تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 328 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فردا سرنوشت مورينيو مشخص مي‌شود

سرنوشت سرمربي پرتغالي براي ماندن در رئال‌مادريد فردا در جلسه با هيئت مديره اين باشگاه مشخص مي‌شود.
    به عنوان یه طرفدار رئال بدون در نظر گرفتن فصل اخیر و ناکامی ها و مشکلات درون تیم و غیره ... امیدوارم مورینیو بمونه امیدوارم در اینده حسرت این 3 سالی که مورینیو سرمربی رئال بود رو نخوریم

2. 4 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با اینکه قهرمان نشدیم ولی بازم طرفداریم

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

به عنوان یه طرفدار رئال بدون در نظر گرفتن فصل اخیر و ناکامی ها و مشکلات درون تیم و غیره ... امیدوارم مورینیو بمونه امیدوارم در اینده حسرت این 3 سالی که مورینیو سرمربی رئال بود رو نخوریم
    نه مورینیو خوب نیست
    مورینیو به درد رئال نمیخوره
    اصلا مورینیو سرمربی درجه 1 نیست

ایکر مقدس باید بیاد تو دروازه و باعث سرافرازی تیم بشه
    همونطور که تا قبل از مورینیو تو هر بازی 5 تا 6 تا به بارسا گل میزدیم که همش نشان از برنامه ریزی ایکر مقدس بود (( آب قطعه ))

مثلا ایکر باید بیاد تو دروازه بعد 10 تا از بارسا بخوریم بعدش بریم بهشون زنگ بزنیم بگیم معذرت میخوایم
    بعد بارسا جام بگیره به ریش ما بخنده ما هم افتخار کنید داریم اتحاد کاتالان ها با مادرید رو برقرار میکنیم

Last edited by wooooow; 19-05-2013 at 18:31.

5. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به هر حال امیدوارم این حاشیه های تیم بخوابه و اختلافات مورینیو و بازیکن ها هم تموم بشه.......حالا چه با رفتن مورینیو چه با موندنش : )

7. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

به هر حال امیدوارم این حاشیه های تیم بخوابه و اختلافات مورینیو و بازیکن ها هم تموم بشه.......حالا چه با رفتن مورینیو چه با موندنش : )
    چه مورینیو بره چه بمونه فصل بعد فکر نکنم اوضاع خوبی داشته باشیم
    با وجود ایکر مقدس باید یه چند سال نازشو بکشیم تا سرمربی جدید به مزاج آقا خوش بیاد

ولی امیدوارم مورینیو بمونه دهن یه چند نفری رو ببنده .

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

والا شماها هر وقت یه حرفی میزنید! تا الان داشتید میگفتید که کاسیاس و اینا مربی هارو کله میکنن. حالا میگید وقت رائول این مشکلا نبود...........کدوم مربی رو این باند خیالی کله کرده پس؟
    من کی گفتم کاسیاس مربی کله پا کرده؟ سروش گفت که داره این کار رو می کنه..و به نظر هم میاد که اینطور باشه.

10. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نه مورینیو خوب نیست
    مورینیو به درد رئال نمیخوره
    اصلا مورینیو سرمربی درجه 1 نیست

ایکر مقدس باید بیاد تو دروازه و باعث سرافرازی تیم بشه
    همونطور که تا قبل از مورینیو تو هر بازی 5 تا 6 تا به بارسا گل میزدیم که همش نشان از برنامه ریزی ایکر مقدس بود (( آب قطعه ))

مثلا ایکر باید بیاد تو دروازه بعد 10 تا از بارسا بخوریم بعدش بریم بهشون زنگ بزنیم بگیم معذرت میخوایم
    بعد بارسا جام بگیره به ریش ما بخنده ما هم افتخار کنید داریم اتحاد کاتالان ها با مادرید رو برقرار میکنیم

دادا این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره تا اینجاشم باید این صفحات اخیر مورد عنایت قرار بگیره پس مشکل ادمین رو بیشتر نکنیم این بحث هم فایده نداره بزارید هر کی هر جور دوست داره فکر کنه

12. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چه مورینیو بره چه بمونه فصل بعد فکر نکنم اوضاع خوبی داشته باشیم
    با وجود ایکر مقدس باید یه چند سال نازشو بکشیم تا سرمربی جدید به مزاج آقا خوش بیاد

ولی امیدوارم مورینیو بمونه دهن یه چند نفری رو ببنده .
    تو خوبی!!!
    من کی گفتم کاسیاس مربی کله پا کرده؟ سروش گفت که داره این کار رو می کنه..و به نظر هم میاد که اینطور باشه.
    من وقتی میبینم از پستی تشکر شده اینطور فکر میکنم که با اون موافقن! برا همین گفتم.

14. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تو خوبی!!!

من وقتی میبینم از پستی تشکر شده اینطور فکر میکنم که با اون موافقن! برا همین گفتم.
    خوب یه پست ممکنه 10 تا مورد رو در بر بگیره که من مثلا با 8 تاش موافق باشم.

به هر صورت من فکر می کنم اگه بازیکن سالاری باشه هر کسی بیاد نمی تونه موفق باشه. خیلی بعید می بینم که تمامی مشکلات داخلی حل بشه...یکی دو نفر نیستن که. از اونطرف هم بعید می بینم که باشگاه بذاره کاسیاس یا راموس برن...

16. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه مورینیو خوب نیست

همین مورینیو هم بود 5 تا خوردیم یادت که نرفته؟
    چه بدونه مورینیو و چه با مورینیو رئال باخت های بدی به بارسا داشته و هم چنین برد های خوبی داشته
    تو بزرگ بودن کاسیاس هیچ شکی نیست همون جوری که تو بزرگ بودن بودن مورینیو نیست
    مورینیو که رفتنیه اونی که میمونه کاسیاس بنابراین دیگه در این مورد صحبت نکنیم بهتره

************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************
    زمان خروج مورينيو از رئال‌مادريد مشخص شد

روزنامه آس زمان خروج سرمربي پرتغالي رئال مادريد از سانتياگو برنابئو را اعلام کرد.

به نقل از آس، ژوزه مورينيو پس از 2 هفته باقي مانده در لاليگا اين تيم را ترک خواهد کرد. سرمربي پرتغالي پس از ديدار با رئال سوسيه‌داد و اوساسونا که سفيدپوشان چيزي براي از دست دادن ندارند، با کسب يک جام قهرمان کوپا‌دل‌ري، يک قهرماني در ليگ و يک سوپرجام به حضور هزار و يک روزه خود روي نيمکت رئال پايان خواهد داد.

به نقل از فارس، هيچ کس در باشگاه انتظار خروج پيش از موعد مورينيو از سانتياگوبرنابئو قبل از پايان فصل را نداشت؛ به هر حال او هميشه غيرقابل پيش‌بيني است. فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه مي‌داند که سرمربي تيمش مي‌خواهد باشگاه را ترک کند و منتظر جلسه امروز کارلو آنچلوتي، سرمربي پاري‌سن‌ژرمن و مالک اين باشگاه فرانسوي است. اين تمام چيزي است که در حال حاضر علاقه وي را برانگيخته است؛ اين مسئله و انتخابات بعدي رياست باشگاه. پرس با توجه به اينکه فصل براي رئال مادريد عملا به پايان رسيده است، از سرمربي فعلي گذشته است. مورينيو بسيار بي‌تفاوت‌تر و دورتر از هميشه است و در اعلامي عمومي گفت هنوز منتظر جلسه با رئيس است؛ در واقع به هر حال همه چيز تاکنون گفته شده است. روابط مورينيو با بازيکنانش به کمترين ميزان ممکن رسيده است؛ در حالي که چلسي منتظر او است تا خروجش را از سانتياگو برنابئو رسمي کند.

هيئت رئيسه مادريد در حال حاضر برنامه‌اي براي تشکيل جلسه در روز دوشنبه ندارند و به نظر نمي‌رسد درخواست نشستي اضطراري داشته باشند. همچنين هيچ برنامه‌اي براي اعلام خروج زودهنگام وي وجود ندارد. يک منبع معتبر به «آس» گفت: همه ما مي‌دانيم شرايط چگونه است؛ حرفي براي گفتن نمي‌ماند.

هيئت رئيسه و خوزه آنگل سانچز منتظر خواهند بود تا زمان خروج مورينيو از تيم فرا برسد و آن روز اول يا دوم ژوئن پس از ديدار با اوساسونا خواهد بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •