دوستان یکی هست این رادیو آنلاین رو به ما آموزش بده؟؟!!!
بعدش چقدر حجم مصرف میکنه؟؟؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کامل بکنید![]()
دوستان یکی هست این رادیو آنلاین رو به ما آموزش بده؟؟!!!
بعدش چقدر حجم مصرف میکنه؟؟؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کامل بکنید![]()
چقدرش رو نمیدنم والا چون خودم اینترنت مخابرات 256 دارم و محدودیتی نداره . واسه رادیو آنلاین باید دکمه R رو تو بازی که پیش فرض music player هست رو بزنی بعد بالا سمت راست همون پنجره یه سر برگ دیگه هست به نام radio stream اونو که بزنی یه پنجره خالی میاد که اگه اون دکمه پایین که نوشته update radio رو بزنی یه لیست تقریبا 60 تایی از شبکه های رادیویی اینترنتی اروپا میاد رو هر کدومش که کلیک کنی و پلی بزنی بعد از یه چند ثانیه شروع میکنه به پخش رادیو اینترنتی .
در ضمن میتونی خودت شبکه های اینترنتی رادیویی بهش اضافه کنی چجوری ؟ اینجوری :
فایل live_streams.sii رو در مسیر document/euro truck simulator 2 پیدا و با نوت پد بازش کنید و در خط آخر و قبل از علامت } لینک رادیوی اینترنتی دلخواه رو به این شکل وارد کنید :
stream_data[]: "RADIO_URL|RADIO_NAME" فقط این علامت ( " ) باید قبل از آدرس اینترنتی و بعد از نام شبکه رادیویی باشه . داخل [] این علامت ها هم باید شماره ردیف رادیو نوشته بشه اگه مثلا 60 شبکه رادیویی هست و ما میخوایم یکی اضافه کنیم باید بنویسیم [61] یعنی رادیوی ما در ردیف 61 قرار داره .
مثال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح کامل مطالبی که نوشتم تو مسیر document/euro truck simulator 2 تو فایل readme.rtf هست .
دوست عزیز میشه سیسوتون بزارید یا بگین ماشین از کدوم نمایشگاه خریدن من مدش ریختم ولی نمیدونم کجاست !!
سلام اقا شما میتونی چند تا رادیو دیگه اضافه کنی(البته فارسی زبان )
رادیو جوان . ورزش. رادیویی که اهنگ بخونه ممنون میشم اگه لطف کنید بزارید
وراستی پور قدرت ترین موتور کدوم موتور کامیون میباشد ؟
شما باید دوست عزیز اسم مد رو اینScania Frontal 113H.scs بزای که کار کنه
دادا چه صدای خوف ناکی میده لامصب چه بوقی داره
ولی ارتفاعش پایینه به یه سر بالایی میرسی جلو بندی میاد پایین
من باهاش راحت 150 تا رفتم فرمونم عالی
اره داداش من که خیلی با این ماشین حال کردم
باشه حالا منحرف نشیم!
من رادیو گوش میکنم همیشه Big R Radio ما انگلستانه خیلی باحاله! رادیو فردا تا حالا گوش نکردم!
سلام من دربازی Euro Truck Simulator 2 وقتی درجاده درحال حرکت هستم ناگهان کامیون خراب میشه و دیگه روشن نمیشه...بعد تعمیر کردن دوباره همین اتفاق میافته.باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)