تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 311 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین منوی تنظیمات دوربین بازیتو اگه تونستی با گوشیت یه عکس ازش بگیر ببینم چطوریه

موضوع خاصی نیست . فقط اینکه وسط بازی میتونی game speed رو تغییر بدی که درست یادم نیست فکر کنم 4 نوع سرعت برای بازی تعریف شده بود. مثل فیفا که سه حالت داشت...
    و تغییر سرعت بازی کاملا ملموسه

خب وقتی سرعت بازی بیشتر میشه به نسبت build up هم بیشتر میشه دیگه

راستی حسین اینو تو تایید میکنی؟

یعنی تفاوت دقت پاس اسکولز با گیبسون در حالت منوال اینقدر آشکاره؟
    از منوی تنظیمات دوربین چرا عکس بگیرم ؟ متوجه منظورت نمیشم مگه خودت کنسول نداری ؟
    این مساله بیلد آپ یک موضوع تاکتیکیه اگه منظور از تغییر سرعت صرفا تغییر سرعت همه چیز در بازی باشه که اصلا ربطی به مسائل تاکتیکی بازی همچنین همین مورد بیلد آپ نداره . این مساله buld up یکی از مسائل بسیار مهم در سبک و روش بازی تیمهاست که تا حدودی برای گیم پلی فیفا طراحی شده که البته کامل نیست اما وجود داره . کلا تیمهای مختلف در دنیا با روشهای مختلف توپو به زمین حریف و بعد یک سوم حریف میرسونن بعضی تیمها مثل بارسا بیلد آپ رو بصورت کاملا تدریجی و گام به گام انجام میدن به این شکل که با پاسکاریهای بسیار زیاد و البته کوتاه توپو از خط دفاعی به خط هافبک میرسونن و در این منطقه هم باز با پاسکاریهای زیاد و کوتاه اونو به زمین حریف و منطقه جریمشون میرسونن و در این اثناء در هر مرحله که توپ از یک خط به خط جلوتر منتقل میشه خطوط هم جابجا میشن مثلا اگه خط حمله یک خط جلو کشید خط میانی هم یک خط جلو میاد و متعاقب اون خط دفاعی یک خط جلوتر میاد . بارسا نمونه ای کامل از یک بیلد آپ کاملا تدریجیه . در نقطه مقابل تیمهایی هستن که با پاسهای بلند و سانترهای کشید قصد رسوندن توپ به منطقه دفاعی حریفو دارن و در این بین تیمهایی هم حالتی بینابین رو به اجرا میذارن .
    من وقتی از یک تیم عقب میفتم تاکتیک و سبک بیلد آپو به حداقل خودش میرسونم و اکثرا هم با این کار نتیجه میگیرم ( هرچند که این کار ریسک از دست دادن توپو بالا میبره ) اما زمانیکه از تیمی جلو میفتم با تغییر فرمیشن و ترکیب بازی ایتمهای بیلد آپو هم به حداکثر خودش میرسونن تا تملک توپم به ماکسیمم خودش برسه و ریسک خالی موندن زمین خودی در صورتیکه توپ لو بره به حداقل خودش برسه .

در مورد تفاوت در دقت پاسها راستش تفاوتها در اون حدی نیست که انتظار داشتیم . توی فوتبال واقعی تفاوتها بیشتر از اینیه که سازندگان برای این نسخه طراحی کردن . در زمینه زاویه پاسها این مورد خیلی کم به چشم میاد اما در مورد پاسکاری تک ضرب خیلی عالی کار شده مثلا با بازیکنانی مثل فابرگاس یا اسنایدر و یا اینیستا و ژاوی نسبت به بقیه بازیکنا خیلی راحت تر میشه تک ضرب بازی کرد . ایکاش ضریب این contextual error رو بیشتر میکردن تا این مورد نمود بیشتری پیدا کنه توی بازی به نظر من این ضریب ارور رو اگه به اندازه ضریب خطاها توی شوتها طراحی میکردن بازی خیلی واقعی تر میشد هرچند که این خطاها خیلها رو که بیشتر فوتبالو برای تفریح بازی میکنن زده میکرد .
    اگه خوب دقت کنی میبینی دقت شوتها در بازیکنان مختلف خیلی فرق میکنه مثلا بازیکنی مثل توتی یا رونالدو شوتهاشون بشدت دقیقه . با بازیکنانی که دقت شوت بالایی دارن شوتهای فنیو میشه از زوایای بسیار تنگ تر و یا فواصل دورتر وارد دروازه حریف کرد اما با بازیکنانی که دقت شوت کمی دارن این کار بشدت سخت تره یا اگه دقت کنی بازیکنان در حالتی که تحت فشار هستن و یا زاویه مناسبی نسبت به دروازه حریف ندارن و یا اینکه با پای غیر تخصصی شوت میزنن دقت شوتهاشون با توجه به این موارد کاهش پیدا میکنه اگه همین تفاوتها رو در مورد دقت پاسها هم ایجاد میکردن خیلی عالی میشد .
    Last edited by 4039; 03-03-2011 at 17:13.

2. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

از منوی تنظیمات دوربین چرا عکس بگیرم ؟ متوجه منظورت نمیشم مگه خودت کنسول نداری ؟
    این مساله بیلد آپ یک موضوع تاکتیکیه اگه منظور از تغییر سرعت صرفا تغییر سرعت همه چیز در بازی باشه که اصلا ربطی به مسائل تاکتیکی بازی همچنین همین مورد بیلد آپ نداره . این مساله buld up یکی از مسائل بسیار مهم در سبک و روش بازی تیمهاست که تا حدودی برای گیم پلی فیفا طراحی شده که البته کامل نیست اما وجود داره . کلا تیمهای مختلف در دنیا با روشهای مختلف توپو به زمین حریف و بعد یک سوم حریف میرسونن بعضی تیمها مثل بارسا بیلد آپ رو بصورت کاملا تدریجی و گام به گام انجام میدن به این شکل که با پاسکاریهای بسیار زیاد و البته کوتاه توپو از خط دفاعی به خط هافبک میرسونن و در این منطقه هم باز با پاسکاریهای زیاد و کوتاه اونو به زمین حریف و منطقه جریمشون میرسونن و در این اثناء در هر مرحله که توپ از یک خط به خط جلوتر منتقل میشه خطوط هم جابجا میشن مثلا اگه خط حمله یک خط جلو کشید خط میانی هم یک خط جلو میاد و متعاقب اون خط دفاعی یک خط جلوتر میاد . بارسا نمونه ای کامل از یک بیلد آپ کاملا تدریجیه . در نقطه مقابل تیمهایی هستن که با پاسهای بلند و سانترهای کشید قصد رسوندن توپ به منطقه دفاعی حریفو دارن و در این بین تیمهایی هم حالتی بینابین رو به اجرا میذارن .
    من وقتی از یک تیم عقب میفتم تاکتیک و سبک بیلد آپو به حداقل خودش میرسونم و اکثرا هم با این کار نتیجه میگیرم ( هرچند که این کار ریسک از دست دادن توپو بالا میبره ) اما زمانیکه از تیمی جلو میفتم با تغییر فرمیشن و ترکیب بازی ایتمهای بیلد آپو هم به حداکثر خودش میرسونن تا تملک توپم به ماکسیمم خودش برسه و ریسک خالی موندن زمین خودی در صورتیکه توپ لو بره به حداقل خودش برسه .

در مورد تفاوت در دقت پاسها راستش تفاوتها در اون حدی نیست که انتظار داشتیم . توی فوتبال واقعی تفاوتها بیشتر از اینیه که سازندگان برای این نسخه طراحی کردن . در زمینه زاویه پاسها این مورد خیلی کم به چشم میاد اما در مورد پاسکاری تک ضرب خیلی عالی کار شده مثلا با بازیکنانی مثل فابرگاس یا اسنایدر و یا اینیستا و ژاوی نسبت به بقیه بازیکنا خیلی راحت تر میشه تک ضرب بازی کرد . ایکاش ضریب این contextual error رو بیشتر میکردن تا این مورد نمود بیشتری پیدا کنه توی بازی به نظر من این ضریب ارور رو اگه به اندازه ضریب خطاها توی شوتها طراحی میکردن بازی خیلی واقعی تر میشد هرچند که این خطاها خیلها رو که بیشتر فوتبالو برای تفریح بازی میکنن زده میکرد .
    هنگام تنظیم دوربین یه ارتفاع داریم و یه نزدیکی که میشه اونو به دلخواه تغییر داد میخواستم ببینم به چه اندازه اونا رو تغییر دادی.
    منظورتو از buld up متوجه شدم.منم منظورم این بود که سرعت بازی رو میتونی تغییر بدی وقتی سرعت بازی بیشتر میشه سرعت همه چی بیشتر میشه دیگه.پاسکاری ، شوت ، دویدن و ......
    از اون بحث تاکتیکی جداست.

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من كه لايو ندارم الان نشستم نقل و انتقالات جديد رو از سايت گل انگليسي به صورت دستي انجام دادم !!
    تيم هاي :
    مالاگا( اسپانيا)
    چزنا(ايتاليا)
    ولفسبورگ(آلمان) بيشترين خريد رو داشتن ...

تيم هاي چلسي / ساندرلند و آستون ويلا هم خريد هاي خوبي داشتند ...
    تيم لستر سيتي هم 2 خريد خوب داشته!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

هنگام تنظیم دوربین یه ارتفاع داریم و یه نزدیکی که میشه اونو به دلخواه تغییر داد میخواستم ببینم به چه اندازه اونا رو تغییر دادی.
    منظورتو از buld up متوجه شدم.منم منظورم این بود که سرعت بازی رو میتونی تغییر بدی وقتی سرعت بازی بیشتر میشه سرعت همه چی بیشتر میشه دیگه.پاسکاری ، شوت ، دویدن و ......
    از اون بحث تاکتیکی جداست.

من چون دستی بازی میکنم مجبورم زوم دوربینو به حداقل خودش برسونم تا بتونم بخش بزرگتری از زمینو برای پاسکاری ببینم . در حالتیکه پاسها کمکی هستن چشم بسته هم میشه پاس داد اما در حالت دستی حتما باید بازیکنا رو دید و بعد پاس داد .
    ارتفاع دوربینو هم متوسط انتخاب کردم . منو مسعود در مورد این نوع دوربین , زوم و ارتفاع اون اتفاق نظر داریم که بهترین حالت همین تنظیماته . اگه پاسها کمکی باشه من زومو وسط قرار میدم .

ببین امین pes2011 یک بخش داره که توی اون میشه سرعت و آهنگ بازی سازیو در دقایق مختلف تغییر داد . این بخش امسال به گیم پلی بازی اضافه شده و با بخش تنظیم سرعت بازی متفاوته منظور من این بخشه که حدودا 6-7 ماه پیش کونامی روش خیلی مانور میداد . اگه pes زیاد بازی کردی این بخشو توضیح بده .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
    یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
    یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

میگم حسین شما چرا اینقدر از بارسا مثال میزنی تیم دیگه ایی نبود؟ این همه تیم داریما ......

بحث علاقه شد من کلا از بازیکنای بلند قد و فیزیکی خوشم میاد توی همه پست ها.تاکتیک تیمیم هم متنوعه.پاسکاری - سانتر -شوت.سرعتی بازی نمیکنم و از بازیکنای قد کوتاه و سرعتی خیلی بدم میاد ! البته یکی از اونها رو توی تیم داشته باشم بد نیست.

مثلا من تیم آرسنال رو برای کری یر مود برداشتم.کارلوس ولا- والکات-آرشاوین رو فروختم بجاش فرناندو یورنته و ادین ژکو رو خریدم.بجا دنیلسون روسیچکی ، باستین شواین اشتایگر و داوید لوئیز رو خریدم.کلا بازیکن زیر 182 سانت توی تیمم جایی نداره !
    کلا با تیمهای سرعتی مثل بارسلونا حال نمیکنم.

از سیستم 4-3-3 استفاده میکنم که ادین ژکو در نوک خط حمله هستش فان پرسی سمت چپش قرار داره ولی از کناره ها حرکت نمیکنه مسیر حرکتش توی عمقه که موقع سانتر کردن از جناح راست به ژکو می پیونده.در سمت راست هم تنها بازیکن سرعتیم یعنی اشلی یانگ قرار داره که وظیفش دریبل کردن مدافع مستقیم و با سرعت بالاش دفاع حریف رو دور میزنه.پشت سر ژکو هم فابرگاس و بعضی مواقع سمیر نصری حضور داره که وظیفشون پاسهای توی عمق و شوت پش محوطه جریمست.
    Last edited by JUSTIN11; 03-03-2011 at 23:59.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان ...

آيا از فيفا بازي كردن زماني كه پاس ها روي اتومات هست لذت ميبريد؟! اگر از اين حالت لذت ميبريد بايد بگم كه هنوز لذت واقعي بازي با اين گيم رو متوجه نشديد ... زماني كه تمام حركات رو در حالت دستي يا Manual قرار ميديد شاهد بازي ديگري خواهيد بود ...

بازي به كل تغيير ميكنه ... دريچه اي ديگري به روي گيمر باز خواهد شد ...

در حالت اتومات وضعيت توپ كاملا متفاوت با حالت دستي هست ... در حالت اتومات بارها گيمر احساس ميكنه كه داره با بادكنك ! بازي ميكنه ... نه توپ ... اما در حالت دستي به نوعي توپ وضعيت ديگري پيدا ميكنه ... توپ سنگينتر به نظر ميرسه ... نحوه ي شوت زدن كاملا متفاوت خواهد شد به طوري كه بازيكن ها حتي با پاي مخالف با دقت اگر ضربه بزنند امكان گل شدن توپ هم هست ...

نكته ي ديگه اينكه اگه به سرعت از حالت اتومات به دستي شيفت كنيد قطعا با مشكل مواجه ميشيد ... ابتدا سعي كنيد درجه ي سختي رو يك مرحله پايينتر بياريد اگه Legendry بازي ميكنيد اين حالت رو روي World Class بگذاريد تا رفته رفته با شرايط جديد آشنا بشيد و بعد درجه ي سختي رو به حالت دلخواهتون تغيير بديد ... فقط سعي كنيد تحمل كنيد ... چون ابتدا خيلي خيلي سخته براي كساني كه مدت زيادي اتومات بازي كردند....

بازي با حالت دستي تمام لذت مربي بودن رو به شما ميده ... به علت اشتباهات در پاس دادن و به علت سختي زياد براي رسوندن پاس ها در نتيجه موقعيت هاي زيادي پيش نمياد و بازيكن هاي شما بايد از حداقل فرصت ها گل بسازند و در نتيجه بازي پرگل نخواهد بود يا كمتر گل زياد خواهد داشت ... و با زدن يك گل واقعا گيمر احساس رضايت ميكنه ...

همچنين در مورد گل خوردن هم اين مورد صدق ميكنه كه اگه گلي رو دريافت كنيد به شدن ناراحت ميشيد چون واقعا جبران اين گل بسيار مشكل خواهد بود و به سادگي نميتونيد گل رو جبران كنيد و چه بسا گل هاي ديگري هم دريافت كنيد ...
    Last edited by Hamid Hamid; 05-03-2011 at 00:39.

9. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آخه دستی چه لذتی داره می خوای به راست پاس بدی میره چپ شرق و می گیری میره غرب.منکه یکی دو بار بازی کردم دسته کنسولم داشت می شکست

یه سوال:
    چه زمانی سوئیچ کنیم به حالت دستی؟زمانی که تو لجندری بهترین نتایج را گرفتیم؟یا نه تو world class هم اگه خوب بودیم سوئیچ کنیم رو حالت دستی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آخه دستی چه لذتی داره می خوای به راست پاس بدی میره چپ شرق و می گیری میره غرب.منکه یکی دو بار بازی کردم دسته کنسولم داشت می شکست

یه سوال:
    چه زمانی سوئیچ کنیم به حالت دستی؟زمانی که تو لجندری بهترین نتایج را گرفتیم؟یا نه تو world class هم اگه خوب بودیم سوئیچ کنیم رو حالت دستی؟
    عزيز جان تو پست بالايي نوشتم كه بايد صبر داشته باشيد تا با شرايط جديد عادت كنيد چون قطعا اين تغيير زياد كار ساده اي نخواهد بود ... اين هم كه شما گفتيد شرق رو ميگيري ميره غرب بخاطر اينه كه دستتون به حالت اتومات عادت كرده و خيلي زمان ميبره تا با حالت جديد مچ بشيد ...

خيلي سخته اما وقتي عادت كنيد تازه لذت فيفا بازي كردن رو متوجه ميشيد ... اصلا انگار گيمر براي خودش شخصيت پيدا ميكنه ... انگار يه مربي ميشه ... حتي توپ بازي شخصيت پيدا ميكنه و از اون حالت قبل كه مثل بادكنك‌! هست درمياد ...

چه زمانی سوئیچ کنیم به حالت دستی؟
    من اين اواخر رو حالت دستي با West Ham 4 تا به رئال مادريد ميزدم !!! خب اين اصلا طبيعي نيست ...
    هر زمان احساس كرديد خيلي خوب بلد شديد و حالت اتومات ديگه براتون جذاب نيست ...
    خوبي اين حالت اينه اصلا بازي ها قابل پيش بيني نيست ... من الان فيورنتينا هستم مثلا يه بازي يونتوس رو 3 بر 0 بردم اما بازي بعد با چزنا !! 0-0 كردم ... يا از پالرمو 1-0 باختم و با اينتر 1-1 كردم ...

ميدوني تو اين حالت نتايج واقعي ميشه ... درصد مالكيت توپپ واقعي ميشه ...

اما لازم نيست از اول بريد رو حالت لجندري و دستي بازي كنيد ... اول بريد رو يه حالت ساده تر كه بتونيد بازي و حريف رو كنترل كنيد و بعد كه عادت كرديد درجه رو سخت تر كنيد ...

اما لذت فيفا به دستي بازي كردنش هست ... اگه ما براي حالت اتومات ميگم فيفا خيلي طبيعي شده !! بايد بگم روي حالت دستي كاملا طبيعيه

و نكته ي آخر: اصلا گيم پلي بازي تغيير ميكنه ... انگار داري يه فيفاي ديگه بازي ميكني!

12. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید

کسی به حرکات Fake Drag Back و Stop And Go تسلط داره یه راهی جلوی ما بزاره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •