تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 2605 اولاول ... 1762262662722732742752762772782792802863263767761276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان بعد از ماجرای اختلال اون افزایش سرعت ها(که برای من دانلود زیاد و آپلود کم شده بود) سرعت من خیلی افتضاح شده نوسان بدجور داره تو طول روز کسی اینطوری هست؟ پینگ هم که بالا رفته اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشو کور کردن!!! بعد امروز متوجه این شدم:

قبل از این تغییر سرعت ها snr رو 40 بود و Attenuation رو 15! الان واقعا افتضاح و غیر قابل استفاده شده چه صفحه باز کردن چه دانلود بابا ما این 4 کیلو بایت اضافی رو نمی خواستیم همون پروفایل قبلی خوب بود میبرن عدد رو بالا بعد خط رو بین n نفر شیر می کنن نتیجه این میشه سرعت و پینگ و نویز ما!سرویس 256:

تهران:

نیویورک:

از طلا بودن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده ما را مس کنید!!

2. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قضیه تمدید دیگه جیه ؟! یعنی بعد از هر بار قبض باید رفت تمدید کرد ؟
    در ضمن من الان سه ماه از وصل شدن ADSL ـم میگذره ولی هنوز قبض تلفن نیومده ، اینترنتی میشه فهمید قبض صادر شده یا نه و مبلغش چقدره ؟ بعد از چه مدت از پرداخت نشدن قبض، اینترنت قطع میشه ؟

شما میتونی از طریق 1818 قبض آخرتون رو که الان هم صادر شده ببینی البته می تونی بری توی خدمات اینترنتتی مخابرات تهران و توی قسمت صدور قبض المثنی با وارد کردن شماره و کد پستی که توی قبض تلفنهای قبلیتون هست همین الان قبضتون رو ببینید

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان بعد از ماجرای اختلال اون افزایش سرعت ها(که برای من دانلود زیاد و آپلود کم شده بود) سرعت من خیلی افتضاح شده نوسان بدجور داره تو طول روز کسی اینطوری هست؟ پینگ هم که بالا رفته اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشو کور کردن!!! بعد امروز متوجه این شدم:

قبل از این تغییر سرعت ها snr رو 40 بود و Attenuation رو 15! الان واقعا افتضاح و غیر قابل استفاده شده چه صفحه باز کردن چه دانلود بابا ما این 4 کیلو بایت اضافی رو نمی خواستیم همون پروفایل قبلی خوب بود میبرن عدد رو بالا بعد خط رو بین n نفر شیر می کنن نتیجه این میشه سرعت و پینگ و نویز ما!سرویس 256:

تهران:

نیویورک:

به نظر من این تغییرات مخابرات از روی ناتوانیه. ده خیلی از مشترکها معترضن گفته بزار یه خورد ریت 256 رو بالا ببریم اما غافل از اینکه مشکل اصلی مخابرات نداشتن پهنای باند کافی برای خارج کشوره و این تست شما هم دقیقا همین رو نشون می ده و دیشب هم باجناق من همین مشکل رو عینا داشت و الا اگر همون 256 رو واقعا فیکس می دادن کسی اعتراض نمی کرد و من هم هیچ وقت تخلیه نمی کردم اما الان حاضر شدم ترافیکم رو به 4 گیگ محدود کنم و سه هزار تومان اضافه بدم اما سرعت یک مگ و حتی بعضا یک و نیم مگ پارس انلاین رو تجربه کنم

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تهران:

نیویورک:

دقیقاً منم همین مشکلو دارم. سرعت دانلود 5 kb زیاد شده، سرعت آپلود کم شده. به خاطر همین بازی آنلاین نمی تونم بکنم! (آپلود کم میاره)

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    متاسفانه سوال من تو انبوه سوالها گم شد
    تو دوستان کسی هست که از مرکز تلفن سلمان فارسی باشه و اینترنت از مخابرات گرفته باشه
    بعبارت دیگه آیا تو این مرکز خود مخابرات هم سرویس میده یا خیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان برای گرفتن سرعت 1 مگ یا 2 مگ چه مدارکی نیاز هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    بچه ها کسی میدونه سرعت 256 مخابرات سمت درکه / ولنجک چطور هست؟؟

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

امروز رفتم برای 256 درخواست دادم به 5 دقیقه نکشید که ارتقا دادن

سرعت دانلود با idm رو 32 هست , مخابرات دانشگاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من چهارشنبه رفته بودم و درخواست ارتقا سرویس از 128 به 512 رو دادم.گفته بودن امروز(شنبه) وصل میکنن منم زیاد امید نداشتم اما در کمال ناباوری دیدم امروز وصل کردن یه تست گرفتم. نظرتون چیه؟

راستی آپلود رو زیاد نمیکنن؟ یا باید دوباره درخواست داد؟

DownStream : 576
    UpStream : 159

محدودیت حجمی که نداریم؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان من چهارشنبه رفته بودم و درخواست ارتقا سرویس از 128 به 512 رو دادم.گفته بودن امروز(شنبه) وصل میکنن منم زیاد امید نداشتم اما در کمال ناباوری دیدم امروز وصل کردن یه تست گرفتم. نظرتون چیه؟

راستی آپلود رو زیاد نمیکنن؟ یا باید دوباره درخواست داد؟

DownStream : 576
    UpStream : 159

محدودیت حجمی که نداریم؟
    مبارک باشه.
    سرویستون نامحدوده دیگه ؟

الان
    71 کیلوبایت سرعت دانلود شما هست. ، اگه نامحدود باشه که فوق العاده

با آرزوی بهترینها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •