سلام به همگی
چون بحث پاندا کلود شد .....
من الان روی سیستمم فقط CIS را دارم و بس؛ شما اگر بتونید کمی با کمودو کار کنید و قلقش دستتون بیاد و کمی با اون آشنا بشید میتونید امنیت را داشته باشید..... فقط باید راهش را یاد بگیرید!
ولی اگر خواستید، میتونید کنار CIS از اسکنر هم استفاده بکنید، و پاندا کلود هم گزینه خوبی میتونه باشه با توجه به اینکه رایگانه و ضمن اینکه دیتابیس مستقر بر سیستم نداره و دیگه نیازی به آپدیت نیست، و اینکه ریل تایم است و ضمناً منابع زیادی از سیستم را در اختیار نمیگیره و ....
فقط یک نکته را عرض کنم>> اگر پاندا ویروسی را شناسایی کنه و شما اونو به بخش استثناعات پاندا اضافه کنید، اونوقت فایل وارد لیست سفید کمودو هم میشه، برای استفاده روزمره این مورد ایرادی نداره، دلیلش هم اینه که شما مطمئنید که فایل سالمه و پاندا تشخیص اشتباه داشته که بعدش میرید و فایل را به بخش استثناعات اضافه میکنید. بنابراین اگر فایل وارد لیست سفید کمودو بشه ایرادی نداره چون شما مطمئنید که فایل سالمه....
ولی اگر قرار ویروسی را تست بکنید>> اونوقت باید این مورد را مراقب باشید.... چون ویروس میره تو لیست سفید کمودو و اگه اجرا بشه دیگه کمودو عکس العملی نشون نمیده و ویروسی میشید.....