درسته...نمیخوام خیلی قوی باشه چون نه هر روز تحت حمله و -- هستم و نه ویروس های خفن با من کاری دارن!!من هم باهاشون کاری ندارم
ولی دیگه از نود بدتر نباشه که فلش بزنیم ویروس نیوفولدر بگیریم!!
سبک و بی دردسر و مطمئن باشه...
ممنون![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
درسته...نمیخوام خیلی قوی باشه چون نه هر روز تحت حمله و -- هستم و نه ویروس های خفن با من کاری دارن!!من هم باهاشون کاری ندارم
ولی دیگه از نود بدتر نباشه که فلش بزنیم ویروس نیوفولدر بگیریم!!
سبک و بی دردسر و مطمئن باشه...
ممنون![]()
ا جایی که من میدونم نسخه های رایگان فایروال ندارن و بیشتر برای تبلیغات هستن!!!!!
و بیشتر برای کسانی هس که به اینترنت دسترسی ندارن درسته؟ حالا چرا شما رایگان رو توصیه میکنید؟؟؟
یه سواله کلی: کسی که اصن به اینترنت دستری نداره میخواد یه نسخه از آنتی ویرس نصب کنه باید نسخه رایگانش رو نصب کنه یا اینترنت سکوریتی؟
====================یه چیزه دیگه این روش آپدیته نسخه های رایگان آنتی ها به چه صورت هست؟؟ آیا دقیقا مثله خوده اینترنت سکوریتیش هست؟؟!! توضیح بدید ممنون میشم![]()
من در حال حاضر از امسی سافت استفاده می کنم در مدتی که از آویرا استفاده می کردم راضی بودم.من نورتون استفاده نکردم ولی ظاهرا قدرت سابق رو نداره (طبق تست هایی که دوستان انجام دادن)
Last edited by holyboy; 04-12-2013 at 11:06.
سلام
یه آنتی ویروس خوب ولی سبک میخوام.
خودم برای لپتاپم کسپر دارم و حرف نداره. اما دسکتاپم که ضعیفتره نمی دونم چی روش نصب کنم.
نورتون چقدر از سیستم استفاده میکنه؟ اوست هم خیلی خوب بود ولی مثل اینکه برای آپدیت مشکل داره.
فعلا به یار سابقم نورتون پیوستم...سبک.بی دردسر.قابل اطمینان... حدود 2 3 سال پیش که نصب داشتم ویروس استاکس نت رو شناسایی کرد رو سیستمم!!!!!! خیلی جالب بود برام!!! هنوزم یادگاری نگه اش داشتم!!
ممنون از همه دوستان...
نورتون در حالت بیکار معمولا دو سه درصد از منابع رو میگیره و سبکه...قبول دارم که آنتی های قویتری مث کاسپر هم وجود دارن...اما راحتی و بی دردسر بودن یه آنتی ویروس برای من خیلی اهمیت داره و رو سیستم های ضعیف هم بهتر جواب میده...سلام
یه آنتی ویروس خوب ولی سبک میخوام.
خودم برای لپتاپم کسپر دارم و حرف نداره. اما دسکتاپم که ضعیفتره نمی دونم چی روش نصب کنم.
نورتون چقدر از سیستم استفاده میکنه؟ اوست هم خیلی خوب بود ولی مثل اینکه برای آپدیت مشکل داره.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by vista_vz; 05-12-2013 at 13:31.
سلام
من الان اواست دارم الان نگاه کردم 5 ماهه اپدیت نشده
حالا یه انتی ویروس درست و حسابی میخوام که رایگان باشه و اهل کرک و رمز و پسورد گیر اوردن واسه اپدیت نیستم
یه انتی ویروس قوی و بی دردسر میخوام .
اگه پولی بخوام بگیرم چی خوبه ؟
ممنون
سلام
اگه رایگان میخوایین بهتون Comodo Internet Security 6.3 رو پیشنهاد میکنم
آپدیت آفلاین، آپدیت آنلاین کم حجم، HIPS بسیار قوی، شناسایی عالی و امکانات دیگری که با مراجعه به تاپیک اصلی خود بیشتر آشنا شین
پولی براتون کاسپر، نورتون، امسی سافت، بیتدیفندر توصیه میکنم
اگه امکانش هست شما انتظاراتی که از یک آنتی ویروس و برنامه ی امنیتی دارین رو بگین، بهتر میشه شما رو به هدفتون راهنمایی کرد
![]()
ممنون دوست عزیز. خیلی جاها خوندم کومودو خوب نیست
من وبگردی زیادی انجام میدم و اسکن فلش موقع وصل کردنش هم برام مهمه. که زیاد سرعت لپ تاپم رو نگیره و اپدیت بدون دردسر داشته باشه
میشه بگین اون خیلی جاها کدام منابع هستند؟ ممنون میشم
کومودو از منابع سیستم بسیار کم استفاده میکنه، آپدیت بدون دردسر و کم حجم که روزی حداکثر 2MB هستش
شما میتونید مرورگر Comodo Dragon و یا Comodo IceDragon رو نصب کنید تا هم از لحاظ وبگردی امن داشته باشید و هم سرعت وبگردی
با چند تا افرونه هم میتونید مرورگرتون رو از لحاظ امنیت تقویت کنید
ممنون در بخش نظر سنجی گفته بودن کومودو مثل کمد دیواریه
حالا به نظرتون کومودو تنها کافیه ؟اینترنت سکوریتی هم هست ؟فلش رو هم اسکن میکنه به محض وصل کردن ؟
چون چنتا جا خوندم همه کومودو با مثلا کسپر استفاده میکنن
چون لپ تاپم انتی ویروس اواست داشت که 5 ماه اصلا اپدیت نشده بود یه جورایی انگار انتی ویروس نداشته ولی مشکل خاصی نداشتم چون فقط سایتای مشخصی میرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)