واضح نیست؛
احتمالاً مطلب براش تفهیم نشده بود و با پاسخ شما متوجه منظورتون شده.
چی گفته مگه؟!یعنی من دهنم رو ببندم و دیگر حرف نزنم؟
نه؛ من باشم بحث رو کش نمیدم. اگه موضوع خاصی هم باشه توپ الان تو زمین شما نیست.
واضح نیست؛
احتمالاً مطلب براش تفهیم نشده بود و با پاسخ شما متوجه منظورتون شده.
چی گفته مگه؟!یعنی من دهنم رو ببندم و دیگر حرف نزنم؟
نه؛ من باشم بحث رو کش نمیدم. اگه موضوع خاصی هم باشه توپ الان تو زمین شما نیست.
وقتی که با طرف مقابل (زن و مرد) صحبت میکنیم چقدر ارتباط چشمی (نگاه کردن به چشمهای طرف مقابل) لازمه؟
چقدر باید این نگاه کردن ادامه داشته باشه؟ کل صحبت را که نمیشه به چشمهایش نگاه کرد!
وقتی نگاه نمیکنیم به چشمها به کجا نگاه کنیم به اطراف یا ... ؟
سلام؛
در صورتی که طرف مقابل جنس مخالف باشه نگاه کردن به طور خیره زیاد جالب نیست. اما فرد مقابل اگر جنس موافق باشه نگاه کردن در تمام طول صحبت موردی نداره. گرچه خوب باز هم با وجود موافق بودن جنس مقابل امکانش نیست در تمام طول صحبت بهش خیره شد،
در این موارد من هر از چند گاهی پایین و اطراف رو نگاه میکنم. اما نگاه به اطراف تا حدی باید باشه که بی احترامی به طرف مقابل نشه و این تلقی رو در اون به وجود نیاره که به حرف هاش گوش داده نمیشه.
نگاه به اطراف هم نباید طوری باشه که بد برداشت بشه! یعنی طوری نباشه که انگار حین صحبت دارید دیگران رو نگاه میکنید!
نگاه کردن به اطراف به نظرم زیاد جالب نیست؛ میتونید پایین و کنار (چپ یا راست) رو نگاه کنید (منظورم اینه که جلوی پاتون رو نگاه نکنید!)
زمانی که دارید پایین رو نگاه میکنید، هر از چند گاهی سرتون رو به نشانه تأیید تکان بدید.
Last edited by hamed29; 12-01-2015 at 14:23.
اگر شما گوینده هستید:
اگر جنس موافق هست که مشکلی نیست و میتونید هرچقدر خواستید رخ به رخ باشید
اگر جنس مخالف هست بازهم میتونید خیلی زیاد بهش نگاه کنید چون این اون هست که باید تصمیم بگیره نگاهتون کنه یا نه یا چقدر نگاه کنه!
اگر شما شنونده هستید:
اگر جنس موافق هست بازم مثل حالت قبل محدودیت خاصی ندارید
اگر جنس مخالف هست شما باید هرچند لحظه یکبار نگاهتون رو به پایین بندازید ولی در این هنگام حتما سرتون رو به علامت تایید تکون بدید که بدونه حواستون بهش هست(درسته من هم موافق نگاه به اطراف نیستم چون این معنی رو میده که زودتر حرفتو تموم کن که برم)
الان داشتم توی سایت دانشگاه پروفایلمو چک میکردم ببینم نمراتم وارد شده یانه...
دیدم یکی از درسا نمره اش وارد شده...
من فکر میکردم نمره ام عالی باشه از این درس (بین 19 تا 20)
اما دیدم نمره 17.75 بود
چون با استاد رابطه خوبی داشتم حالا نمیدونم اعتراض ثبت کنم برای اون نمره یا نه
چند روز پیش هم اون استاد رو دیدمشون و گفت ورقه تون خیلی عالی بوده و به همین خاطر منم خیالم بیشتر راحت بود بابت اینکه نمره ام حد اقلش دیگه 19 باشه...
ممکنه استاد اشتباهی در نمره دادن کرده باشه ؟ یا مثلا از نمراتی که مربوط به نمره کلاسی (ترم) بوده چیزی رو جا انداخته؟!
اعتراض کنم؟!
Last edited by rmd; 15-01-2015 at 18:49.
سلام
نمرتون رو با سایر دوستان بسنجید! اگر اشتباهی صورت گرفته باشه قطعا بطور کلی بوده و نمیشه فقط در مورد یک شخص مثلا نمره ی خاصی لحاظ نشده باشه و از قلم افتاده باشه!
اگر از دوسه نفر از دوستانی که میدونید صادق هستند آمار گرفتید اونها هم متعجب بودند بعدش بنظرم بهتره که به مسئول آموزش سر بزنید و بپرسید میشه اشتباه پیش بیاد؟و...
اما در مجموع بنظرم(1.25 نمره) ارزش اعتراض نداره![]()
من باشم از رابطه خوب یا دوستیم برای گرفتن نمره استفاده نمیکنم حس خوبی نداره شما همین الان هم نمره بدی نگرفتید و فکر نمیکنم که ۱-۲ بیشتر تاثیری قابل توجهی تو معدل و ... براتون داشته باشه
در واقع شما سودی نمیکنید در مقابل هزینه ای که میکنید شاید انجامش ندید بهتر باشه
من پیشنهاد میکنم اگر قراره از رابطه ی خوبی که دارید استفاده بکنید برای چیز های بهتر و مهم تر استفاده کنید مثلا اگر میبینید که میتونه طرف براتون مثلا موقع کار دیدا کردن کمکی بکنه ازش بخواهید یا اگر مثلا میتونه جایی امکان خاصی مثلا تو ازمایشگاهی جایی براتون فراهم کنه به موقع ازش درخواست کنید این طوری احساس بدی هم نداره به نظرم ولی یکی دو نمره اصلا ارزش نداره که در موردش حرف زده بشه با استاد
اکر بنظرتون انسان معقول و خوش اخلاقی هست و با دقت برگه ها رو تصحیح میکنه، بش بگید اگه امکان داره دوباره برگتون رو چک کنه چون فکر میکنید بیشتر میگیرید، امکان داره در جمع زدن نمره ها اشتباه کرده باشه
يه رفيقي دارم ترم نه هست.حالا يه درسي گرفته كه استادش اصلا جالب نبود.حالا ميخاد يه متني چيزي بنويسه كه استاد حداقل پاسش كنه.درس هم اختصاصي هست ولي نه چندان مهم.( انتقال حرارت دو )
بي زحمت يه كمكي بكنيد يه چيزي در حد سه چهار خط لطف كنيد من بدم به دوستم.
ممنونم.
Sent from my iPad using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)