[Monica]خب من تصمیم گرفتم از اعتصاب بیرون بیام و ازتون سوال کنم ....
علیک سلام
کار خوبی کردی!
اگه براتون مقدوره یه کم با آرامشه اعصاب جواب بدید نه مثله اون دفعه یه قبل از سوال پرسیدن پشیمونم کنیددر ضمن سوالاتی که الان دارم ازتون می پرسم برام واقعا مهم ان و مایل نیستم جوابهایه یه کلمه ای و یا شوخی در مقابلشون بشنوم! پیشاپیش ازتون ممنونم ....
ببینید مونیکا خانم! اون کسی که تا الان روی صندلی بود الفین به عنوان یکی از کاربران سایت(و نه همکار)بوده!جوابهایی که تا حالادادم همه از مقام یک کاربر معمولی بوده و حتی لحنی که در جمله هام داشتم با جاهای دیگه فرق میکرده.ولی مثل اینکه شما میخوای که من در مقام همکار به شما جواب بدم!
با اجازه ی دوستان و بزرگای سایت میخوام که کاملا بی پرده صحبت کنم که جای هرگونه شک و شبه ای باقی نمونه!
شما اولین هسی هستی که من اول سوالاش رو کامل خوندم و بعدا به فکر جواب افتادم
با اینکه هیچ تعهدی نسبت به پاسخ گویی به اینگونه سوالات ندارم ولی برای روشن شدن بعضی شبهات تا اونجا که میتونم صادقانه پاسه میدم
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
1- آدم منطقی هستی؟ یا معمولا دست به دامنه خشمو برخوردهایه غیره منطقی می شی؟
همیشه توی ذهنم اینه که در همه جا میشه منطقی بود.در کل از ادمهای بی منطق متنفرم .اینجا شما خشم رو روبه روی منطق قرار دادی که کاملا اشتباه هست!منطق از یک سنخ و خشم از سنخی دیگر هست.
در بعضی موارد که سر رشته ی امور از دست افراد خارج شده به کارگیری خشم الزامیه!کسانی که کاملا از حیطه ها و چارچوب قونین انجمن خارج شدن برای بازگشتشون به راه اصلی چاره ای به جز به کار گیری خشم نیست (توجه کنید که اینجا یک جامعه ی مجازیه و خیلی از راههایی که در دنیایی وافعی هست اینجا وجود نداره)
2- روابط رو بر قوانین ترجیح می دی؟ معمولا اهله پارتی بازی هستی؟ برات پیش اومده به واقعیتی آگاه باشی اما به خاطره رابطه ها ازش چشم پوشی کنی و تازه پیشه خودت فکر کنی خیلی در حقه اون دوستت مردونگی کردی؟
100%-در جامعه ی حال حاظر ما 100%روابط هم فرماست!
البته ممکنه مسائلی باشه که حتی از کسانی که میشناسیشون هم نشه چشم پوشی کرد!اونجاست که مجبوری بر اساس حیطه های کاری عمل کنی و اشنا و غیر اشنا برات فرقی نداشته باشه!
مثلا اگر دوست من خودکاری از من ببره و نیاره من اون رو میبخشم ولی اگر همون دوست یکی از عزیزانم رو به عمد به قتل برسونه باز هم میتونم ببخشم؟!
3- به نظرت بچه هایه انجمن مریضن؟ "از لحاظه روانی"
نه!سوال توهین امیزی بود-شما بچه های انجمن رو روانی میدونی؟بچه های اینجا عشق کامپیوترهایی هستند که کنی چاشنی بی کاری هم بهشون اضافه شده و قسمت اعظمشون برای وقت گذرونی و سرگرمی میان!
به دلیل شرایط سنیشون و شرایط جامعه بدشون نمیاد گاه و بیگاه بهم گیر بدن و تو کار هم دخالت کنن و این از اون موردهاست که اگر وارد جنبه های حاد نشه قابل چشم پوشیه!
4- حدوده 1.5% از بچه هایه فروم که 99% شون از افراده با سابقه و فعال بوده یا هستند معتقدند که کارهایه آقایه Amin تو متفرقه سلیقه ایه و بدونه پذیرشه حرقه منطقی دارن همه یه یوزرهایه پرطرفدار و البته فعاله اینجا رو فراری می دن ... شما نظرتون در این مورد چیه؟ در مورده اون دسته چه فکری می کنید؟خودتون برداشتتون از فعالیته آقایه amin در متفرقه چیه؟
اول اینکه من فکر میکنم قشر ناراضی خیلی بیشتر از 1.5 درصد باشه!
برای این یوزرهای ناراضی سه راه پیش پا هست:اول بای دادن-دوم به جنجال کشوندن و اعتراضهای پی در پی-سوم حل مشکلات به صورت مسالمت امیز و به وسیله صحبت با امین با ادینها!
متاسفانه گروهی راه اول و اکثریت راه دوم رو پیش گرفتن و به جرات میشه گفت هیچ کس راه سوا رو انتخاب نکرده
متاسفانه کسانی که اینجا پست میدن و جزو گروه معترضین هستن فکر میکنن که حرفی که خودشون میزنن عین منطقه و کارهای امین و میثم اعمالی جلادانه و بی رحمانست!ولی هیچ کدوم از اون دوستان ایا فکر میکنن که هر لحظه ممکنه که اینجا فیلتر بشه؟!ایا فکر میکنن که در صورت باز بودن برخی تاپیکها ممکنه بحثها بالا بگیره و اعضای سایت از دست هم دلخور بشن و جو سالم سایت به هم بریزه؟!ایا تا حالا خودشون رو جای مدیران و همکاران گذاشتن؟!
من توصیه دارم به شما که قبل از اینکه هر پستی بزنید و تاپیک جدیدی باز کنید به این فکر کنید که ایا این تاپیک برای سایت مشکلی به وجود نمیاره (اگر مشکلی بوجود بیاره مطمئنا دود اون در چشم همه از جمله شما میره)
من با اکثریت کارهای امین موافقم و اون رو تحسین میکنم کخ با وجود این همه اعتراض تونسته یک انجمن سالم رو درست کنه!
من مطمئنم اگر امین بسیاری از این تاپیکها رو منهدم نکنه در چند روز اینده اولین نفرهایی که به نحوه ی مدیریت متفرقه اعتراض میکنن خود شما هستید
5- می دونید طیه چند ماه گذشته چند تا از یوزرهایه قدیمی و البته فعال از اینجا خداحاغظی کردند؟ دلیلشو چی می دونید؟
بنده امار دقیقی از فعالین متفرقه ندارم ولی اگر کسی رو که 500 پست داره و در متفرقه پست بیهوده(طبق تعریفی که در قوانین و عرف انجمن داریم)میده همون بهتر که خداحافظی کرده!
اون یوزرهایی قدیمی هم که از اینجا خداحافظی کردن طبق اطلاعاتی که من دارم هیچ ربطی به مدیریت امین جان نبوده و اختلافات شخصی باعث خداحافظیشون و تخطی از قوانین باعث بن شدنشون شده
6- فکر می کنید اون برخورده کوتاهی که با هم داشتیم که باعث شده شما از من به عنوانه یه اژدهایه دوسر یاد کنید مورده خوبی برایه قضاوت باشه؟ به نظرتون من تو اون مورده غیره منطقی عمل کردم؟ یا احیانا توهینی به شما کردم؟
اون یک شوخی بود!ولی اگر شما میخواید جدیش کنید بحث دیگه ای داره!فقط تنها چیزی که من تو ذهنمه از شما برخورد اولتونه که خیلی مناسب نبود که از اول جلوی من جبهه بگیرید
7- چه قدر صداقت دارید؟ چند درصد؟ تویه جواب دادن به سوالاته من و همچنین سوالاته بقیه ....
نمیگم 100% چون بعضی چیزها رو واقعا نمیشه در پابلیک بیان کرد ولی سعیم بوده به همه ی سوالات به درستی جواب بدم.توی سوالات شما البته مسئله فرق میکرد
8- اگه یه نفر که در ظاهر زورش از شما بیشتره اما خب به خودتون ثابت شده که واقعا از شما کمتر می فهمه بهتون زور بگه چه برخوردی در مقابلش خواهید داشت؟ اون برایه غلبه به شما و به کرسی نشوندنه نظراته مسخرش از زورش استفاده می کنه شما برایه مقابله باهاش چی می کنید؟ ( اینجا منظورم از زور قدرته بدنی نیست ... )
بله!کاملا فهمیدم که منظورتون امینه!
من دقیقا در این مشکل شما بودم (اوایل عضویتم رو عرض میکنم)ولی سعی کردم با شرایط جدید خودم رو وفق بدم چون معتقدم ادمی که نمیتونه خودش رو با محیط وفق بده یک ادم مرده هست.با شرایط خودم رو وفق دادم و سعی کردم همراه جو انجمن حرکت کنم و سرم تو کار خودم باشه!
این بهترین راهه!
9- به کپی رایت اهمیت می دید؟ براتون مهمه؟ اگه یه نفر یکی از طرحاتون رو با نامه خودش عرضه کنه چه برخوردی خواهید داشت و چه حسی؟
این هم احتمالا بر میگرده به استفاده از عجب شما!
خب مسلما ناراحت میشم ولی نباید یادم بره که اینجا ایرانه و ویندوز 200 دلاری رو ما 300 تک تومن میخریم!
10- اگه تو یه ماجرا بینه دو نفر قرار بگیرید . اولی یکی از دوستانه خیلی خوبتونه و دومی دله خوشی ازش ندارید اما در حقتون نامردی نکرده ... می دونید که حق با دومیه ! طرفه کدوم رو می گیرد؟ دوسته عزیزتون؟ یا طرفه حقو؟
تا مشکل چی باشه!ولی تا اونجا که ممکنه سعی میکنم حقی از کسی ضایع نشه!
---------------
خب اینم از سوالام ... همون طور که گفتم جواباشون برام مهمه و دلم نمی خواد سرسری بهشون جواب بدید من برایه طراحی سوالات و تایپشون حدودا 1 ساعت وقت گذاشتم دوست دارم ببینم چه جوابهایی خواهم شنید .... و از اسمایل استفاده نکردم چون دوست داشتم جدی باشه نه شکلک بازی![]()
با تشکر
من هم تا اونجا که در توانم بود جامع و کامل جواب دادم.امیدوارم شبهات بر طرف شده باشه.اگر هنوز شکی باقی مونده بود خوشحال میشم با پیغام خصوصی اونرو با من درمیون بزارید.
جواب دادن به سوالت شما هم چیزی بیش از یک ساعت از وقت من رو گرفت ولی مهم نیست!
مرسی از شما و منطقتون
-------------------
دوستان توجه کنن که من در این سایت از نظر مسئولین در مقام چهارم و بعد از ادمین و سوپر مدیر و مدیر هستم و هر انچه در بالا ذکر کردم نظر شخصیه من هست
با تشکر