تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 4105 اولاول ... 1762262662722732742752762772782792802863263767761276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام.لیسانس دارم.اگه الان دفترچه بفرستم کی اعزامم؟

2. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من چند تا دفتر پلیس +10 رفتم دفترچه سال 90 رو نداشتن. نمیدونم چی کار کنم. این دفترچه که از سایت پلیس دانلود کردم مال سال 90 میگه عکس ها باید 3*4 و سیاه سفید باشن. تو دفترچه 88 نوشته عکس باید رنگی و 2*3 باشه.
    همچنین تو دفترچه سال 90 ارگان پیشنهادی خودتون رو هم میتونید انتخاب کنید.

دفترچه سال 90:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز اوندفعه هم گفتم همون قدیمیه که تو دفتر پلیس + 10 میفروشن رو بگیر . الکی دنبال جدید نگرد . چون شما اینترنتی که نمیتونی پست کنی . در نهایت باید بری همون پلیس + 10
    اون ارگان پیشنهادی رو هم من دفعه ی قبلی که میخواستم پست کنم ، از هر کی پرسیدم گفت الکیه . توی انتخاب ارگان تنها راه اینه که از قبل بری جایی پذیرش بشی مثلا با کارت بسیج بری تو یکی از پادگانهای سپاه پذیرش بگیری.
    من یکی دو ماه پیش که دفترچه رو گرفتم مال چاپش مال آذر 86 بود . اصل کار برگه واکسنه که تو همشون یه جوره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مهدي تهران چه عذاب آوره خدمتش ها.
    بابا اينجا ما خيلي از اين چيزا رو نداريم.
    كل آماده باشي كه خورديم فك كنم 4-5 بار بيشتر نبود.
    با همه ي اون آماده باشا من در مجموع ميشه گفت فقط 10 بار بعد از تايم اداري (ساعت 2) رفتم سر يگان.
    هفته اي حداقل يه بارم مرخصي ساعتي از 12 تا 2 ميگرفتم و ساعت 12 ميرفتم بيرون از يگان.
    پنج شنبه هم كه خودش تا 12 هستش كار.
    مني كه ديپلم هستم ميام خونه بعد از تايم اداري ! فك كنم به شدت كم سابقه باشه اين!
    تازه كادريامونم تقريباً همشون به جز يكي دو نفر كه اونا هم كاره اي نيستن با هم رفيقيم و شوخي صكصي با هم داريم.
    بساط صبحونه تا ساعت 9 پهنه و بعد از اونم بيشتر اوقات بيكاريم و يا خوابيم يا اينكه به نوبت با سربازا جيم ميزنيم ميايم تو خيابون.
    هر وقت هم حوصلمون سر رفت مخ يكي از كادريا (البته يه سرباز راننده هم داريم) كه راننده هستش رو ميزنيم و ميريم اينور اونور.
    كلاً فك كنم اونقدر سختي كه تو آموزشي كشيدم و پام به خاطرش اينجوري شد و عمل كردم تو خدمت برام تلافي شد.
    راستي امروزم رفتم و يه هفته ديگه هم بهم مرخصي داد حاجي.
    4 ماه ديگه مونده به هر زوري باشه تمومش ميكنم.

راستي مرخصي براي ما ماهي 3/5 روز هستش. يعني من كه بايد 15 ماه خدمت كنم تو يگان 52/5 روز مرخصي دارم كه با تشويقي كه سردار داده روي هم رفته 56 روز مرخصي دارم.
    فقط يه اشتباه كه كردم اين بود كه با اين 6 روزي كه اين هفته ميام مرخصي روي هم رفته 22 روز مرخصي استفاده كردم.
    يعني 4 ماه خدمت دارم و 34 روز استحقاقي طلب دارم. نميدونم بتونم و اينكه ميدن همش رو كه برم يا نه!
    34 روز مرخصي + روزهاي تعطيل +‌روزهاي جمعه اگه شاملم بشه فك كنم چيزي حدود دو ماه از اين 4 ماه رو خونه باشم.

بچه خدمتيام چند روز پيش رفتن آموزشي!!
    مهدي چقدر ديگه خدمت داري؟
    Last edited by ghasem2020; 11-06-2011 at 14:15.

5. 3 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین 2 تا 3 هفته بعد از فرستادن دفترچه یه برگه ی سبز میاد در خونتون که تاریخ اعزامو مشخص کرده (ولی محلش مشخص نیست) . حدود 20 روز قبل از تاریخ اعزام هم یه برگه ی سفید رنگ برات فرستاده میشه که محل خدمت رو مشخص کرده .
    شما احتمالا اول شهریور (1/6) یا اول آبان (1/8) تاریخ اعزامت میاد . ولی احتمال خیلی کمی هم هست که 1/10 اعزام بشی . میدونی که تحصیل کرده ها فقط اول ماه های زوج اعزام میشن .

7. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم رفتم گفتند دیر شده بید . ولی خوب شد رفتی پرسیدی چون اگر نمی پرسیدی و می رفتی شاید تا اخر عمر! هی می گفتی کاش رفته بودم انداخته بودم عقب ولی حالا خیالت راحته که اگر می خواستی هم نمی تونستی بری!
    بعدشم چرا بدبخت نهایتش مثل من 18 ماه خدمت داری ادم که اینقدر عمر می کنه این 18 ماهشم اینجوری میگذره امیدوارم بهت سخت نگذره .
    آره، مخصوصا من یه عادت بد اگه داشته باشم همینه! تا آخره خدمت به خودم فهش میدادم که چرا 1 ساعت وقت نزاشتم برم عقب بندازم

ممنون عزیزم امیدوارم خدمت برای همه سخت نگذره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این پست توسط نویسنده حذف شد.
    Last edited by a1457769; 11-06-2011 at 19:56.

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها من چند تا دفتر پلیس +10 رفتم دفترچه سال 90 رو نداشتن. نمیدونم چی کار کنم. این دفترچه که از سایت پلیس دانلود کردم مال سال 90 میگه عکس ها باید 3*4 و سیاه سفید باشن. تو دفترچه 88 نوشته عکس باید رنگی و 2*3 باشه.
    همچنین تو دفترچه سال 90 ارگان پیشنهادی خودتون رو هم میتونید انتخاب کنید.

دفترچه سال 90:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آقا اینها رو ولش کن، شما از خوده +10 بپرس عکس چند در چند میخان، تا جایی که یادم(اگه ذهنم یاری کنه) اصلا عکس رو هم فقط اسکن میکنن و بعد پسش میدن

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

من 90/1/10 دفترچه فرستادم توی برگه سبز اول اعزامم 90/6/1 اومد که بعد رفتم یه دوره آوردم جلو شد 90/4/1
    ( الان که خواستم عقب بندازم نزاشتن نامردا!)

احتمالا شما اگه الان بفرستی شاید 8/1 یا 10/1 اعزام باشی، تازه وقتی برگه سبز اومد خودت میتونی عقب و جلوش کنی!

11. 2 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اقا سوال ما رو كسي جواب نداد

اگه امريه بگيرم بايد چند ماه خدمت كنم؟؟؟؟ با ليسانس؟؟

يعني كسريو اين حرفا اگه داشته باشم شاملم نميشه؟؟؟
    دوست من شما دو ماه آموزشی رو میرید، بعد امریه مثل یه اداره دولتی تشریف میبرید سر کار. صبح تا 4-5 بسته به وقت اداری. مدتش هم مثل خدمت معمولیه. مگر اینکه سرباز معلم آموزش پرورش بشید که در اونصورت باید تا پایان سال تحصیلی که خدمتتون درش به اتمام میرسه بمونید.
    منتها خیلی از جاهایی که امریه میپذیرند، باهاتون شرط میکنند که کسری خدمت و اینجور چیزها نداشته باشین. البته بعضی جاها هم این شرط رو ندارند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان ، کسی هست جواب من رو بده ؟!

من کد ارتش خوردم برای آموزشی پاسداران تهران . خودم ساکن اهواز هستم و میخوام برای قرارگاه خاتم الانبیا اهواز پذیرش بگیرم .

1- چه راهی داره برای پذیرش گرفتن ؟ من پرسیدم ازشون گفتن میان خودشون انتهای آموزشی از شما سوال میپرسن که میخوای بری یا نه !

2- آیا کسری خدمت به کسایی که میرن قرارگاه خاتم میدن ؟

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخ آخ این خنک بودنش به شدت تایید میشه . من حاضرم به جای اراک میوفتادم اردبیل ، مشکین شهر اونورا حتی عجب شیر . الان فک کنم تو رژه زیرم دریاچه درست شه (لجنزاری میشه ها)
    عقب نندازین الکی . زودتر تمومش کنین خلاص شین بابا .
    @shabe.saket بهترین امضایی که تو p30world دیدم رو داری .
    پدر من اراکیه . . . .نترس جای خنکیه . . . چون کوهستانیه . . . . نسبت به نهران که . . . . بهشته . . . . شباش کمی خنک . . . نصف شبا سرد . . . . اول صبح یخ . . . . طوری که لحاف لازم میشی . . . . . ایشالله میری میفهمی. .. . . . . مردمشم بد نیستن . . .. کمی اگه بدونن اونجایی نیستی کرایه 200 تومنی تبدیل به 1000 تومن میشه . . . . . از اونجاییکه فارس هستن مشکلی نداری . . . . (اینو ازین بابت گفتم چون مثلا توی تبریز اگه فارسی حرف بزنی بهت یه جور دیگه مینگرن!!!) شما هم مالک اشتری؟؟!!

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

دوست عزیز اصلا معلوم نمیکنه . . . . دوستای من که لیسانس بودن بعد از فرستادن دفترچه 6 ماه بعد اعزام شدن ولی من (با لیسانسم) وقتی دفترچه رو پست کردم (24 اردیبهشت) حدود یک ماه بعدش اعزام میشم یعنی 1 تیر ماه . . . . . پس معلوم نیست که چی به چیه . . . . قانون نداره مثل همه جا!!!

15. این کاربر از abbas_apolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •