من LoL باز نیستم اما LoL بازان را دوست دارم : دی
حرفتو قبول دارم به غیر از خط آخر:
اونم تا وسط قبول دارم ولی خوب گاها پیش میاد که یه چمپ(در کیس من دوتاباز هیرو) جلوت باشه و نتونی بزنیش به صورت فردی(با تیم فرق داره درمورد 1v1 میگم).
چرا که طبق حرفت اون حریفتم میدونه چطور بزنت(حالتی رو میگم که Pro باشه البته) و در اینجاست که اون قسمت کانترت باشه پیش میاد و تا جایی که من دیدم در این مواقع اون کانتر بودن کاملا میاد وسط و فقط دونستن طرز درست بازی کار نمیکنه.
بازم میگم در زمینه 5v5 کلا وضع فرق داره و حرفت در اونجا درسته.
ویرایش:ادامه Discussion در یاهو چون طولانیه : دی
Last edited by Arrowtic; 05-03-2013 at 17:21.
دقیقا قبول دارم ولی اگه بدونی داری کانتر میشی و بدونی دوم اسپل حریف بهت آسیب وارد میکنه میتونی از خوردن اون اسپل جلوگیری کنی.
یا یک راه دیگه هم هست! میبینی داری کانتر میشی 1 کیل دادی به طرفت باید defensive بازی کنی.
طوری که یارو میخواد کیل بگیره tower diveـت کنه که در اون صورت به احتمال 90 درصد کیل هم خودت میگیری.
ولی مشکل خیلیا اینجاست که سعی میکنن بازم کیل بگیرن درحالی که میبینن طرفت فید شده حالا چه از تو یا از لین های دیگه.
خو دمو جر دادم به این مردم نفهم elo hell بفهمونم که آقا جون!!!!! میبینی نمیتونی بزنیش داره میزنتت چرا تلاش میکنی؟
Play defensive and wait for the teamfights.
دوستان من خیلی وقتا دیدم پلیرها از یه ایتم قوی چندتا میخرن به نظرتون این کار درسته یا ادم نباید این کارو بکنه در ضمن اگر امکانش هست یه نفر درست طریقه بازی در جنگل بگه >
اصلا خوب هست ادم این کارو بکنه اخه لولت خیلی از اونهایی که تو لن بازی می کنند عقب میافته.
فهمیدم.
مثلا میبینی تاپ میاد 2 تا doran blade میخره. چرا اینکارو میکنه؟
برای اینکه رول اصلیش د میجه. یا اینکه میخواد توی early game بیاد اول دمیج وارد کنه کیل بگیره بره برای تانک.
doran معمولا بیشتر برای sustain و farm هستش.
اینجا میتونی تمام اطلاعات راجب به جنگل رو ببینی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی اینجا پرو پلیره ؟ کی هست بتونه منو بزنه ؟![]()
بهترين بازي اونيكه هم گروهيهاش بدونن اول بايد كدوم بازيكن روبزنن طرف داره عين چي كايل ميگره هم گروهيات دارن اتك به تانك ميدن اگه بتونين بهشون بفهمونين اول كي رو بزنن بازي رو برديد با اين روش بازي باخته رو بدردم تو بازي مستر برميدارم تو 5 ثانيه طرف كايل ميشه ولي چون تيم حريف نميدونه اول بايد منو بزنه تا بتونن ببرن ميره اتك به بقيه ميدن بعد ميبينن بازي رو باختن![]()
تو بعضی عکسها دیدم تو نقشه برف هم هست
مال ورژنهای گذشته است؟
اون مال زمستون سال پیش بود زمانی که riot هنوز به پلیر هاش اهمییت میداد!
بابا این خارجی ها که گــــاون ! خـ ...... هستن !
اصلا نمی فهمن 4 ساعت دارم سیگنال میدم تاور رو بزنید وسط رو بریم پوش کنیم اصلا انگار نه انگار هر کدومشون رفتن یه جا !
میگم من الان تو eune بازی میکنم ! شنیدم که West خیلی بهتره همینطوره ؟
بعد پلیر هاش خیلی قوی هستن ؟ !چون اگه قوی باشن نمیشه کیل گرفت !
لول یه بدی که داره نمیشه اصلا دینای کرد و هیرو هر چی باشه گلدش رو در میاره ولی تو دوتا اینطور نیست اینقدر دینای میدی که دهنش سرویس شه ! خدایی خیلی از چیز های لول بهتر از دوتا هست !
من که از 8 سالگی دوتا بازی میکردم تا 12 سالگی بعد اونم که تا الان 13 سالمه دارم Lol بازی میکنم که خیلی شاخ تر هست لول ! نمیدونم تو دوتا وقتی میمیری اعصابت خورد میشه ولی لول میمیری اصلا اینجور نیست !
دوستان یادتون نره جواب سوال هام رو بدین !
GL
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)