح‌الله‌زاده یک‌بار به من قول پرداخت پولم را داد که پس از پرداخت نشدن، این مسئله را توضیح داد که چرا پولی داده نشد. روز گذشته نیز با من صحبت کرد که در جواب گفتم حرف شما برای من سند است.

* چقدر احتمال می‌دهی در استقلال بمانی؟
    - نمی‌دانم. فکر کنم از استقلال رفتنی هستم. خودم این حس را دارم چون وقتی در قهرمانی استقلال در لیگ برتر خوشحالی کردم به من گفتند چرا کاپ قهرمانی را زیاد چرخاندی! یکی دو بار نیز به من گفتند لیاقت پوشیدن پیراهن استقلال را نداری!

* چه کسی این حرف‌ها را به تو گفت؟ منظورت امیر قلعه‌نویی است؟
    - نمی‌خواهم اسم کسی را بیاورم چون خودش می‌داند درباره چه کسی صحبت می‌کنم. این حرف‌ها را در حالی به من گفتند که در کمتر از 20 بازی 10 گل برای استقلال زدم. حالا کاپ را زیاد برداشتم و چرخاندم و یا لیاقت پیراهن استقلال را نداشتم را به لطف دوستان می‌گذارم.

* از شخص خاصی ناراحتی؟
    - خودش می‌داند از او دلخور هستم.

* به تیم ملی برسیم. دقایق آخر بازی ایران - کره جنوبی به میدان رفتی تا در صعود تیم ملی به جام جهانی نقش داشته باشی. درباره این بازی و رفتن به جام جهانی برزیل صحبت کن.
    - چه تیم ملی، چه استقلال و چه پرسپولیس وقتی در آسیا موفق می‌شوند، مهم خوشحالی مردم است. مهم این است که در این اوضاع بد اقتصادی خنده روی لبان مردم می‌بینیم. خدا را شکر مردم با رفتن جام جهانی از پیر و جوان همه خوشحال شدند. برای تیم ملی کم بازی کردم ولی چه یک دقیقه بازی کنیم و چه 90 دقیقه همه ما سرباز تیم ملی هستیم و حاضریم جان‌مان را برای خوشحالی مردم بدهیم. همانطور که دیدید آندرانیک تیموریان با دست شکسته، خسرو حیدری با کشیدگی پا بازی کردند و همه هر چه داشتند در زمین گذاشتند. واقعا کی‌روش مربی خیلی قوی است اما یک چیز را باید بگویم تا همه بدانند.

* چه چیزی؟
    - نحوه‌ای که به گل رسیدیم. کی‌روش یک هفته قبل از آن می‌گفت باید در فضا بازی کنیم. در صحنه گل آندو توپ را به فضا فرستاد که این صحنه را یک هفته تمرین کرده بودیم. کی‌روش فقط این را از ما می‌خواست. خدا را شکر این تمرینات نتیجه داد و توانستیم به جام جهانی برویم. به همه ملت ایران این صعود را تبریک می‌گویم.

* زمزمه‌هایی مبنی بر رفتن کی‌روش از تیم ملی شنیده می‌شود. تو چه نظری داری؟
    - فکر این را نکنید که کی‌روش در ایران نماند. وقتی نهالی کاشته می‌شود به هنگام شکوفه دادن و میوه دادن نباید آن را ترک کرد! اکنون زمان میوه دادن است و کی‌روش باید تیم ملی را برای جام جهانی بسازد که اگر خدا بخواهد در برزیل هم حماسه آفرینی کنیم. بالا رفتن از گروه‌مان در جام جهانی دور از دسترس نیست. امیدوارم در برزیل نتایجی بگیریم که شایسته 75 میلیون نفر باشد نه اندازه کشوری که 20 میلیون نفر جمعیت دارد ولی در دور دوم آن تیم را می‌بینیم.

* فکر می‌کنی مسافر برزیل باشی؟
    - تلاش خودم را می‌کنم که بتوانم دوباره در تیم ملی انجام وظیفه کنم و این مسئله به نظر کی‌روش بستگی دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 30vil; 21-06-2013 at 10:46.

4. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجتبی جباری : شرایط استقلال مسخره است اما حیفم می آید بروم/ امیدوارم بالاخره لژیونر بشوم / امسال سال تمرینات عالی و پرفشار است/ این همه مشکل مرا به هم می ریزد / کار با کی روش شانس بزرگی بود

سایت گل – مجتبی جباری از خوبها و خیلی خوبهاست . بازیکنی که لذت از فوتبال را به ما هدیه می کند . او در گفت و گو با خبرنگار گل ، بعد از مدتها سکوت را می شکند و از مسائل مختلف می گوید . مسائلی که دغدغه فوتبال ماست ؛ همان چه که باعث شده جباری حالا در 31 سالگی فیکس تیم ملی باشد نه خیلی فبل تر که می توانست یک ستاره بزرگ در سطح بین المللی باشد . این مصاحبه را بخوانبد:

بازی سختی با کره داشتیم انتظار صعود از این تیم ملی داشتی؟
    آره اما این سختی به نظرم از بازی با قطر شروع شد و انگیزه رفتنمان به جام جهانی هم بعد از همان بازی شروع شدیم.
    قبل از بازی با قطر همه می دانستیم که کار خیلی سختی داریم.ما می دانستیم که اگر در بازی با قطر نتوانیم نتیجه بگیریم باید روزهای کابوس واری را تجربه کنیم.برای همین با تمام وجود به مصاف قطر رفتیم این استارت رفتن ما به جام جهانی از همان بازی با قطر بود که بعد از بردن آنها شروع شد.در بازی لبنان هم اگرچه 4تا زدیم.اما باور کنید استرس زیادی داشتیم و فشار زیادی را متحمل شدیم چرا که ما دیگر فرصتی برای اشتباه نداشتیم.در بازی با کره هم اگرچه شرایط سختی داشتیم اما خب ما توانستیم با انجام یک بازی منطقی این تیم را در خانه خودش شکست دهیم و به جام جهانی صعود کنیم.
    ویترین افتخارات تو کامل شد حالا وقتش نیست به لژیونر شدن فکر کنی؟
    من همیشه دوست داشتم این اتفاق بیفتد.من همیشه در زندگی و همه کارهای خودم دوست دارم بهترین باشم.رفتن به یک تیم اروپایی همیشه هدف من بوده است و بله حق با شماست وقتش هست که لژیونر بشوم اما باید یک انتخاب خوب انجام دهم و امیدوارم شرایط خوب و منحصر به فردی برای حضورم در یک تیم بزرگ به وجود بیاید.
    حضور در جام جهانی؟
    امسال می خواهم تلاش خیلی زیادی بکنم و باید با انجام تمرینات عالی و پر فشار خودم را برای این رویداد آماده کنم.
    جام جهانی یک جای متفاوتی است و یک تورنمنت در کلاس بالا که فوتبالیستهای دنیا خودشان را در آن ویترین عرصه می کنند.من می خواهم با تلاش زیاد یک جام جهانی خوب را تجربه کنم و نمی خواهم فقط برای حضور به برزیل بروم.
    باز هم ابتدای فصل و صحبت هایی مبنی بر رفتن تو از استقلال؟
    شرایط استقلال خیلی بد و به نوعی مسخره است..تیمی که قهرمان شده است و در جام باشگاه های آسیا نتیجه ای به این خوبی گرفته است هنوز پاداش هایش را که نگرفته که هیچ ، قرارداد های بازیکنان هم تسویه نشده و البته بدون مربی در حال تمرین است و هیچ چیز مشخص نیست.در حال حاضر پیشنهاداتم را بررسی می کنم.اما شاید همین امسال به یک تیم عربی بروم.مدیربرنامه هایم در حال بررسی شرایط است.
    درباره استقلال دقیق حرف نزدی . می مانی؟
    اگر شرایط همینطور باشد فکر نکنم بتوانم ادامه دهم و باید بر خلاف میلم از استقلال جدا شوم.
    برای جدایی مشکل خاصی نداری؟
    نه من بازیکن آزاد هستم.اما راستش حیفم می آید از این تیم جدا بشوم.برای این تیم خیلی زحمت کشیدیم و با کمترین امکانات به موفقیت های بزرگی رسیدیم اما برخوردی که با ما شد خیلی آماتور بود و لیاقت این تیم به مراتب بیش از اینهاست.برخوردی که با استقلال شد کمی غیر منطقی است.چراکه این تیم نتایج خوبی گرفت و موفقیتهای خوبی به دست آورد.
    پاداشی که برای صعود به جام جهانی در نظر گرفته شد ایده آل بود؟
    واقعیتش این است که شادی بی وصف مردم آنقدر برای من شیرین بود که پاداشم را گرفتم.وقتی شادی مردم را در خیابانها تا نیمه شب می دیدم احساس خیلی خوبی داشتم که برایم از همه پاداشها با ارزشتر بود.البته جا دارد که از مسئولین هم تشکر کنم که بلافاصله پاداشها را دادند و مارا درک کردند.فشاری بی مانند روی ما بود و تلاش بی پایانی که ملی پوشان کرده بودند، خسته شان کرده بود . من به شخصه متشکر هستم.
    مجتبی چرا برای اهالی مطبوعات ارتباط گرفتن با تو سخت است؟
    من آدم گوشه گیری نیستم و همیشه دوست داشته ام اتفاقات خوب برای فوتبالمان رقم بخورد.اما برعکس ، همیشه اتفاقات بد بوده و روند کارها ایده آل نیست . من این چیزها را که می بینم به هم می ریزم ولی هم برای به هم نخوردن آرامش تیمی و تمرکز خودم سکوت می کردم همین...
    اما تو آدمی نیستی که سکوت کنی هستی؟
    نه نیستم.. اما وقتی گوش شنوایی وجود دارد چرا اعصاب خودم را خورد کنم.من دوست دارم وقتی حرف می زنم تاثیر گذار باشد.وقتی اتفاقی نمی افتد می بینم که بهتر است سکوت کنم.اگر سکوت کنم معنی اش این نیست که همه چیز خوب بوده است... نه ؛ برعکس..وضعیت به مراتب از سالهای قبل بدتر بوده است اما سکوت کردم تا روی باشگاه و تیم ملی تمرکز داشته باشم.به خدا اگر یک درصد اگر فکر می کردم تغییری صورت می گیرد حرفهای زیادی می زدم.
    برای موفقیت در جام جهانی چه کنیم؟
    از اینجا به بعد آبروی یک کشور در میان است.جام جهانی ویترین بزرگی است.البته آقای احمدی نژاد قول دادند که کمک کنند.ما اگر بخواهیم در جام جهانی موفق باشیم باید از همین الان بازی های خوب تدارکاتی داشته باشیم تا بتوانیم از نظر فنی بالا برویم.
    درباره تمدیدقرارداد آقای کی روش چه نظری داری؟
    خوشحالم که این شانس را داشتم با ایشان کار کنم و یاد بگیرم . چیزهایی که از کار مربیگری و نحوه ارتباط با بازیکنان از ایشان دیده ام فوق العاده بوده و امیدوارم بمانند .

6. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

باز هم ابتدای فصل و صحبت هایی مبنی بر رفتن تو از استقلال؟
    شرایط استقلال خیلی بد و به نوعی مسخره است..تیمی که قهرمان شده است و در جام باشگاه های آسیا نتیجه ای به این خوبی گرفته است هنوز پاداش هایش را که نگرفته که هیچ ، قرارداد های بازیکنان هم تسویه نشده و البته بدون مربی در حال تمرین است و هیچ چیز مشخص نیست.در حال حاضر پیشنهاداتم را بررسی می کنم.اما شاید همین امسال به یک تیم عربی بروم.مدیربرنامه هایم در حال بررسی شرایط است.
    درباره استقلال دقیق حرف نزدی . می مانی؟
    اگر شرایط همینطور باشد فکر نکنم بتوانم ادامه دهم و باید بر خلاف میلم از استقلال جدا شوم.
    حرفهای جباری رو که خوندم بهش حق دادم . حرفش درسته اما واقعا اگه بره نمی تونیم براش جایگزین بیاریم

8. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

پاسخ نکونام به نامه کودکان سرطاني

جواد نکونام، کاپيتان تيم ملي فوتبال در نامه‌اي به کودکان سرطاني محک از آنها تشکر و به نامه‌شان پاسخ داد.

در اين نامه که به صورت اختصاصي در اختيار ايسنا قرار گرفته است، آمده: "دعاي دستان کوچک شما در حماسه اولسان به ما آنقدر دلگرمي داد که توانستيم کره اي‌ها را در خانه‌شان ببريم و شما و مردم را شاد کنيم. من هم به داشتن برادران و خواهراني مانند شما افتخار مي‌کنم و به بچه‌هاي تيم ملي گفته‌ام که دوستاني مثل شما داريم و براي پيروزي تيم ملي دست به دعا شده‌ايد.

سعيد، محمد حسين، مهسا، مهديه، ياسين، محمد، عبدالله، دنيا، مرضيه، روژان، معصومه، رضاي عزيز! ما به شما قول داديم به جام جهاني صعود مي‌کنيم و به وعده‌مان عمل کرديم. شما هم بايد قول بدهيد که سرطان را آنقدر دريبل بزنيد که ديگر هيچ ردي از آن باقي نماند. من هميشه به ياد شما هستم و مطمئن باشيد خيلي زود در همين هفته دوباره به ديدن‌تان مي‌آيم و براي ديدن روي ماه شما لحظه شماري مي‌کنم. به شما قول مي‌دهم که با ديگر بازيکنان تيم ملي در جام جهاني نيز سربلند باشيم، به شرطي که دلگرمي شما را با تمام وجود حس کنيم و دعاي گرمتان هميشه همراه ما باشد. شما را از صميم قلب دوست دارم و براي سلامتي شما هميشه دعا مي‌کنم.

برادر شما

جواد نکونام"

به گزارش ايسنا، روز گذشته تعدادي از کودکان محک در نامه‌اي به جواد نکونام از او به خاطر صعود تيم ملي به جام جهاني تشکر کردند. در اين نامه آمده: "عمو جواد ما بچه‌هاي محک ديشب که داشتيم با مامان، بابامون و پرستارا و بقيه دوستامون فوتبال رو تو بيمارستان نگاه مي‌کرديم خيلي جيغ زديم و داد کشيديم. محمد همش مي‌پريد بالا و نرگس هم همش مي‌ترسيد گل بخوريم اما نخورديم و برديم و ما خيلي خوشحال شديم.

تازه بعد از فوتبال هم خيلي‌هامون به دوستامون اس ام اس داديم و گفتيم که شما که کاپيتان تيم ملي هستي و قهرمان شدي و رفتي جام جهاني، دوست مايي و چند وقت پيش اومده بودي بيمارستان پيش ما.

به هم تيمي ها و دوستات هم بگو که آفرين خيلي خوب بازي کردين و به عمو قوچاني هم بگو تو برزيل هم يه عالمه گل بزنه.

ما هم هميشه تلاش مي‌کنيم قهرمان بشيم. برامون دعا کن تا به سرطان هزار تا گل بزنيم.

ممنون که دوست مايي

«سعيد، محمد حسين، مهسا، مهديه، ياسين، محمد، عبدالله، دنيا، مرضيه، روژان، معصومه، رضا» تعدادي از کودکان محک»

10. 9 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حریف استقلال را بیشتر بشناسید
    بوریرام تایلند، گرگی در لباس میش!

به گزارش خبرگزاری فارس، روز گذشته مراسم قرعه‌کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا (پنجشنبه) در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور مالزی برگزار شد و 8 تیم حاضر در این مرحله حریفان خود را شناختند.

بر این اساس استقلال ایران در این مرحله باید به مصاف بوریرام یونایتد تایلند برود.

حریفی که در ظاهر تیمی آسان قلمداد می‌شود؛ اما با دقت در نتایجی که این تیم بدست آورده مشخص می‌شود که تیمی سرسخت است و امتیاز گرفتن از آن چندان که به نظر می‌رسد آسان نیست.

بوریرام کار خود را در لیگ قهرمانان آسیا از مرحله پلی‌آف شروع کرد.

موانگ تونگ تیم اول تایلند بود که به طور مستقیم راهی مرحله گروهی لیگ قهرمانان شده بود و بوریرام با وجود اختلاف 30 امتیازی نسبت به این تیم با قرار گرفتن در رده چهارم لیگ تایلند به پلی‌‌آف لیگ قهرمانان رسید تا در این مرحله پس از تساوی بدون گل در وقت‌های معمول بازی در ضربات پنالتی با شکست برسیبن رور استرالیا به مرحله گروهی برسد.

بوریرام در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در گروه E قرار داشت و از 6 دیداری که برگزار کرد تنها با یک برد به عنوان تیم دوم راهی مرحله حذفی شد و در مقابل اولین نماینده تایلند و تیم قدرتمندتر (موانگ تونگ) با قعرنشینی و تنها کسب یک امتیاز در گروه F از گردونه مسابقات حذف شد.

بوریرام در مرحله گروهی رقابت‌ها 4 تساوی مقابل تیم‌های قدرتمند سئول کره و وگالتا سندای ژاپن در دو دیدار رفت و برگشت کسب کرد و یک شکست و یک پیروزی خود را با نتایج مشابه 2 بر صفر مقابل جیانگسو چین بدست آورد.

این تیم تایلندی با کسب 7 امتیاز و هم‌امتیاز با تیم جیانگسو چین، تنها به دلیل تفاضل گل بهتر راهی مرحله حذفی شد.

بوریرام در مرحله گروهی موفق شد در مجموع 6 بار دروازه حریفان را باز کند و در نقطه مقابل 6 بار هم دروازه خود را بازشده دید.

*حذف ناباورانه بنیادکار بدست بوریرام

در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان بوریرام به عنوان تیم دوم گروه E به مصاف بنیادکار تیم صدرنشین گروه G رفت و در دیدار رفت در تایلند با نتیجه 2 بر یک پیروز شد و در دیدار برگشت در شرایطی که اکثر کارشناسان پیروزی بنیادکار را پیش‌بینی می‌کردند این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید تا نماینده تایلند به جمع 8 تیم برتر آسیا راه یابد.

*سه اسپانیایی و یک ژاپنی بازیکنان اصلی بوریرام

استخوان‌بندی تیم بوریرام را بیشتر بازیکنان تایلندی تشکیل می‌دهند؛ اما حضور سه بازیکن اسپانیایی و یک بازیکن ژاپنی بر قدرت این تیم افزوده است.

اوسمار مدافع اسپانیایی و 25 ساله بوریرام یکی از بازیکنان گلزن این تیم به شمار می‌رود و در این مسابقات 2 گل را وارد دروازه حریفان کرده است.

این بازیکن 192 سانتی‌متری فصل گذشته از تیم راسینگ سانتاندر اسپانیا راهی بوریرام شد و نقش مهمی در موفقیت‌های این تیم داشته است.

دیگر بازیکن اسپانیایی این تیم کارملو گونزالس است که در میانه میدان به بازی می‌پردازد.

این هافبک 29 ساله سال گذشته از اسپورتینگ گیخون راهی تایلند شد تا در این تیم توپ بزند.

کارملو با وجود بازی در خط میانی گل‌های فراوانی را برای تیمش به ثمر رسانده و در 13 بازی لیگ 13 بار دروازه حریفان را گشوده است.

دیگر اسپانیایی بوریرام، خاویر پاتینو است که با وجود ملیت فیلیپینی در اسپانیا بدنیا آمده و از تیم خرز اسپانیا به تیم تایلندی پیوسته است.

هیرانو بازیکن ژاپنی یکی دیگر از خارجی‌های این تیم تایلندی است. این مهاجم 25 ساله فصل گذشته در لیگ دسته دوم ژاپن (جی‌لیگ دو) حضور داشت و ابتدای این فصل راهی بوریرام شده است.

هدایت این تیم هم بر عهده اسکات جوزف کوپر انگلیسی است که از ماه می (اردیبهشت‌ 92) هدایت این تیم را برعهده گرفته و جانشین بوسپاکوم مربی تایلندی و سابق این تیم شده است.

بوریرام بر خلاف فصل گذشته که در جایگاه چهارم لیگ تایلند قرار گرفت. در این فصل در صدر لیگ برتر تایلند قرار دارد و در 14 بازی که در لیگ انجام داده موفق به کسب 11 پیروزی و 3 تساوی شده و هیچ شکستی را در کارنامه خود نمی‌بیند.

برترین گلزن لیگ برتر تایلند کارملو هافبک اسپانیایی است که موفق شده در 13 بازی که به میدان رفته 13 گل به ثمر برساند. پس از او دیگر بازیکن اسپانیایی (ملیت فیلیپینی) بوریرام، پاتینو 10 گل به ثمر رسانده است.

نماینده تایلند در ظاهر تیم چندان قدرتمندی به حساب نمی‌‌آید؛ اما با مرور نتایجی که این تیم به خصوص پس از حضور سرمربی انگلیسی در راس کادرفنی کسب کرده نشان می‌دهد که حریفی سرسخت برای استقلال خواهد بود و به نوعی گرگی در لباس میش است.

البته با توجه به توانایی استقلال و در صورت حفظ ستارگان اصلی خود می‌توان به صعود نماینده کشورمان به مرحله نیمه‌نهایی امیدوار بود و این تیم را در جمع 4 تیم برتر آسیا دید.

در صورت صعود استقلال به نیمه‌نهایی، باید منتظر نتیجه دیدار الاهلی عربستان و سئول کره‌جنوبی بود که برنده این دیدار حریف نماینده کشورمان خواهد بود.

استقلال در مصاف با بوریرام تایلند در دیدار رفت در ورزشگاه 100 هزار نفری آزادی از این تیم پذیرایی خواهد کرد و در دیدار برگشت در ورزشگاه 24 هزار نفری تاندر کستل شهر بوریرام به میدان می‌رود.

دیدار رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا 30 مردادماه و دیدار برگشت 27 شهریورماه برگزار می‌شود.
    Last edited by XENON24; 21-06-2013 at 15:32.

12. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با استقلال دشوار است/ آنها کره جنوبی را شکست داده‌اند

به گزارش خبرگزاری مهر،
    تیم فوتبال استقلال روز 30 مرداد در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف تیم بوریرام تایلند می رود. دیدار برگشت این دو تیم نیز 27 شهریورماه برگزار خواهد شد.
    رئیس باشگاه بوریرام در خصوص دیدار با استقلال اظهار داشت: این یک قرعه دشوار برای تیم ما به حساب می‎آید. استقلالی‎ها تیم قدرتمندی هستند و ما نمی‌خواستیم در این مرحله با آنها رو به رو شویم. بیشتر بازیکنان استقلال همان‌هایی هستند که این هفته کره جنوبی را شکست دادند. ما تیم ضعیفی هستیم مقابل آنها البته در فوتبال امکان وقوع هر چیزی وجود دارد. برنده دیدار استقلال - بوریرام در تاریخ سوم مهرماه در مرحله نیمه نهایی این رقابتها به مصاف برنده دیدار الاهلی عربستان و اف سی سئول کره جنوبی خواهد رفت.

14. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خیلی تمرین کردیم تمرینو تعطیل هم میکنن!

پيگيري تمرينات استقلال از فردا

استقلال امروز تمرين نمي‌کند.

بنا به تصميم کادر فني استقلال، تمرين امروز استقلال برگزار نخواهد شد و تمرينات اين تيم به صورت جدي از روز شنبه ساعت 18 در کمپ مرحوم ناصر حجازي برگزار مي‌شود.

ورزش3

16. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض بازيكن جديد آبي ها: امسال شماره ۲۰ استقلال را می‌پوشم

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: «برای جا افتادن در تیمی مثل استقلال با توجه به اینکه با کادرفنی این تیم قبلا کار کردم کار سختی ندارم.»

جام ورزشي؛ احمد جمشیدیان در مورد اولین حضورش در تمرین استقلال و شرایطش در این تیم صحبت های زیر را انجام داد:

* روز گذشته اولین تمرین را با استقلال انجام دادی. جو چطور بود؟
    - اوایل به هر تیمی که بروی برایت سخت است تا با جو آشنا شوی و با محیط تطبیق پیدا کنی. در تمرین روز گذشته هم اکثر بازیکنان حضور نداشتند و بیشتر جوان ها بودند تا خود را نشان دهند. نمی توان گفت که تمرین کاملی انجام دادیم. هفته آینده کم کم تیم آماده می شود. البته برای من بهتر است که تیم کم کم کامل شود تا بهتر بتوانم با تیم وفق پیدا کنم.

* چقدر به زمان نیاز داری تا با استقلال خو بگیری؟
    - برای این موضوع دو بحث وجود دارد. یک بحث فنی است که باید جا بیفتی. یک بحث هم این است که با بچه ها و کادرفنی خودم را وفق دهم. با توجه به اخلاقی که از خودم سراغ دارم خیلی زود می توانم با تیم و کادرفنی خودم را وفق دهم اما برای تطبیق خودم با محیط به زمان نیاز دارم. من چند سال در سپاهان بازی کردم و اکنون باید خودم را با شرایط استقلال تطبیق دهم. البته من سابقه کار با این کادرفنی را دارم و با اکثر بازیکنان استقلال هم در تیم های دیگر و تیم ملی در مقاطع مختلف همبازی بوده ام و برای جا افتادن در چنین تیمی کار خیلی سختی در پیش ندارم.

* قرار است در چه پستی بازی کنی؟ استقلال با پژمان نوری قرارداد بسته و تکلیف نکونام و ساموئل هم هنوز مشخص نیست.
    - زمانی که در سپاهان بودم امیر قلعه نویی در چند پست از من استفاده کرد و اصولا او به جز بازیکنان خط دفاع از سایرین در چند پست استفاده می کند. استقلال برای فصل آینده باید در چهار جام بازی کند. قطعا به تعداد زیادی از بازیکنان نیاز دارد. سالی که گذشت با توجه به فشردگی مسابقات استقلال کم نیاورد چون تعداد بازیکنان خوبی داشت و توانست از همه آنها بازی بگیرد.

* ترافیک بازیکن زیاد باشد طاقت نیمکت نشینی داری؟
    - این یک چیز طبیعی است که در تیم هایی مثل استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتورسازی ترافیک بازیکن زیاد باشد اما هیچ بازیکنی هم دوست ندارد که نیمکت نشین باشد.

* قرار است در استقلال با چه شماره ای به میدان بروی؟
    - شماره 20.

* در تیمی مثل سپاهان که مشکل مالی نداشت بودی و حالا در تیمی که پر از مشکلات مالی است آمدی.
    - استقلال همیشه مشکلات مالی داشته است اما وقتی چک همه پاس شود برای من هم پاس می شود. ظاهرا قرار است به صورت مقطعی مشکلات مالی حل شود. با صعود تیم ملی به جام جهانی نگاه ها به سمت فوتبال مثبت شده است و این جای امیدواری است که دولت نگاه ویژه ای به فوتبال داشته باشد.

18. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 رفتن از استقلال برایم سخت بود ؛ فقط پول در جدایی ام نقش نداشت

هافبک جدید تیم فوتبال سپاهان گفت: «از هیچ فردی در باشگاه استقلال دلخور نیستم.»

جام ورزشي؛ علی حمودی بالاخره سکوت خود را بعد از جدایی از استقلال و پیوستن به سپاهان شکست و درباره حضورش در تیم اصفهانی و جدایی از جمع آبی پوشان حرف های جالبی زد که در ادامه می خوانید.

* از جدایی از استقلال بگو.
    - واقعا برایم سخت بود که از استقلال جدا شوم. استقلال تیمی بود که دوستش داشتم و خودم هم هوادارش بودم. بالاخره شرایط جوری بود که من مجبور شدم این تصمیم را بگیرم. شاید رفتن از استقلال به نفع من باشد و در آینده فوتبالی ام تاثیر مثبتی داشته باشد.

* پول چقدر در جدایی ات تاثیر داشت؟
    - من چند دلیل برای جدایی از استقلال داشتم که پول یکی از آنها بود. نمی توانم بگویم بحث مالی دخیل نبود اما فقط به خاطر پول از استقلال نرفتم. نمی توانم بقیه مسایل را بگویم اما درباره موضوع مالی باید بگویم که 2 سال بازی کردم و کمترین دریافتی را داشتم. نمی توانستم بروم و درباره پولم هم حرف بزنم و حقم را بگیرم. دیدم واقعا دارم در حق خودم ظلم می کنم. کمتر از همه بازیکنان پول گرفتم و صدایم هم درنیامد. تصمیم به جدایی از استقلال واقعا برایم سخت بود اما خوشحالم که به تیم بزرگی مثل سپاهان پیوستم.

* به استقلال پیشنهاد میلیاردی دادی؟
    - اصلا اینطور نیست. 2 بار با مسئولان استقلال جلسه داشتم. یک بار با هم حرف زدیم و قرار شد دوباره مذاکره کنیم که آن اتفاقات افتاد و همه چیز خراب شد.

* اما مسئولان استقلال خیلی از تو انتقاد کردند؟
    - من برای همه استقلالی ها از جمله علی امیری احترام زیادی قایلم. آنها برای من زحمت کشیدند و دوست ندارم جوابشان را بدهم. من هرگز پیشنهاد میلیاردی به استقلال ندادم و خودشان هم می دانند مبلغی که خواستم خیلی پایین تر از آن چیزی بود که سپاهان پیشنهاد داد.

* نیمکت نشینی و خط خوردنت از تیم ملی چقدر در رفتنت تاثیر داشت؟
    - (مکث) بهتر است در این باره حرف نزنم. من خاطرات خوبی از استقلال دارم و نمی خواهم همه چیز را خراب کنم.

* فکر نمی کنی شاید سال بعد در همین روزها از این تصمیم پشیمان باشی؟
    - سپاهان تیم بزرگی است و شرایط خوبی دارد. من خیلی منتظر استقلال ماندم اما فایده ای نداشت. درست است که استقلال تیم بزرگ و اسم و رسم داری است اما همه چیز که فقط نام یک تیم نیست. من ترجیح دادم در این موقعیت در سپاهان باشم و از هواداران استقلال معذرت خواهی می کنم.

20. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •