تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 339 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

7

از اون ور سپاهان با شاهین و مس سرچشمه بازی داره خودتون پیش بینی کنید دیگه. چی میشه.
    سپاهان با ذوب بازی داره نه با شاهین!
    این شریفات بد رو اعصابه !!!!
    نمی دونم چرا به این آقا بازی می دن؟؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مهدي رحمتي در پايان مسابقه با شاهين بوشهر به فريدون زندي اعتراض کرد و به شدت نسبت به عملکرد او در دقايق پاياني معترض بود.
    کسی خبر نداره جریان این اتفاق چی بود؟؟چرا رحمتی با زندی افتاد دعوا؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. خیلی بد بودیم. اینقد بازیکن ها بی تفاوت بازی میکردن که انگار نه انگار. وارد بحث سرمربی نمیم چون میدونم ممنوعه. فرهاد خدایی بهمون بد کرد. کاش بجای اون کارهاش تو بازی با پرسپولیس لااقل چند هفته دیگه میموند استقلال. تو این دو ماهه خدائی یه نتیجه بدرد بخور نیاوردیم:-(

4. 2 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه گفت قهرمانی از دست رفت .....چقدر موقعیت توسط مهاجمامون از دست رفت تو این چندین بازی بعد اون اقا واسه الغراضه داشت گل میزدو بهترین بازیکن زمین میشد......

میلادو روحیشو خراب کردن با نیمکتنشینیها و تعویضایه بی مورد......نصف ارش هم بهش فرصت ندادند ولی 6 گل زده ارش که دو برابر میلاد بازی کرد چند گل زده؟فکر کنم همین 6تارو زده....در ضمن چند تا توپ میلاد با بد شانسی به تیرک خورد میلاد یه مهاجم 6دونگ بود ولی ازش چی ساختن؟میلادی که حتی تمرکز اینو نداره که ضربه ازادیو بزنه که منطقش جاییه که خوراک خودشه

چند بازی که میتونست به کارمون بیاد 85 دقیقه رو نیمکت بود بعد ارش برهانی تک به تکارو میکوبند به دست گلر

فصل بعد هم وضعیتمون مثل این فصل پرسپولیس خواهد بود فقط کافیه مصاحبه اخیر حاجیرو بخونید گفته شرایط واسه موندن محیا نیست و قریب هم این موضوعو فهمیدو پیشنهاد مدیر عاملیه استقلالو رد کرد
    یعنی خیلی لطف کنند یه بودجه ای بدن تا همین ارش برهانیو عزیززاده و زرین ساعدو بتونیم حفظ کنیم

6. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خیلی طرفدار مظلومی هستم چون ادم محترمی هست ...
    برامم از خیلی مربیای دیگه بهتر هست و امیدوارم سال دیگه هم بمونه !!

فقط این ارش برهانی رو دقت کردید چه بی تفاوت بازی میکرد ؟؟
    اون از تک به تک که معلوم نشد چکار میخواست بکنه ...
    پاس دادنشم که کفر ادم رو در میاره !!
    دو تا پاس میتونست بده که نداد ...
    میدواوودی هم کلا تعطیله !!
    مظلومي آدم بسيار محترم و عزيزي هست ولي هر آدم محترم و عزيزي كه نمي تونه مربي فوتبال بشه!!
    مربي فوتبال بايد كارشو بلد باشه و خيلي هم بايد قاطع باشه ولي متاسفانه مظلومي اصلا سي يا ست نداره!
    مربي بايد رو سر استقلال باشه كه بتونه با حاشيه ها برخورد كنه!!قاطع باشه...كارشو بلد باشه...بازيكنا ازش حساب ببرن!!

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاهان با ذوب بازی داره نه با شاهین!

9. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حتما هیئت مدیره کارش را بلد است که به دنبال مدیرعامل می‌گردد
    فتح‌الله‌زاده: شرایط برای ماندنم در استقلال مهیا نیست/قریب اوضاع را دید و قبول نکرد
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: شرایط برای ماندنم در این تیم باشگاه مهیا نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌ زاده که این روزها زمزمه جدایی‌اش از استقلال به گوش می‌رسد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در این خصوص صحبت‌هایی مطرح کرد. البته فتح‌الله زاده پیش از اینکه صحبت‌هایش را آغاز کند عنوان کرد بابت صحبت‌هایی که می‌شنود روحیه‌اش را از دست نمی‌دهد و تا آخرین لحظه برای استقلال تلاش می‌کند.
    مصاحبه خبرگزاری فارس با وی را در زیر بخوانید.
    فارس: در حالی که استقلال در شرایط حساسی قرار دارد و روز گذشته هم 2 امتیاز حساس را از دست داد شایعاتی هست که می‌خواهید از استقلال جدا شوید.
    من باید اول از همه بگویم دست تک تک بچه‌ها را می‌بوسم که با این ناجوانمرد‌ی‌ها دست به دست هم دادند تا استقلال جان بگیرد، ای کاش که می‌توانستم تلاش بچه‌ها را جبران کنم. شما تیمی را در لیگ پیدا نمی‌کنید که از یک بازی بین‌المللی به ایران بازگردد و سپس به دورترین نقطه کشور برود تا یک بازی حساس برگزار کند. همین که بازیکنان در 2 بازی 90 دقیقه‌ای دوام آوردند دستشان را می‌بوسم و خدا را بابت این تیم و کادر فنی شکر می‌کنم.
    فارس: شما به قهرمانی استقلال در لیگ برتر امیدوارید؟
    من به شدت امیدوار هستم. قطعا در بازی‌های آینده سپاهان و تراکتور‌سازی امتیاز از دست می‌دهند.
    فارس: از آقای رسولی‌نژاد در خصوص دیدارش با اولیایی سوالی نپرسید؟
    این شان من نیست که بپرسم که چه کسی با او ملاقات داشته و چه گفته‌اند. اولیایی از دوستان خوب من است و رسولی‌نژاد هم با هر کسی که بخواهد می‌تواند حرف بزند. من تا روزی که هستم این تیم را مال خودمان می‌دانم و برای آن زحمت می‌کشم و ذره‌ای هم کم نمی‌گذارم. امروز به بازدید کمپ اختصاصی استقلال رفتم و از اینکه این کمپ را آماده دیدم لذت بردم. همین که استقلال صاحب خانه شد به این قضیه می‌بالم.

فارس: دلیل اینکه گفته می‌شود می‌خواهید از استقلال جدا شوید چیست؟
    وقتی که ساختار عیب داشته باشد مشکلاتی به وجود می‌آید. استقلال جای خطا و آزمون نیست. وقتی یک نفر این همه تلاش می‌کند یک استادیوم را با هزار خون دل می‌سازد و تلاش می‌کند تا به بار آید اما حرف از جدایی می‌زند بدانید که شرایط برای ادامه کار مناسب نیست. من شرایط را برای ادامه کارم مناسب نمی‌بینم. من نمی‌توانم کسی را تخریب کنم اما زورم به خودم می‌رسد. شما فکر می‌کنید چرا هوادار به من احترام می‌گذارد و یا طرفدار من است به خاطر اینکه من برای این تیم زحمت کشیده‌ام. در روزهایی که کسی حاضر نبود این پست را قبول کند وارد این باشگاه شدم و روزی هم که بروم دعوایی ندارم و علیه هیچ کس مصاحبه نمی‌کنم.
    در مجموع ساختار غلط است و با این ساختار همه ضربه می‌بینند.
    فارس: یک دوره‌ای سازمان تربیت بدنی برای اینکه شما مدیرعامل استقلال نباشید تزریق پول به این باشگاه را قطع کرد، به نظر می‌رسد این اتفاق دوباره در حال تکرار شدن است.
    شرایط مالی بخشی از دلایل جدایی‌ام از استقلال است؛ البته من از شخص عباسی، رئیس وزارت ورزش و جوانان تشکر می‌کنم. آدمی هستم که دین و دیانتم را به خاطر پست از دست نمی‌دهم. عباسی تاکنون برای کمک به باشگاه استقلال دریغ نکرده و با شرایطی که خیلی‌ها دوست نداشتند من باشم او ایستاد و تا جایی که توانست کمکم کرد اما باز هم می‌گویم ساختار غلط است و آدم‌ها را ناراحت می‌کند. وقتی ما نمی‌توانیم برای مسائل پیش پا افتاده راه‌حلی پیدا کنیم یعنی که کار عادی شده. چرا باید سر یک سری مسائل کوچک ساعت‌ها صحبت کنیم این کار حرفه‌ای نیست. 18 تیم در لیگ برتر تلاش می‌کنند تا دو جام بگیرند اما استقلال که یکی از این جام‌ها را گرفته و مدعی گرفتن جام دیگری هم هست. ضمن اینکه ما یک کمپ بزرگ ساخته‌ایم که 70 میلیارد تومان ارزش دارد. در واقع این سرمایه را من به باشگاه استقلال اضافه کردم. دیگر نمی‌توانید بهتر از این پیدا کنید اما چرا باید در جایی بمانم که عفونت دارد و این عفونت واگیر‌دار است و آدم را مریض می‌کند.
    فارس: ظاهرا به آقای قریب هم پیشنهاد شده بود تا مدیر‌عامل استقلال شود اما او هم قبول نکرد.
    دوستان فکر می‌کردند قریب به خاطر من این پست را قبول نکرده است در حالی که من خودم یک ساعت با قریب صحبت می‌کردم و از او خواهش کردم تا بیاید و حتی گفتم شرایط برای من مهیا نیست و در حال زجر کشیدن هستم اما اگر تو بیایی به تو کمک می‌کنم ولی متاسفانه او هم که بچه نیست و می‌داند و شرایط را می‌‌بیند وقتی می‌بیند که شرایط برای من مهیا نیست برای او مهیا باشد؟
    دامن زدن به این مسائل ضربه زدن به استقلال نیست من روزی که به هیئت مدیره در خصوص تصمیمم گفتم از آنها خواستم که این قضیه علنی نشود و فقط این را به هیئت مدیره گفتم تا فرصت داشته باشند مدیر بعدی را انتخاب کنند نه اینکه آن را علم کنند. متاسفانه دوستان این مسئله را علنی کردند هرچند که مشکلی نیست و فقط مشکلاتی برای من درست شده است اما من این تیم را سر و سامان می‌دهم و می‌روم اما به دوستانی هم که هل شده‌اند و می‌خواهند به استقلال بیایند بگویم که این تیم بدهی دارد در واقع از قبل این بدهی را داشته و فردا نگویند بدهی کمر ما را شکست.
    فارس: این چه رویه‌ای است دوباره مدیریت بعدی هم که دچار بدهی است؟
    من از همین حالا می‌گویم که استقلال بدهی دارد، روزی که این تیم را تحویل گرفتم 7 میلیارد و نیم این باشگاه بدهی داشت قرار بود 5.2 میلیارد تومان در زمان حضور آقای سعید‌لو در سازمان تربیت بدنی به استقلال داده شود و در حالی که همه چیز آماده پرداخت بود سعید‌لو از سازمان تربیت بدنی رفت و این پول به ما داده نشد که اگر این پول را می‌دادم میزان بدهی استقلال کمتر از این می‌شد و من از خود بدهی به جا نمی‌گذاشتم در واقع در این 1 سال و نیمی که در استقلال بودم بدهی از خود به جا نگذاشتم.
    فارس: رویه استقلال را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟
    استقلال همچنان در کورس قهرمانی است و من به این بچه‌ها می‌بالم. آنها با غیرت هستند. برخی از بچه‌ها دیروز مقابل شاهین نفسشان گرفته بود اگر خدایی نکرده وسط زمین سکته می‌کردند چه کسی پاسخگو بود؟ متاسفانه کسی به حرف ما توجه نکرد و برای اینکه تیمی را قهرمان کنند بچه‌های مردم را این‌طور وادار کردند که بازی کنند اما من از همه بچه‌ها راضی‌ام.
    فارس: همه از تیمی که قرار است قهرمان شود می‌گویند چرا کسی اسمی از آن نمی‌آورد؟
    مردم خودشان آگاه هستند و این چیز‌ها را می‌فهمند.

فارس: پاداش جام حذفی در روند کاری استقلال تاثیر نگذاشت.
    اما برعکس من فکر می‌کنم تاثیر داشت. اگر این پول را نمی‌دادم شاید یک بر صفر می‌باختیم اما بچه‌ها دیدند که با چه مکافاتی این پول را جور کردم و سپس خود را به آب و آتش زدند هرچند که ما روز گذشته کمی هم بدشانس بودیم.
    فارس: به نظر می‌رسد کمی از هیئت مدیره استقلال ناراحتید؟
    نه هیچ ناراحتی‌ای ندارم و دست آنها درد نکند که هر روز برای استقلال یک مدیرعامل انتخاب می کنند، همین‌که در مورد مدیرعامل آینده استقلال صحبت کردم نشان می‌دهد که کارشان را بلدند من برای استقلال آرزوی موفقیت می‌کنم و از هواداران خواهش می‌کنم که در آخرین بازی خارجی استقلال در تهران که آخرین حضور من به مدیرعامل این تیم است استادیوم را لبریز کنند تا با حمایت آنها استقلال به مرحله بعدی صعود کند.

می خواهم دوباره با رسولی‌نژاد جلسه داشته باشم
    اولیایی: هیئت مدیره استقلال اصرار دارد فرد جدیدی جایگزین فتح‌الله‌زاده شود
    خبرگزاری فارس: عضو اتحادیه فوتبال گفت: با توجه به اظهارات فتح‌الله‌زاده، هیئت مدیره استقلال اصرار دارند که فرد جدیدی مدیرعامل این باشگاه شود.

کاظم اولیایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره جلسه امروز در اتحادیه فوتبال اظهار داشت: ما امروز جلسه‌ای با هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار کردیم که مبحث این نشست استانداردسازی باشگاه‌ها بر اساس استانداردهای فیفا و ای اف سی بود. در رابطه باخصوصی سازی باشگاه‌ها اتحادیه پیشنهاد مستقلی را ارائه کرده و از طرفی فدراسیون فوتبال هم از طریق مجلس پیگیر این مسئله است.
    وی در خصوص اینکه برخی باشگاه‌ها بحث مجوز پروانه حرفه ای برای کار را جدی نگرفته و می‌خواهند با وجود بدهی قانون را دور بزنند گفت: این بدترین چیز دنیاست، ما چون اساسنامه و ساختار تعریف درستی نداریم از هزینه هم تعریف خوبی نداریم و چشم خود را به کمک‌های اعانه‌ای دوخته‌ایم و این خوب نیست. فوتبالی که عرق ملی و شادی و نشاط در جامعه ایجاد می‌کند باید محصولی داشته باشد که این محصول خریدار هم داشته باشد، اما اکنون خریدار مشخص نیست.
    اولیایی در خصوص اینکه علی فتح الله عنوان کرده شرایطش برای ماندن در استقلال مهیا نمی‌بیند گفت: من امروز جلسه‌ای با فتح الله زاده داشتم و دلایلی آورد که باید آنها را بررسی کنم. هیئت مدیره استقلال با توجه به صحبت‌های فتح الله زاده اصرار دارند که فرد جدیدی برای فصل آینده مدیریت باشگاه را بر عهده بگیرد.
    وی در خصوص اینکه آیا خودش حاضر است مدیرعامل استقلال شود گفت: آقایان تصمیم‌هایی گرفته‌اند اما من گفته‌ام که باید وضعیت حقوقی باشگاه بررسی شود، همچنین در اساسنامه بازنگری شود و شرح وظایف هم تعریف شود.
    اولیایی درباره اینکه شایعه شده بود امیر قلعه نویی می‌خواهد به استقلال بازگردد اظهار داشت: امیر قلعه نویی، ورمزیار، حسن زاده و خیلی استقلالی‌های دیگر عمرشان را با ما طی کردند. اینکه قرار است چه کسی بیاید و چه کسی نیاید هیئت مدیره تصمیم می‌گیرد. من می‌خواهم جلسه دومی با رسولی نژاد داشته باشم تا لیست افرادی که می‌توانند به این تیم کمک کنند را بنویسیم.
    وی درباره اینکه عملکرد پرویز مظلومی را چطور دیده است عنوان کرد: استقلال تاکنون تیم موفقی بوده اما این دلیل نمی‌شود که چیزی تغییر نکند؛ باید دید برای فصل آینده استقلال چه برنامه‌ای دارد و چه چیزی می‌خواهد تا زمانی که برنامه نباشد نمی‌توان صحبتی کرد. برنامه باید با بودجه منطبق باشد. در این 30 سال گذشته پایه‌های باشگاه استقلال روی دوش امثال من بوده و وظیفه خود می‌دانم که به این تیم کمک کنم.

بدنساز استقلال در گفت‌وگو با فارس:
    به جای ۸ میلیون ۳ میلیون پاداش گرفتیم/ از مظلومی توقع داشتم از حق ما دفاع کند
    خبرگزاری فارس: محمد مولایی گفت: متاسفانه از ۸ میلیون پاداش جام حذفی فقط ۳ میلیون گرفتیم و توقع داشتم مظلومی در این خصوص از ما دفاع کند.

محمد مولایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به پرداخت پاداش جام حذفی، اظهار داشت: در این مدت کلی زحمت کشیدیم و قهرمان جام حذفی شدیم اما ظاهراً به بازیکنان مبلغ 8 میلیون پاداش طبق صحبت اولیه پرداخت شده اما به اعضای کادر فنی 35 درصد یعنی معادل 3 میلیون تومان پاداش دادند.
    وی افزود: خدا می داند که ما متاهل هستیم و باید خرج زن و بچه بدهیم، اما اینکه در این شرایط این‌گونه با ما برخورد شود، درست نیست.
    مولایی در خصوص اینکه آیا به همه اعضای کادر فنی این مبلغ پرداخت شده، گفت: همین‌طور است. البته من توقع داشتم مسئول کادر فنی در این زمینه صحبت کند. در بوشهر که بودیم، علی امیری گفت که پاداش‌ها به حساب بازیکنان واریز شده است. اما برای کادر فنی تنها 3 میلیون تومان پرداخت کرده‌ایم. البته ایشان مدعی شد، که مظلومی خواسته پاداش کادر فنی به همین مبلغ ریخته شود اما مظلومی اعلام کرد که چنین درخواستی نداشته است.
    مربی بدنساز استقلال در ادامه گفت‌وگو با فارس تاکید کرد:‌ هر وقت در رادیو و تلویزیون انتقادی می‌شود، من باید پا پیش بگذارم و دفاع کنم اما متاسفانه هیچ‌کدام از اعضای کادر فنی به این زمینه‌ها ورود نمی‌کنند. در خصوص پاداش‌‌ها هم ظاهرا همین اتفاق می‌افتد.
    وی ادامه داد: البته امیری اعلام کرد به خاطر کمبود پول بقیه پاداش‌ها پرداخت می‌شود، اما قبلا هم در پرسپولیس این بلا سر ما آمده و پاداش‌مان را کامل پرداخت نکردند.
    مولایی در پایان صحبت‌هایش، اظهار داشت: امیدوارم که این مسئله هرچه سریعتر حل شود چون ما در کورس قهرمانی هستیم و می‌توانیم دومین جام را برای استقلال به ارمغان بیاوریم.

11. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دقیقا...
    فرهاد میموند الان با اختلاف اول بودیم...
    خداییش تا بود با خیال راحت بازی ها رو تماشا میکردیم...از اون موقعه که رفت حتی تو بازی با تشتک سازی قزوین هم استرس داریم مبادا نتیجه نگیریم این بازی هم ...!!!!

13. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی طرفدار مظلومی هستم چون ادم محترمی هست ...
    برامم از خیلی مربیای دیگه بهتر هست و امیدوارم سال دیگه هم بمونه !!

فقط این ارش برهانی رو دقت کردید چه بی تفاوت بازی میکرد ؟؟
    اون از تک به تک که معلوم نشد چکار میخواست بکنه ...
    پاس دادنشم که کفر ادم رو در میاره !!
    دو تا پاس میتونست بده که نداد ...
    میدواوودی هم کلا تعطیله !!

دوست عزیز انتقاد از یک شخص به معنی عیر محترم بودن اون شخص نیستش.
    الان مثلا شما از برهانی و میداوودی انتقاد کردید اونها رو غیر محترم شمردید؟
    الان موندن مظلومی تو استقلال، دعای همه پرسپولیسی هاست. همونطورکه ما دوست داشتیم استیلی تو این تیم بمونه.
    سوای از بحث نتیجه بهرحال حضور یک مربی ضعیف داخلی تو یک تیم خیلی حاشیه سازه.
    بدترین مربی استقلال کخ بود ( بخاطر نتایج میگم ) ولی چون آلمانی بود هیچ اتفاقی نیفتاد و حاشیه ای بدتر از نتایج نداشت. ولی مثلا زمان مرفاوی ما نایب قهرمان بودیم ولی هزار و یک جور حاشیه داشتیم و پرسپولیسی که زیرمون بود مسخرمون میکرد.

15. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

درسته معذرت می خوام!
    من اشتباه کردم!

17. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •