تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 276 از 461 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منم اون زمانا هیچی نفهمیدم از شیمی پیش 2 یعنی هیچ !! رفتم کتاب فارو گرفتم واقعا راه افتادم !!!!
    درضمن شیمی پیش 1 بنظرم کتاب رمزینه از همه بهتره با پاسخای تشریحی 200 صفحه نمیشه !!
    جزوه دبیر مدرسه ما هم کلی تست و ... هم داره و به 50 صفحه هم نمیرسه ! ولی کیفیتش خیلی پایینه
    حجم درسته نباید خیلی زیاد باشه برای دانش آموز کنکوری ( مثل کتاب شیمی 3 مبتکران ) ولی نباید مثل همین رمزینه حجمش اونقدر کم باشه که تنوع پایین و حجم پایین مثال ها و تست هاش آدمو به تسلط نرسونن .
    سلول اگه خیلی بزرگ باشه میمیره چون سطحش نمیتونه نیازهای حجم رو برآورده کنه و اگه خیلی کوچیک باشه هم میتونه مواد لازم برای زندگی رو تو خودش جمع کنه
    کتاب های تست شیمی هم همینطور هستن و نباید حجم و تنوع مثال هاشون از یه حدی کمتر باشه.
    درکل از نظر من بهترین کتاب های شیمی در بازار اینا هستن :

مبتکران
    خیلی سبز
    گاج
    تخته سیاه
    مهر و ماه
    خیلی سبز و مبتکران یه سر و گردن ( از هر لحاط ) از گاج و تخته سیاه و مهروماه بالاترن
    Last edited by Alireza SM; 03-03-2012 at 22:01.

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

50 ساعت ؟
    38 ساعت ؟
    مگه چه خبر می خوای چی کار کنی تو هفته ای 40 ساعت مداوم و پیوسته بخون من تضمین می کنم دولتی روزانه قبولی
    اگه سعی کنی این 40 ساعت رو مفید بخونی نونت تو روغنه

نکته مهم :
    کسی از دوستان هست
    که هنوز شیمی مبتکران رو بخونه ؟
    من قبول دارم که شیمی مبتکران قوی ترین کتاب شیمی ایران هست اما به نظر من به درد کنکور نمی خوره من تا دو هفته قبل میتکران می خوندم که شیمی پیش بالاتر از 30 نمی زدم اما اون رو کنار گذاشتم رفتم سراغ شیمی جامع گاج که حجمش خیلی کمتره آزمون قبل 60 زدم به نظرم مبتکران حجمش بیش از حد زیاد ( 500 تا تست برای بخش 3 پیش ) که نهایتا 3 تا سوال ازش بیاد یا نیاد تازه اگه یک در میان تست بزنید می شه 250 تا که باز هم خیلی زیاده برای سوالات محاسباتی هم که کلا رفته تو یه فاز دیگه که سولاش بیش از حد سخته ( مثلا بحث PH دیگه شورش رو در آورده )

نتیجه گیری ( ) : مبتکران برای تابستون خوبه ولی برای توی سال مخصوصا کنکور نه

سوء تفاهم : سوء تفاهم نشه درس نامه های مبتکران بی نظیرن سوالات حفظی رو که در آورده عالیه و به نظر من شاهکارا بهمن بازرگانی شیمی 2 است

موفق باشید

من شیمی 2 . 3و پیش ا مبتکران رو خوندم همه ی تستاشم زدم واسه پیشه 2 می خواستم برم مبتکران بگیرم دیدم گاجه سفید تو خونه هستش اونو خوندم با وجودی که حجمش کمتره ولی خیلی خوب بود من فصل اسیدو بازو که یکم از اخراش می ترسیدم وا بهاماتی واسم بود با خوندنه گاجه سفید حل شد اما راجه به مبتکران کتابه بسیار کامل که واقعا به یه بار خوندنش می ارزه من با نظرت که مبتکران واسه تابستون خوبه موافقم چونکه اگه الان کسی خواسته باشه از اول مبتکران شروع کنه ممکنه ترس و اضطرابش زیاد بشه اما گاج واقعا خوب بود تو نیمسال اول یه اشتیاه داشتم این بود که به کتابه درسی توجه کمتری می کردم اما یه تجربمه که تو هر درسی یا مبحثی که می خواید مطالعه کنید ابتدا کتاب درسیرو مطالعه کنید بعد برید دنباله کتابهایه کمک درسی حتی ریاضی اول کتابو مطالعه کنید بعد تست امیدوارم همتون موفق بشید

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

من شیمی 2 . 3و پیش ا مبتکران رو خوندم همه ی تستاشم زدم واسه پیشه 2 می خواستم برم مبتکران بگیرم دیدم گاجه سفید تو خونه هستش اونو خوندم با وجودی که حجمش کمتره ولی خیلی خوب بود من فصل اسیدو بازو که یکم از اخراش می ترسیدم وا بهاماتی واسم بود با خوندنه گاجه سفید حل شد اما راجه به مبتکران کتابه بسیار کامل که واقعا به یه بار خوندنش می ارزه من با نظرت که مبتکران واسه تابستون خوبه موافقم چونکه اگه الان کسی خواسته باشه از اول مبتکران شروع کنه ممکنه ترس و اضطرابش زیاد بشه اما گاج واقعا خوب بود تو نیمسال اول یه اشتیاه داشتم این بود که به کتابه درسی توجه کمتری می کردم اما یه تجربمه که تو هر درسی یا مبحثی که می خواید مطالعه کنید ابتدا کتاب درسیرو مطالعه کنید بعد برید دنباله کتابهایه کمک درسی حتی ریاضی اول کتابو مطالعه کنید بعد تست امیدوارم همتون موفق بشید
    راستی حرف از چقدر درس خوندن اومد مهم کیفیته درس خوندنه اما با همه ی این احوال من یکی رو میشناسم که روزی 18 ساعت می خونه هفتشو خودتون حساب کنید!

4. 2 کاربر از hosein29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

راستی حرف از چقدر درس خوندن اومد مهم کیفیته درس خوندنه اما با همه ی این احوال من یکی رو میشناسم که روزی 18 ساعت می خونه هفتشو خودتون حساب کنید!
    به قول کاظم قلمچی تو دوران کار و زندگیش کسی رو ندیده که بتونه به طور مداوم روزانه از 13 14 ساعت بیشتر بخونه ! نفر اول کنکور 90 هم میگفت زمانی که مدرسه میرفت حدود 5 ، 6 ساعت میخونده و روزای تعطیل حدود 13 ،14 ساعت میخونده !

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

راستی این صحافی شیمی مبتکران برای همه انقدر آشغاله ؟ من یه دور خوندم تیکه پاره شده همه برگه هاش کنده شده در اومده ! خیلی افتضاحه
    تنها مشکلی که من دیدم واسه کتاب پیش1 بود که خیلی جلد و صفحاتش نازک هست !

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جزوه دبیر مدرسه ما هم کلی تست و ... هم داره و به 50 صفحه هم نمیرسه ! ولی کیفیتش خیلی پایینه
    حجم درسته نباید خیلی زیاد باشه برای دانش آموز کنکوری ( مثل کتاب شیمی 3 مبتکران ) ولی نباید مثل همین رمزینه حجمش اونقدر کم باشه که تنوع پایین و حجم پایین مثال ها و تست هاش آدمو به تسلط نرسونن .
    سلول اگه خیلی بزرگ باشه میمیره چون سطحش نمیتونه نیازهای حجم رو برآورده کنه و اگه خیلی کوچیک باشه هم میتونه مواد لازم برای زندگی رو تو خودش جمع کنه
    کتاب های تست شیمی هم همینطور هستن و نباید حجم و تنوع مثال هاشون از یه حدی کمتر باشه.
    درکل از نظر من بهترین کتاب های شیمی در بازار اینا هستن :

مبتکران
    خیلی سبز
    گاج
    تخته سیاه
    مهر و ماه
    خیلی سبز و مبتکران یه سر و گردن ( از هر لحاط ) از گاج و تخته سیاه و مهروماه بالاترن
    من آموزش شیمی پیش 1 رمزینه داشتم + تست مبتکرانم می زدم

قلم چی میانگین شیمی پیش 1 ، 83 یا 82 بودم بدترین درصدم 68 بود

8. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

قرص هيدروکسی زين به جمع چهار قرص ديگر کورتونم اضافه شده بخاطر آلرژی شديد
    خواب آلودگی اذيت ام ميکنه و برنامه خوابم بهم ريخته در اين دو هفته بزرگترين مشکلم شده
    کسی تجربه ای راهکاری داره؟

10. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خواب آلودگی اذيت ام ميکنه و برنامه خوابم بهم ريخته در اين دو هفته بزرگترين مشکلم شده

خواب شب مناسب ( بهترین زمان ممکن در زمستان : 11:30 شب تا 7 صبح ) داشته باشین نباید مشکل بیخوابی در طول روز داشته باشین
    از محرک های طبیعی مثل قهوه غلیظ هم میتونین استفاده کنین ولی حواستون باشه به هیچ وجه سراغ قرص ها مخصوصا آمفتامین ها و داروهای مشابه نرین که عاقبتش پشیمونی هست

12. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

اتفاقا الان 2 روزه همش دارم آخرای فصل سه رو که واسه چربی و آمینا هست دارم میخونم همه چی رو قاطی کردم !
    مباحث حفطی و جینگلک فصل اسید و باز و فصل محلول یک طرف اون ده فصل طرف دیگه

اگه راستش رو بخوای پارسال هنک می کردم وقتی استر و امین و اینا رو می خوندم ولی امسال حله واسم

---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------

50 ساعت ؟
    38 ساعت ؟
    مگه چه خبر می خوای چی کار کنی تو هفته ای 40 ساعت مداوم و پیوسته بخون من تضمین می کنم دولتی روزانه قبولی
    اگه سعی کنی این 40 ساعت رو مفید بخونی نونت تو روغنه

نکته مهم :
    کسی از دوستان هست
    که هنوز شیمی مبتکران رو بخونه ؟
    من قبول دارم که شیمی مبتکران قوی ترین کتاب شیمی ایران هست اما به نظر من به درد کنکور نمی خوره من تا دو هفته قبل میتکران می خوندم که شیمی پیش بالاتر از 30 نمی زدم اما اون رو کنار گذاشتم رفتم سراغ شیمی جامع گاج که حجمش خیلی کمتره آزمون قبل 60 زدم به نظرم مبتکران حجمش بیش از حد زیاد ( 500 تا تست برای بخش 3 پیش ) که نهایتا 3 تا سوال ازش بیاد یا نیاد تازه اگه یک در میان تست بزنید می شه 250 تا که باز هم خیلی زیاده برای سوالات محاسباتی هم که کلا رفته تو یه فاز دیگه که سولاش بیش از حد سخته ( مثلا بحث PH دیگه شورش رو در آورده )

نتیجه گیری ( ) : مبتکران برای تابستون خوبه ولی برای توی سال مخصوصا کنکور نه

سوء تفاهم : سوء تفاهم نشه درس نامه های مبتکران بی نظیرن سوالات حفظی رو که در آورده عالیه و به نظر من شاهکارا بهمن بازرگانی شیمی 2 است

موفق باشید

دوم و پیشش به نظرم عالیه! سوم رو هم کامل خوندم ولی هنوز کاملا مسلت نیستم نمی تونم نظر بدم

در مرود ph هم باید بگم اخرین تست های همه مباحث محاسباتی رو سختتر داده! درست نمی دونم سوالات آخر ph و یه چیزی شبیه این رو فوق العاده پرت داده فقط 4-5 سوال آخر

به نظرم سوالات محاسبه فصل 1 و 2 پیش رو فقط کنکور ها رو بزنی حله! ( یعنی سرعت و K ) ( خودم امتحان کردم جواب هم گرفتم )

سوالات استو کیومتری رو همه بزنی اون 20-30 تا خیلی سخت رو هم بزنی چون تو کنکور چندتا سوال خیلی خفن اومده بود که باید حواست باشه به همین خاطر می گم سوالات سخته استو رو حتما بزنی

اسید و باز به نظرم خیلی فصل حجیمیه و همین تعداد تست خوبه!

درس نامه هاش عالیه ! من برای مرور درسنامه ها و مباحث حفظی رو می خونم و بعم تست های کنکور
    به نظر من خیلی جواب می ده پارسال فقط دوم و پیش رو خودنم 63 زدم سوم رو اصلا بلد نبود امتحان نهایی 7.5 گرفتم

الان تمام شیمی رو خوندم جز الکتروشیمی که پارسال خیلی خوب یاد گرفتم

زیست هم فقط 7- 8 دوم و 10 - 11 سوم و پیش9- 10 -11 رو هنوز نخوندم!

فیزیک گرما ( باید دوباره بخونم چون خوب یاد نگرفتم ) همین طور فصل مغناطیس
    حرکت + موج و نوسان + الکترو مغناطیس رو خودنم
    فقط باید هسته و اتم + فشار رو بردار رو بخونم

اگه تنه لش بازی در نیارم و سه ازمون جامع 7 و 18 و یکم رو خود بخونم عالی می شه کل مباحثی که خوندم دوره می شه

---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 07:02 AM ----------

راستی این صحافی شیمی مبتکران برای همه انقدر آشغاله ؟ من یه دور خوندم تیکه پاره شده همه برگه هاش کنده شده در اومده ! خیلی افتضاحه
    کتابای من صفحه هاش نیفتاده ولی از اون جایی که باهاش مهربون بود شمی دوم داره 4 تیکه می شه فقط جلد گرفتتش! به نظر من باید تعداد جلد ها رو زیاد کنه مثلا دوم رو تو دو جلد کنه
    Last edited by urchin7; 04-03-2012 at 05:05.

14. 2 کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

تا حالا عربی رو کامل خوندم از رو عربی به زبان ساده کنکور پارسالو تونستم 70 بزنم . البته بعدا باید دو 3 بار دوره کنم تا خوب مسلط باشم .
    زبان که بلدم نمیخواد بخونم . زیست شناسی 5 تا درس سال دوم . فیزیک سال اول و دوم . ریاضی آمار فقط . ادبیات آرایه کامل یکمم تاریخ ادبیات . شیمی هم سال دوم رو تموم کردم .دین و زندگی هم فقط دو تا درس :-))
    نمیدونم میرسم تموم کنم یا نه .
    سرعتم چطور بوده تو 10 روز ؟
    اسپید 99ی که!
    یه هفته طول می کشه به همه تست های یه فصل معمولی رو بزنم یعنی شما دو روز یه فصل خوندی؟ دو روز یه فصل شیمی؟کمپلت یاد گرفتی؟ اگه اره پس خودت رو الان خسته نکن بذار واسه خرداد اردیبهشت اونوقت شروع کن

---------- Post added at 07:15 AM ---------- Previous post was at 07:11 AM ----------

راه کار ندارم ولی هم کاری چرا
    یکی از ارزو های من اینه که تا کنکور بتونم ساعت 10 بخوابم 7 بیدار شدم
    ساعت 5 صبح بای تا 2 ظهر! واسه ازمون ها هم 2-3-4 ساعت می خوابم

16. این کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

فیزیک 3 رو فیزیک پیش رو موازی کار کن . همینطور ژنتیک و بقیه زیست ها رو .
    ریاضی هم از این به بعد قسمت اصلی وقتت رو بزار برای سال سوم که فوق العاده درصد بیار هست
    زنتیک از اون فصل های که اگه خوب بخونی می تونی مطمئن باشی که همه سوالاتش رو جواب می دی
    من که تا ازمون کانون که فصل ژنتیک اومد حتی نمی دونستم الل چیه و چه نسبتی با ژن داره دو هفته روزی 3 ساعت ژنتیک خیلی سبز رو خوندم الان کاملا روش تسلت دارم

---------- Post added at 07:24 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------

از گاج اصلا خوشم نمی یاد فیزیک پایه گرفتم! تست های مال زمان قاجار و اون طرافا بود ! وقتی مقایسه می کنم با خیلی سبز می بینم که نه نمی شه مقایسه کرد
    از برکاتش یکی این بود که گرما که فصل اسونی رو خودنم ولی ...حالا باید دوباره بخونم
    Last edited by urchin7; 04-03-2012 at 05:27.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

مباحث حفطی و جینگلک فصل اسید و باز و فصل محلول یک طرف اون ده فصل طرف دیگه

اگه راستش رو بخوای پارسال هنک می کردم وقتی استر و امین و اینا رو می خوندم ولی امسال حله واسم

---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------

دوم و پیشش به نظرم عالیه! سوم رو هم کامل خوندم ولی هنوز کاملا مسلت نیستم نمی تونم نظر بدم

در مرود ph هم باید بگم اخرین تست های همه مباحث محاسباتی رو سختتر داده! درست نمی دونم سوالات آخر ph و یه چیزی شبیه این رو فوق العاده پرت داده فقط 4-5 سوال آخر

به نظرم سوالات محاسبه فصل 1 و 2 پیش رو فقط کنکور ها رو بزنی حله! ( یعنی سرعت و K ) ( خودم امتحان کردم جواب هم گرفتم )

سوالات استو کیومتری رو همه بزنی اون 20-30 تا خیلی سخت رو هم بزنی چون تو کنکور چندتا سوال خیلی خفن اومده بود که باید حواست باشه به همین خاطر می گم سوالات سخته استو رو حتما بزنی

اسید و باز به نظرم خیلی فصل حجیمیه و همین تعداد تست خوبه!

درس نامه هاش عالیه ! من برای مرور درسنامه ها و مباحث حفظی رو می خونم و بعم تست های کنکور
    به نظر من خیلی جواب می ده پارسال فقط دوم و پیش رو خودنم 63 زدم سوم رو اصلا بلد نبود امتحان نهایی 7.5 گرفتم

الان تمام شیمی رو خوندم جز الکتروشیمی که پارسال خیلی خوب یاد گرفتم

زیست هم فقط 7- 8 دوم و 10 - 11 سوم و پیش9- 10 -11 رو هنوز نخوندم!

فیزیک گرما ( باید دوباره بخونم چون خوب یاد نگرفتم ) همین طور فصل مغناطیس
    حرکت + موج و نوسان + الکترو مغناطیس رو خودنم
    فقط باید هسته و اتم + فشار رو بردار رو بخونم

اگه تنه لش بازی در نیارم و سه ازمون جامع 7 و 18 و یکم رو خود بخونم عالی می شه کل مباحثی که خوندم دوره می شه

---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 07:02 AM ----------

کتابای من صفحه هاش نیفتاده ولی از اون جایی که باهاش مهربون بود شمی دوم داره 4 تیکه می شه فقط جلد گرفتتش! به نظر من باید تعداد جلد ها رو زیاد کنه مثلا دوم رو تو دو جلد کنه
    مگه پشت کنکوری هستی ؟ یکی از بزرگترین مشکلات پشت کنکوری های 92 ، کنار اومدن با تغییرات کتاب درسیه ! میخواستم بگم خوش بحالت که همین کتابارو میخونی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •