تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 396 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. من یه مدت نبودم...چه خبر شده؟ کسی میدونه تاپیک فیلمهای آموزشی واسه چی پاک شده؟!!!!!!!

در ضمن دوستان. این پچی که صحبت میکنید ازش چیه؟ و چیکار میکنه؟ ممنون میشم اگه پچ ها و کلا مخلفات بازی رو در پست اول قرار بدید.یا در جواب پستم توضیح بدید.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

میشه یه مقایسه ی کوچولی بین این و pes بکنین.

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

میشه یه مقایسه ی کوچولی بین این و pes بکنین.
    می خوای جنگ راه بندازی .....
    بهترین کار اینه که صفحه اول این تاپیک و تاپیک pes را بخونی + نقداشون توی سایتهای مختلف پیدا کنی +عکس ها و ویدئو هاشونو نگاه کنی و بعد خودت قضاوت کنی .
    چون بالاخره هر دوتاشون طرفدارای خودشونو دارن و سلیقه ها متفاوت.

4. 6 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا چرا کسی جواب نمیده!؟
    بالاخره این آپدیت(پچ) که اومده،به صورت جدا قابل دانلود هست یا نه؟
    کسی لینک دانلود نداره!؟

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام. من یه مدت نبودم...چه خبر شده؟ کسی میدونه تاپیک فیلمهای آموزشی واسه چی پاک شده؟!!!!!!!
    تاپیک آموزش منتقل شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارش عربی برای Pc اومده؟بازی کپی

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام یک سوال از دوستانی که کریر رو با بازیکن پرو آغاز کردند:
    آیا مثل نسخه 12 این نسخه هم بعد چند فصل امکان مربی بازیکن بودن هست یا خیر؟
    البته اگه این امکان نباشه یک باگ محسوب میشه چون شما هیچ وقت نخواهید تونست اکامپلیشمنت رو به 100 برسونید

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

آقا سر جدتون یکی که به اولتیمیت تیم وارده بیاد توضیح بده که چجوریه !
    اصلا من نمیدونم باید چیکار کنم
    وارد که میشی کلی مسابثه داره
    single player online
    tournament online
    single player offline
    tournament offline
    team of the week
    و ...
    رفتم تورنومنت آنلاین بازی کردم با یک تیم با بازیکن هایی که بالاترین اورالشون 70 بوده ! اونوقت حریفام تو همون تورنومنت کلی بازیکن خوب داشتن
    با 1000 بدبختی رفتم پول جمع کردم دومبیا رو خریدم همه پولام رفت حالا معلوم نیست این دومبیا کجا رفته ! تو ترکیب اصلی نیست تو ذخیره ها هم نیست . اصلا هیچ جا نیست
    یک پک خریدم توش چند تا بازیکن آشغال بود و چند تا کارت روش عکس یه نفری بود داشت یک چیزیو امضا میکرد و اسمش contract بود . این به چه دردی میخوری ؟
    بازیکن خوب چجوری میشه خرید ؟
    خیلی گنگه برای من
    هر کی بلده کامل با آدرس دقیق و ریزه کاری قسمت های مهمو توضیح بده لطفا !
    وگرنه سرمو میزنم به دیوار !!!!!!!!!

9. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان کسی اگه میتونی کمکم کنه من فیفا 13 رو برای بار اول نصب کردم رو سیستمم و به خوبی اجرا میشد با بهترین کیفیت بعد چند مدت که ویندوز را عوض کردم بازی را دوباره نصب کردم بازی اجرا میشود ولی به صورت ناجور... مثلا وقتی تیمها میاند تو یا صحنه اهسته های گل خوشحالی کردن بعد گل تعویضها و ... صحنه تماشاچیها و یا خود بازیکنه به صورت محو تار یا شطرنجی نمایش داده میشود مشکل از کجاس. تا حالا هم بازیمو عوض کردم هم درایور کارت گرافیکمو اپدیت کردم فقط بازیم از این شرکتیاس که کرک ندارد. سیستمم هم خوبه کارت گرافیکم asus gtx 550 ti 2gb ddr5

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام یک سوال از دوستانی که کریر رو با بازیکن پرو آغاز کردند:
    آیا مثل نسخه 12 این نسخه هم بعد چند فصل امکان مربی بازیکن بودن هست یا خیر؟
    البته اگه این امکان نباشه یک باگ محسوب میشه چون شما هیچ وقت نخواهید تونست اکامپلیشمنت رو به 100 برسونید
    نه . بسیار مضخرف شده همینش . به هیچ وجه هم نمیشه اکمپلیشمنت ها رو 100 کرد . چون پروت فقط مربوط به همون کریر هستش و وقتی که میسازیش نمیتونی دیگه اتریبوتهاشو عوض کنی . واسه این 100 درصد نمیتونی تموم کنی چون باید بعضی اکمپلیشمنتها رو واسه پست خاصی بگیری . خودش هم توی اکمپلیشمنتها فقط اون اکمپلیشمنتهای مربوط به خودت رو مدنظر میگیره . مثلا میگه ST acomplishments .
    یه اکمپلیشمنت هم داره که خودت رو هم بکشی نمیتونی بگیریش . بسیار مضخرف و باگه . اونم اینه که ضربه ازاد گل کنی . در حالی که هیچ وقت توی بازی بهت ضربه ازاد رو نمیدن که بزنی . فقط هم با ضربه ازاد زدن هست که FK acc ات قوی میشه .

آقا سر جدتون یکی که به اولتیمیت تیم وارده بیاد توضیح بده که چجوریه !
    اصلا من نمیدونم باید چیکار کنم
    وارد که میشی کلی مسابثه داره
    single player online
    tournament online
    single player offline
    tournament offline
    team of the week
    و ...
    رفتم تورنومنت آنلاین بازی کردم با یک تیم با بازیکن هایی که بالاترین اورالشون 70 بوده ! اونوقت حریفام تو همون تورنومنت کلی بازیکن خوب داشتن
    با 1000 بدبختی رفتم پول جمع کردم دومبیا رو خریدم همه پولام رفت حالا معلوم نیست این دومبیا کجا رفته ! تو ترکیب اصلی نیست تو ذخیره ها هم نیست . اصلا هیچ جا نیست
    یک پک خریدم توش چند تا بازیکن آشغال بود و چند تا کارت روش عکس یه نفری بود داشت یک چیزیو امضا میکرد و اسمش contract بود . این به چه دردی میخوری ؟
    بازیکن خوب چجوری میشه خرید ؟
    خیلی گنگه برای من
    هر کی بلده کامل با آدرس دقیق و ریزه کاری قسمت های مهمو توضیح بده لطفا !
    وگرنه سرمو میزنم به دیوار !!!!!!!!!
    نگاه صالح جان . التیمیت یه مود پیشرفته تر از کریر هست و اکثر کارهات با کارت انجام میشه . معاملاتت با ادمهای واقعی انجام میشه . در واقع یه جور کریر انلاینه . مسابقاتش هم انلاینه . البته افلاین هم میشه که بدرد نمیخوره .

گفتم همه چی با کارته . یعنی تو توی بازار یا از توی پکی که خریدی کارت میگیری . این کارتها مثل امتیازه . مثلا کارت مسی رو که میگیری امتیاز استفاده از مسی رو توی بازیت خریدی . یا مثلا کارت مربی میخری و اون مربی یه امتیازی واست داره .
    کارتهای افراد دو نوعن . کارت سرمربی و کارت بازیکن . تو واسه تیمت یه ترکیب میبندی . مثلا 4-3-3 . بعد اگه کارت مربی ای رو بخری که ترکیب مورد علاقه اش 4-3-3 باشه (روش نوشته) یه امتیازی واسه تیمت داره . یعنی قدرت تیمت رو کمی زیاد میکنه .
    بازیکنهات هم همینطور اگه توی پست موردعلاقه شون بزاریشون یا توی ترکیب موردعلاقه شون ازشون استفاده کنی قدرت تیمت زیاد میشه . پس اگه یه ترکیب خاص واسه تیمت داری بازیکن ها و مربی ای رو بخر که با اون ترکیب جورن .
    و یه چیز دیگه که بازیکنهای هم تیمی یا هم لیگی یا هم وطن رو اگه کنار هم بزاری قدرت جفتشون کمی زیاد میشه . و در کل به chemistry تیمت اضافه میشه . chemistry در واقع هماهنگی بین تیمت هست که هر چی بالاتر باشه تیمت بهتر میتونه از پتانسیلش استفاده کنه توی بازی .
    مثلا بنزما و کریس و ازیل رو توی تیمت بزاری توی پستهای مخصوصشون چون با هم هم تیمی هستن هماهنگی تیمت بالا میره .

راجع به کارتها هم بگم سه نوع کارت داریم و هر کارتی هم دو نوع معمولی و مخصوص داره . سه نوع کارت هستن : برنزی و نقره ای و طلایی . که بسته به قدرت اون بازیکن رنگش فرق میکنه . کارتهای خاص هم که نوشته سفید دارن ولی من خودم نفهمیدم فرقشون چیه .
    کارتهای غیر از بازیکن یا مربی هم هست . مثل قرار داد (contract) ، کمکهای اولیه ، تمرین و ....
    هر بازیکنی وقتی خریده میشه توی نمیتونی همیشه مجانی ازش استفاده کنی . هر بازیکن فقط چند بازی باهات قرارداد میبنده . واسه تمدید قرارداد باید کارت قرارداد بخری و روی اون بازیکن استفاده کنی . بازیکنهای طلایی قراردادشون زودتر تموم میشه تا بقیه . همینطور مربیها هم قرارداد دارن .
    بعضی وقتها هم بازیکن مصدوم میشه . باید بری یه کارت کمک اولیه بخری (با توجه به نوع مصدومیتی که داره . مثلا مصدومیت زانو) بعد روش استفاده میکنی تا خوب بشه . مثلا یه بازیکنت برای سه بازی مصدومه . اگه یه کارت برنزی روش بزنی اونوقت واسه دو بازی مصدوم میشه فقط .
    راجع به خرید هم یه پیشنهاد دارم این که هیچ وقت از این پکها نخر . در عوض برو توی trading (همون حراجی) و کارتی که میخوای رو سرچ کن و بعد یا مستقیما بخر یا از طریق مزایده بخرش .

شرمنده خیلی طولانی میشه اگه بخوام همه رو توضیح بدم . یک سال پیش هم بود که بازی میکردم دیگه . تازه نسخه 12 هم بود . شاید یه سری چیزا فرق کنه . به هر حال کلیتش همینه . به هر حال صالح جان اگه سوالی بود در خدمتیم .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس هیچی دیگه بریم بشینیم BAL ساکر رو بازی کنیم با این وقتمون رو تلف نکنیم ما رو باش از بارسا رفتیم اینتر از اونجا بایرن مونیخ خیر سرمون شماره 10 اسپانیا هستیم ولی آورال 81 هست و خواب رسیدن به بالای 85 رو هم نمی تونم ببینم. حذس می زدم یه همچین کار بکنه و نکات خوبش رو ضایع کنه EA

یه اکمپلیشمنت هم داره که خودت رو هم بکشی نمیتونی بگیریش . بسیار مضخرف و باگه . اونم اینه که ضربه ازاد گل کنی . در حالی که هیچ وقت توی بازی بهت ضربه ازاد رو نمیدن که بزنی . فقط هم با ضربه ازاد زدن هست که FK acc ات قوی میشه .
    نه این امکان پذیره کافیه حالت کنترل تمام تیم رو انتخاب کنی البته توی شروع کریر باید گزینه اش رو انتخاب کنی وقتی انتخاب می کنی قبل بازی این انتخاب رو میده که فقط کنترل پرو رو داشتته باشی یا تمام تیم رو ولی وقتی بازیکن یک پست هستی هیچ وقت عوض نمیشه هیچ وقت حتی اگه وسطای بازی طبق دستور مربی تیم از هافبک بری حمله و گل بزنی حتی گل زدن به عنوان مهاجم رو قبول نمی کنه امتحان کردم اکامپلیشمنت ها باگه فکر کنم EA این قسمت رو بد جوری گاف داده یعنی بدجور این تیکه باید تولید میشد یعنی باید 4 سری اکامپلیشمنت تعریف میشد که متغیر می بود و طبق پست انتخابی به بازیکن امتیاز آورال و اکسپرینس می داد مطمئنم عمدی این کار رو نکرده می تونم بگم یه عملکرد بی فکرانه و تست نشده هست این جا و شک نکنید در ادامه اگه فید بک داده بشه یا خود احمقشون به خودشون زحمت بدن این تیکه رو موشکافانه بررسی کنن متوجه بشن چه گافی دادن و شاید با یه پچی چیزی برطرف کنن که خیلی بعیده شک نکنید این حالت رو توی نسخه بعدی نخواهید دید

من تمام اکامپلیشمنت های ضربه ازاد و پنالتی رو گرفتم. ولی واقعا نا امید شدم از فیفا 13 دیگه هیچ انگیزه ای نموند برام که فیفا 13 بخوام بازی کنم ترجیح می دم کال آف یا ریسینگ و بازی کنم یا حتی PES که امسال واسه BAL سوژه های جالبی رو به کار برده و المان های RPG توش به کار برده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •