سلام
ممنون
معلوم نشده این پچ ها کی ریلیز میشه؟
مخصوصا برای 2014؟
سلام
ممنون
معلوم نشده این پچ ها کی ریلیز میشه؟
مخصوصا برای 2014؟
سلام
دقیقا مشخص نیست هر موقع مشکلات این اصلاحیه برطرف بشه ممکنه همین فردا یا یک هفته دیگه ...... اما نهایتا تا 26 مهرماه ، همزمان با عرضه ویندوز 8.1 منتشر میشه.
Last edited by kases; 02-10-2013 at 13:34.
Patch B برای نسخه 2014 منتشر شده است.البته شما باید ابتدا نسخه 2014 را روی ویندوز 8 داشته باشید و پس از نصب Patch B در این ویندوز اقدام به ارتقا به نسخه 8.1 ویندوز کنید.اگر قبلا به نسخه 8.1 مهاجرت کردهاید انتشار این وصله مشکل شما را حل نمیکند و باید منتظر انتشار فایل نصب کامل آنتیویروس که حاوی این وصله است باشید که احتمالا در چند روز آینده (قبل از 26 مهر) منتشر خواهد شد.
Last edited by vtn54; 02-10-2013 at 22:06.
سلام دوستان
من بازی NBA 2K 2013 رو روی سیستم نصب کردم اما کاسپر 2014 اجازه اجرای بازی رو نمیده حتی زمانی که کاسپر رو EXIT هم میکنم بازم بازی اجرا نمیشه
اما کاسپر رو ریمو که میکنم بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
موقع نصب بازی کاسپر کرک بازی رو پاک میکنه و بازی اجرا نمیشه
ووقتی هم کاسپر رو ببندی فرقی نمیکنه ولی بدون کاسپر کرک پاک نمیشه و بازی اجرا میشه
احتمالا از این باشه
ممنون دوست من اما در حالت عادی هم با کرک کاری نداره و حذفش نمیکنه و ضمنا بعد از ریمو کاسپر بدون هیچ تغییری بازی اجرا میشه
سلام
دوستان من در مورد میزان ترافیک استفاده شده از اینترنت به یه مشکل برخوردم(البته چون از ترافیک شبم استفاده می کنم زیاد مشکلی نیست فقط برام سوال شده)،اونم اینه که کسپر یه حجم رو نشون میده ، idm یه حجم، و پارس آنلاین هم یه حجم رو نشون میده،خواستم ببینم که نظر دوستان چیه؟
این مال کسپر:
این مال idm:
اینم مال پارس آنلاین:
![]()
نگاه من این مشکل رو با پی اس 2014 داشتم وقتی بازی رو اجرا میکردم کومودو. میگفت یه فایل مخرب اجرا شده و مخربهکلا بلوکش میکرد باز ی اجرا نمیشد
که من فهمیدم و به کومودو اعهتماد سازی کردم
ولی کاسپر که مثل کومودو اخطار نمیده پس اینکار رو زیرپوستی انجام میده وقتی میبندی میکنی فایروال فکر نکنم خاموش بشه که اون بلوکش میکنه
البته فکر کنم این باشه
بازم احتمال میدم
دوستان
من دیروز بازار رضا بودم(ولیعصر)
اکثر مغازه ها کسپرسکی اورجینال میفروختن...
تا اونجا که یادمه دوستان گفتن کسپرسکی نماینده نداره تو ایران
اعتباری هست بخرم؟؟؟
شما باید بازی رو به لیست trusted اضافه کنی
به پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن
برای اینکه در کسپر حجم استفاده شده توسط idm به درستی نمایش داده بشه باید در تنظیمات مربوط به idm در فایروال کسپر،تیک گزینه do not scan network traffic رو بذاری
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن
سلام
بله کسپر نمایندگی رسمی نداره
این لایسنس ها عموما از کشورهای حوزه خلیج فارس وارد میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)