تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 1849 اولاول ... 1762262662722732742752762772782792802863263767761276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

احمد جان جا داره منم از پیگیری های شما تشکر کنم...
    فقط سوالی که ذهن منو بسیار مشغول کرده اینه که اگر مخابرات قم بقول شما اهل پیچوندنه و همکاری نکنه کار به کجا کشیده میشه؟
    خیلی عذر میخوام یه سری ادم احمق و حروم خور در این مخابرات قم کار میکنن که چیزی از این چیزا حالیشون نمیشه! اگر این روال ادامه پیدا کنه با چه شیوه ای مشکلو حل میکتید ؟

خواهشن اگر میبنید همکاری نمیکنن مشکلو با مسئولان زیر ساخت و تنظیم مقررات گزارش بدید تا چوب این کارشون رو بخورن.... و یه فکری بحالمون بکنن تا ما در این وضعیت بحرانی نباشیم!
    دوست عزیزم خواهش میکنم. وظیفست.
    مخابرت میپیچونه ولی ما داریم سرویس میگیرم وظیفشه وضعیت رو درست کنه. کارای اداری داره. انجام میشه. نگران نباش. میگم شخصا پیگرش هستم. میدونم مخابرات کلا اوضاعش خرابه. همین زیر ساخت هم چند ماهی هست که مدام gateway هاش پر میشه و افزایش هم نمیده!! نمیدونم واقعا چرا! همش ما باید بگیم فلانی ما رو بنداز رو فلان لینک که تایم بیاد پائین تر!!
    تازه gateway های داغون!! تو کشور های دغون! به خاطر شاید تحریم یا ...!! نمیدونم!!
    چشم. حتما.

2. 4 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خواهش میکنم. وظیفه هست. اگر تونسته باشم ذره ای کمکی کنم خوشحالم.
    در جریان هم هستم برای همکار خودم نتیجه پینگ ها رو هم فرستاده بودین شما. مطمئن باشید به فکر هستیم.

چـــــــــــرا. ما هم پیگیری میکنیم. ولی شما هم به عنوان end user بهتره به مخابرات فشار بیارید. وقتی تماس ها بیشتر بشه قطعا یه چیزهایی فرق میکنه. باید با مخابرات قم صحبت بشه تلفنی، نامه نگاری و.. برای اینکه اضافه کنن پهنای باند رو. شما باورتون نمیشه با به دیتای استان ها و مراکز بابت لینکی که داریم پول میدیم ماهیانه و مقدار زیاد ولی بعضی اوقات دیتای بعضی شهر ها اینقدر خسته هستند اصطلاحا که شیف ندارند در نتیجه ما ضربه میخوریم و حتی غرامت هم نمیشه گرفت !! ما خودمون حتما پیگیری میکنیم. به شخصه هر نتیجه ای بگیرم اینجا در جریان میگذارمتون. پهنای باند رو مخابرات قم از زیر ساخت میگیره و باید خود مخابرات اقدام به خرید پهنای باند اضافی بکنه..

ایشالا زودتر مشکل حل بشه. شخصا پیگیری میکنم.
    دوست عزیزم خواهش میکنم. وظیفست.
    مخابرت میپیچونه ولی ما داریم سرویس میگیرم وظیفشه وضعیت رو درست کنه. کارای اداری داره. انجام میشه. نگران نباش. میگم شخصا پیگرش هستم. میدونم مخابرات کلا اوضاعش خرابه. همین زیر ساخت هم چند ماهی هست که مدام gateway هاش پر میشه و افزایش هم نمیده!! نمیدونم واقعا چرا! همش ما باید بگیم فلانی ما رو بنداز رو فلان لینک که تایم بیاد پائین تر!!
    تازه gateway های داغون!! تو کشور های دغون! به خاطر شاید تحریم یا ...!! نمیدونم!!
    چشم. حتما.
    آخه گرامی من زنگ بزنم مخابرات قم چی بگم مثلا؟! بگم پهنای رو زیاد کنید چون سرویس های وب من مشکل داره؟! مطمئن باش همچین چیزی بگم یه ۲ دقیقه هنگ می کنه!! بعدم تق گوشی رو می زاره!
    در مورد gateway هم بله حق با شماست ولی بازم می گم شرکت های سرویس دهنده هم مقصرن برای اینکه شماها قرارداد دارید با زیرساخت باید بهشون فشار بیارید اگر با پافشاری زیاد درخواست کیفیت خوب برای پولی که می دید رو داشتید مطمئن باشید وضع الان این نبود من یوزر معمولی کاری از دستم بر نمیاد. حیفه واقعا. یه دوماهی تجربه شیرین پینگ تایم 110 با اروپا داشتیم ولی به خاطره ها پیوست متاسفانه! گیت وی همونه از باکو رد می شه ولی متاسفانه در بهترین شرایط حداکثر پینگ 165 رو می ده که اونم برای بعضی ساعات روز هست البته الان با این وضع دیتای قم که والا توی اکثر ساعات روز آرزوی پینگ تایم زیر 400 رو داریم برای داخل چه برسه به اروپا!!
    من روی حرف شما حساب می کنم امیدوارم هر چه زودتر با پیگیری شما مشکل حل بشه و حتی فراتر از اون مشکل gateway خارج از کشور هم حل بشه و پینگ تایم دوباره برگرده روی ۱۰۰! وای چه رویای شیرینی!!
    Last edited by Aryaeiboy; 01-08-2013 at 23:23.

4. 3 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آخه گرامی من زنگ بزنم مخابرات قم چی بگم مثلا؟! بگم پهنای رو زیاد کنید چون سرویس های وب من مشکل داره؟! مطمئن باش همچین چیزی بگم یه ۲ دقیقه هنگ می کنه!! بعدم تق گوشی رو می زاره!
    در مورد gateway هم بله حق با شماست ولی بازم می گم شرکت های سرویس دهنده هم مقصرن برای اینکه شماها قرارداد دارید با زیرساخت باید بهشون فشار بیارید اگر با پافشاری زیاد درخواست کیفیت خوب برای پولی که می دید رو داشتید مطمئن باشید وضع الان این نبود من یوزر معمولی کاری از دستم بر نمیاد. حیفه واقعا. یه دوماهی تجربه شیرین پینگ تایم 110 با اروپا داشتیم ولی به خاطره ها پیوست متاسفانه! گیت وی همونه از باکو رد می شه ولی متاسفانه در بهترین شرایط حداکثر پینگ 165 رو می ده که اونم برای بعضی ساعات روز هست البته الان با این وضع دیتای قم که والا توی اکثر ساعات روز آرزوی پینگ تایم زیر 400 رو داریم برای داخل چه برسه به اروپا!!
    من روی حرف شما حساب می کنم امیدوارم هر چه زودتر با پیگیری شما مشکل حل بشه و حتی فراتر از اون مشکل gateway خارج از کشور هم حل بشه و پینگ تایم دوباره برگرده روی ۱۰۰! وای چه رویای شیرینی!!
    من با حرفت موافقم....
    این مخابرات قم از مرحله پرت هستن همینطوری.... حالا ما بگیم مگه اینا به فکر مشترک هستن؟!

البته من چند دقیقه پیش به پشتیبانی مخابرات قم زنگ زدم...میگم من مشترک یکی از سرویس دهنده ها هستم و مشکل پینگ دارم.طرف میگه شمارتو بده منم میدم...میگه شمارت در سیستم نیست درست دادی؟
    میگم اقا من گفتم مشترک یه شرکت دیگه هستم...میگه اهان.>>>>> پرتی رو ببینید تا چه حد
    حالا بهش گفتم لطفا اگر میشه به مسولان بگید مشکل روترینگ داخلی و پهنای باند رو حل کنید.....طرف اومده برای من داستان لیلی ومجنون تعریف کنه که ماه رمضون هست و لحظه ی ویژه ای هست
    گفتم خب...گفت همونطور که میدونی اکثرا مردم خونه هستن و چی بهتر از اینترنت....پس بخاطر همین ترافیک شبکه میره بالا!!

گفتم اغــــا شما که این قصه ها رو سر هم میکنی چرا نمیدونید این ماه رمضون که ترافیک شبکه زیاد میشه پهنای باند زیاد کنید؟
    میگه خب در حال پیگیری و... هستیم.
    منم گفتم بگیر مشکل منو به مسئولت برسون حال و حوصله حرف زدن با تو رو ندام.

حالا حرفای زیادی زدیم.....بقیش بماند
    این عاقلترین کسی بود که باهاش حرف زدم.....

6. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب بالاخره مراحل سیم کشی رو کامل کردم و سرویس رو ثبت کردم
    فکر کنم تا شنبه - یک شنبه وصل بشه سرویس من.
    خیلی خوبه که پشتیبان‌های، های‌وب توی این فروم هستن و فعالیت میکنن.

8. 2 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

خیلی راحت و جوری که تابلو بشه در جریان مشکلاتی ازشون درخواست کن خودت! نمیخوام این رو از رو از سر خودم وا کنم! دارم میگم کمک میشه احتمالا تو بهبود شرایط. خودمون هم که پیگیریم.
    نه ما با قم با مخابرات قم قرار داد داریم مستقیم و از قم سرویس میگیرم نه زیر ساخت توی استان قم. این بحثش یکم پیچیده هست! مثلا امروز من زیر ساخت رو پیگیری کردم حتی بهشون گفتم اقا شما خودت گوش زد کن به دیتای قم بعد در جوابم گفت ما همچین اختیاری نداریم و دیتای قم باید خودش به فکر وضعش باشه ما اینجا در واقع trace میگیرم!!
    البته راست هم میگه.
    آقا به امید خدا.

10. 4 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

من با حرفت موافقم....
    این مخابرات قم از مرحله پرت هستن همینطوری.... حالا ما بگیم مگه اینا به فکر مشترک هستن؟!

البته من چند دقیقه پیش به پشتیبانی مخابرات قم زنگ زدم...میگم من مشترک یکی از سرویس دهنده ها هستم و مشکل پینگ دارم.طرف میگه شمارتو بده منم میدم...میگه شمارت در سیستم نیست درست دادی؟
    میگم اقا من گفتم مشترک یه شرکت دیگه هستم...میگه اهان.>>>>> پرتی رو ببینید تا چه حد
    حالا بهش گفتم لطفا اگر میشه به مسولان بگید مشکل روترینگ داخلی و پهنای باند رو حل کنید.....طرف اومده برای من داستان لیلی ومجنون تعریف کنه که ماه رمضون هست و لحظه ی ویژه ای هست
    گفتم خب...گفت همونطور که میدونی اکثرا مردم خونه هستن و چی بهتر از اینترنت....پس بخاطر همین ترافیک شبکه میره بالا!!

گفتم اغــــا شما که این قصه ها رو سر هم میکنی چرا نمیدونید این ماه رمضون که ترافیک شبکه زیاد میشه پهنای باند زیاد کنید؟
    میگه خب در حال پیگیری و... هستیم.
    منم گفتم بگیر مشکل منو به مسئولت برسون حال و حوصله حرف زدن با تو رو ندام.

حالا حرفای زیادی زدیم.....بقیش بماند
    این عاقلترین کسی بود که باهاش حرف زدم.....
    حداقل شکایات رو که میفهمن چیه/
    جالب بود ماجرای زنگ زدنت و داغونی اون طرف

خود من خوشحال میشم این مشکل بر طرف بشه شما -- راضی باشید در نهایت. ایشالا

12. 3 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حداقل شکایات رو که میفهمن چیه/
    جالب بود ماجرای زنگ زدنت و داغونی اون طرف

خود من خوشحال میشم این مشکل بر طرف بشه شما -- راضی باشید در نهایت. ایشالا
    این تازه خوبش بوده...به یکیشون گفتم اگر از شما سرویس بگیرم میشه سرعتو 6 مگ ببندید؟ میگه 1ساله هست(اصلا چه ربطی داشت؟)
    جالبترش اینجاس زنگ زدم واحد فروش صدای زنو بچه میومد...طرف نمیفهمید چی میگه!

من فکر کنم با این مسئولایی که داریم هر وقت که پیر شدیم و رفتیم تو گور وضع اینترنت درست بشه

14. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خیلی راحت و جوری که تابلو بشه در جریان مشکلاتی ازشون درخواست کن خودت! نمیخوام این رو از رو از سر خودم وا کنم! دارم میگم کمک میشه احتمالا تو بهبود شرایط. خودمون هم که پیگیریم.
    نه ما با قم با مخابرات قم قرار داد داریم مستقیم و از قم سرویس میگیرم نه زیر ساخت توی استان قم. این بحثش یکم پیچیده هست! مثلا امروز من زیر ساخت رو پیگیری کردم حتی بهشون گفتم اقا شما خودت گوش زد کن به دیتای قم بعد در جوابم گفت ما همچین اختیاری نداریم و دیتای قم باید خودش به فکر وضعش باشه ما اینجا در واقع trace میگیرم!!
    البته راست هم میگه.
    آقا به امید خدا.
    شما خودت به شخصه با این شرایطی که می بینی و پیگیری هایی که تا الان کردی امیدی داری به حل شدن مشکل تا هفته دیگه مثلا؟!!

16. 2 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یادمه چندین سال پیش یک اشتراک 3 ماه از این شرکت حروم خور گرفته بودم سرعتش خوب بود تمدید کردم بعد خط های ما از مسی شد dlc و میدونید که شرکت داده گستر نوین رو این خط اشتراک دیگه نمیتونست بده ..
    پاسمون داد ب مخابرات گفت اونجا خسارت را باید بگیرید به ما مربوط نیست ...انگار من از عمش اینترنت گرفته بودم
    هر وقت یاد این شرکت و اسم این شرکت رو میبینم میگم ایشالا اون پول پوله دارو و درمان کارکناش بشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یادمه چندین سال پیش یک اشتراک 3 ماه از این شرکت حروم خور گرفته بودم سرعتش خوب بود تمدید کردم بعد خط های ما از مسی شد dlc و میدونید که شرکت داده گستر نوین رو این خط اشتراک دیگه نمیتونست بده ..
    پاسمون داد ب مخابرات گفت اونجا خسارت را باید بگیرید به ما مربوط نیست ...انگار من از عمش اینترنت گرفته بودم
    هر وقت یاد این شرکت و اسم این شرکت رو میبینم میگم ایشالا اون پول پوله دارو و درمان کارکناش بشه .
    عزیزم چی میخوای از کارکنان بدبختش!

19. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •