تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 645 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه alisoofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام.دوستان ميشه بگين من چطور ميتونم از fingerprint نوت بوك استفاده كنم؟چطور راه اندازيش كنم و اثر انگشت خودم رو بهش بدم.من sr 490 jbb گرفتم.تازه كارم ديگه.
    يه سوال ديگه اينكه همين نورتون internet security 2009 كه روش trial نصب شده رو ميشه كرك كرد يا timer reset كرد؟يا حتما بايد remove كنم دوباره نصب كنم بعدا timer reset رو اجرا كنم؟

در آغاز فعالیت Prison Break 24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

دوستان سلام...

من یک لپ تاپ sony vgn fz-490 دارم تا الان روش ویندوز ویستا بود ولی الان ویندوز سون نصب کردم همه چیز عالی هست به جز دکمه های multimedia و fn به همراه ماوس کار نمیکنن ...

همچنین برنامه های خود sony مثل دی وی دی پلیرش و ... رو میخوام از دیسک ریکاوریش نصب کنم ارور میده

اگه میشه یک راهنمایی بکنید! ممنون!

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام.دوستان ميشه بگين من چطور ميتونم از fingerprint نوت بوك استفاده كنم؟چطور راه اندازيش كنم و اثر انگشت خودم رو بهش بدم.من sr 490 jbb گرفتم.تازه كارم ديگه.
    يه سوال ديگه اينكه همين نورتون internet security 2009 كه روش trial نصب شده رو ميشه كرك كرد يا timer reset كرد؟يا حتما بايد remove كنم دوباره نصب كنم بعدا timer reset رو اجرا كنم؟
    واسه فینگر نرم افزارش تو استارت هست با همون نام
    واسه مشکل دومت اگر سرعت اینترنت مشکلته یه امتحانی بکن وگر نه اخرین ورژن رو دان و بعد کرک کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض مشکل در وب کم

سلام
    من یک لپ تاپ 1520 دارم که درایو مربوط به وبکمش رو هم ریختم ولی بعد از اینکه ویندوز جدید نصب کردم (که همان نسخه ویندوز قبلی است) نرم افزار Dell webcam center کار نمیکنه.در صورتیکه تا قبل از این کار میکرد.
    اشکال از کجاست؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یک لپ تاپ 1520 دارم که درایو مربوط به وبکمش رو هم ریختم ولی بعد از اینکه ویندوز جدید نصب کردم (که همان نسخه ویندوز قبلی است) نرم افزار Dell webcam center کار نمیکنه.در صورتیکه تا قبل از این کار میکرد.
    اشکال از کجاست؟
    من درست متوجه نشدم ، شما قبل از ریختن ویندوز قبلی مشکلی نداشتید الان که همون ویندوز رو نصب کردید مشکل پیدا کرده ؟
    تنها کاری که میشه اینجا توصیه کرد اینه که Uninstall کنید و دوباره امتحان کنید ، حتما یه جای کار رو اشتباه رفتید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من درست متوجه نشدم ، شما قبل از ریختن ویندوز قبلی مشکلی نداشتید الان که همون ویندوز رو نصب کردید مشکل پیدا کرده ؟
    تنها کاری که میشه اینجا توصیه کرد اینه که Uninstall کنید و دوباره امتحان کنید ، حتما یه جای کار رو اشتباه رفتید

چند بار این کار رو کردم ولی فایده نداشت.نسخه ویندوزم XP SP2هست.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان!
    من دیروز یه لپ تاپ سونی مدل وایو CS-36GJ سفارش دادم که ان شاالله فردا میرسه دستم.
    سوالی که از شما داشتم در مورد گرافیک کارت این مدله.
    توو یکی از سایت ها که نگاه می کردم نوشته بود 1500 مگابایت 9300 جی فورس.ولی توو کاتالوگی که دیروز از مغازه گرفتم نوشته بود 256 مگابایت 9300 جی فورس!
    خواستم ببینم قضیه ی این چیه؟!این تفاوت برای چیه؟!

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من تو سایتی که شما دیدید جمع کل رم گرافیک رو نوشته

لپ تاپ شما 256 رم DEDICATED داره و

و 1200 (بسته به از اندازه رم ) رم SHARE که در صورت نیاز از رم استفاده می کنه اما رم گرافیک شما 256 و اون 1500 تا جمع بین این دو هست

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان!
    من دیروز یه لپ تاپ سونی مدل وایو CS-36GJ سفارش دادم که ان شاالله فردا میرسه دستم.
    سوالی که از شما داشتم در مورد گرافیک کارت این مدله.
    توو یکی از سایت ها که نگاه می کردم نوشته بود 1500 مگابایت 9300 جی فورس.ولی توو کاتالوگی که دیروز از مغازه گرفتم نوشته بود 256 مگابایت 9300 جی فورس!
    خواستم ببینم قضیه ی این چیه؟!این تفاوت برای چیه؟!
    عزيزان بارها گفتيم ، مقدار حافظه گرافيكي اختصاص داده شده از رم به GPU مهم نيست و ترفندي تجاري هست
    جدا چرا همه جا جا افتاده در مورد قدرت گرافيك به رم اكتفا ميكنن ؟ در صورتي كه ربطي نداره
    سعي كنيد روي موارد ديگه مثل سرعت GPU و سرعت حافظه نوع حافظه و ... تمركز كنيد تا اندازه حافظه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ا سلام
    دوستان من یه دل 1520 با کانفیگ زیر خریدم : intel core2duo 2.66 6m cash, hdd 320,ram 4g ,vga nvidia 9300 gs,
    میخواستم بدونم چطوره خوبه ؟ و اینکه اگه من شبها حدود 5 ساعت روشن بذارمش که فقط دانلود کنه آیا مشکلی براش پیش میاد ؟ فقط دانلود از ساعت 2 شب تا 7 صبح..

یکی هم ac adapter ای که به من دادن 65واته ولی من چک کردم دیدم ارجینالش 90 واته ، یعنی شارژر رو انداختن بهم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •