روتور به پروانه پرس شده و آخرش که میرسه به همون پیچی که به با پیچگوشتی تقه می دیم واسه همین چون گارانتی هم هست و باید قطعه معیوب رو بفرستم کارخونه نتونستم زیاد باهاش ور برم.
روتور به پروانه پرس شده و آخرش که میرسه به همون پیچی که به با پیچگوشتی تقه می دیم واسه همین چون گارانتی هم هست و باید قطعه معیوب رو بفرستم کارخونه نتونستم زیاد باهاش ور برم.
سلام آقای tamirkar1 شرمنده بهم پیغام داده بودین اما من چون کاربر تازه واردم سیستم بهم اجازه نداد پیغام خصوصی بتوتم بفرستم. نه خوب منظورم از تقه همونیه که شما فرمودین با پیچگوشتی می چرخونم بعد چرخوندن و راه افتادن باید از همون پیچ مقداری آب مدام بریزه بیرون و علت اون آبی که میریزه بیرون اینکه پمپ چون آب خنکه و با آب خنک میشه آب باید مدام دور روتور بیاد تا خنکش کنه و بعدش که اون یکی پیچ رو میبندیم روش که نمیذاریم آبی بیرون بریزه اما به هر حال آب دور روتور مییاد و خنکش میکنه اما در این مورد خاص آبی از پیچ بیرون نمیریزه و چون پمپ خنک نمیشه دوباره گیرباژ میکنه و هیچ آشغالی هم در مسیر نیست یعنی مسیر آب راهش بازه . از این مدلاست که تو اکثر پکیجا هست دیگه عکسش رو میفرستم البته عکس تزیینیه ار نت برداشتم.![]()
Last edited by teknesiyan1; 21-01-2015 at 23:43.
دوستان من مکانیک تاسیسات تموم کردم اینجا چطور میتونم مطالبی راجب طراحی موتور خونه استخر و جکوزی پیدا کنم؟
سلام
فشار پکیج ما به صفر رسیده. با هواگیری و بازکردن شیر پرکن هم بالا نمیاد
مشکلش چیه؟
اگه کسی میدونه مشکلش چیه بهم خبر بده ممنون می شم
پکیج بوش دارم
سلام
فشار آب قوی هست؟
وقتی شیر پرکن رو باز میکنین صدای وارد شدنِ آب به سیستم رو میشنوید ؟
عقربه اصلاً اصلاً تکون نمیخوره ؟ یا یه کم تکون میخوره اما دوباره صفر میشه ؟
سلام
از جستجوی پیشرفته استفاده کنین
بنده کلمات موتور خانه و جاکوزی رو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
ممنون از پاسختون
فشار آبمون مثل همیشه است.
شیر رو که باز می کنم عقربه هیچ تکونی نمیخوره
راستی قبلا که هواگیری می کردم آب با فشار می زد بیرون ولی الان اینطوری نیست
جواب سوال دوم رو ننوشتین ؟ خیلی مهم هست .
میگین قبلاً آب میزد بیرون
از کجا آب میزد بیرون ؟
شیر هواگیری یکی از رادیاتورها رو باز کنین ببینین آب با فشار خارج میشه یا فشار نداره ؟ این کار برای اینه که مطمئن بشین فشار سنج سالمه . چون ممکنه فشار بالا باشه اما فشار سنج خرابه و افتاده روی صفر
بازم سلام
ممنون از پاسختون
نه وقتی شیر پرکن باز میشه هیج صدایی نمیاد
در مورد هواگیری هم باید بگم قبلا موقعی که شیر هواگیری رو باز می کردم آب با فشار میزد بیرون ولی الان آب نمیزنه
احساس می کنم شیر پرکن خرابه
شما نظرتون چیه؟؟؟؟؟
تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)