دوست عزیز
شما به این پست دقت نکردید که گفته بودم ورژن داخل تلویزیونتان را اول کنترول کنید بعداز آبدیت استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
شما به این پست دقت نکردید که گفته بودم ورژن داخل تلویزیونتان را اول کنترول کنید بعداز آبدیت استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوست عزیز گفتم که ورژنش برای سال 2011 هست ولی آپدیت انجام نمیشه
سلام اساتید چند روزه کنترل سینما خانواده ام دیگه روی تلویزیون کار نمیکنه فقط رو خود سینما خانوادهه جواب میده اگه ممکنه یک راهنمایی بکنید چشه
ممنون
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را ذکر کنید.
تلویزیونledسامسونگ مدل UA46B6000VR
تا چند روز پیش درست کار میکرد یکدفعه اینجوری شد حتی وقتی باهش خود سینما خانواده رو میزنم نور جلوی تلویزیون خاموش روشن میشه ولی رو تلویزیون دیگه کار نمیکنه
با سپاس
دوست عزیز
اگر باطری کنترول را تعویض کردید و این مشگل همچنان باقی است .
پس ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
سلام دوستان عزیز یه ال ای دی سامسونگ داریم که هنگام وارد شدن در تنظیمات اپگردی سرویس فکر کنم داشت وقتی زدم whait اومد کلا تلویزیون قلف کرد وقتی تلویزیون از برق کشیدم دیگه چراغ پاور روشن نشد راهی برای تعمییر هست ممنون میشم اگر از اساتید راهنمایی کنه با تشکر.(اصلا روشن نمیشه)
دوست عزیز تلویزیون شما بریکت شده و باید آی سی EEPROM آن ریست یا تعویض شود و اگر انجام نشد باید مین بردتان تعویض شود برای این منظور اگر اطلاعات فنی دارید از این پست استفاده کنید. #52تنظیم مجدد EEPROM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 05-10-2014 at 19:42.
با سلام
تلویزیون مدل UA46B7000WR
، Clone TV to USB را ندارد ؟؟؟؟؟ چکار کنم؟
سلام بر اساتید محترم یه تلوزیون ال ای دی سامسونگ مدل ua40eh5000r دارم با زیر نویس فارسی فیلم مشکل داره
میخواستن اگه میشه راهنمایی کنید تا درستش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)