تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 318 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مسابقات FNG این دفعه جدی بود دیگه؟ نه امیر؟

2. این کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سره فلکه

پيش فرض

مسابقات FNG این دفعه جدی بود دیگه؟ نه امیر؟
    fek nakonam
    bazam mesle dafe ghabl mishe

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اصلا قرار نیست این گروه به جایی برسه
    قرار هم نیست توش پست زده شه (پست هم زده شه پاک میشه )
    قرار هم نیست هر کسی تو گروه عضو شه (هر کسی رو قبول عضویت نمیکنم) (فقط قدیمیها و اونایی که سابقه منفی ندارن)

دوستان بازم میگم
    دوستان احتیاج به مپ های تیی برای ver 6
    سالم باشه اکثرا
    بالایه 500 تا مپ هر کی داشت لینک بده
    خودم 2 هزار تا دارم از 50 تا 45 تاش خرابه

__________________________________________________ __

قدیمیهای تی که دوست دارن با قدیمیها بازی کنن و با کسایی که ازار چندانی ندارن برن اینجا عضو شن (اونایی که قدیمی هستن یا سابقه منفی انچنانی ندارن ) (کاربران برای عضویت باید تایید بشن)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کسایی که به اندازه کافی با vps اشنایی دارن و میتونن کمک کنن pm بدن

کسی از mjavad یا silver یا حسن رو دسترسی داره بهشون بگه کارشون دارم (بگین خودشون میان)

5. 2 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

:
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1 چرا؟ چون نمیتونی بلاکش کنی؟
    2 آخه به اون بیچاره چه مربوط اون کیو فریب داده؟ چی گفته اصلا؟

واقعا که الکس
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ناروتو چرا از پستت نمیشه تشکر کرد؟؟!؟!؟!؟
    Last edited by shahabaliboys; 19-09-2011 at 20:05.

7. این کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان احتیاج به مپ های تیی برای ver 6
    سالم باشه اکثرا
    بالایه 500 تا مپ هر کی داشت لینک بده
    خودم 2 هزار تا دارم از 50 تا 45 تاش خرابه

قدیمیهای تی که دوست دارن با قدیمیها بازی کنن و با کسایی که ازار چندانی ندارن برن اینجا عضو شن (اونایی که قدیمی هستن یا سابقه منفی انچنانی ندارن ) (کاربران برای عضویت باید تایید بشن)
    کد:

کسایی که به اندازه کافی با vps اشنایی دارن و میتونن کمک کنن pm بدن

کسی از mjavad یا silver یا حسن رو دسترسی داره بهشون بگه کارشون دارم (بگین خودشون میان)

این سایت رو من چند بار اینجا معرفی کردم.

بزرگترین آرشیو مپ های DDRace این سایت هستش:

کد:
    آپدیت هم میشه.بیش از 7047 مپ داره (این عدد زو ادمین سایتش پارسال گفته بود).

(البته مثل اینکه تازگی سرور رو عوض کرده ادمینش شاید سایتش بالا نیاد).
    -------------------------------------------------------------------------------------

دوستان مپ P30WORLD DDRACE 5 یا همون PERSIAN DDRACE 2 داره آماده میشه.

اسکرین شات:

ممنون.

9. 6 کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Babri_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اورین
    ناروتو من نمیتونم اینجا بیام
    کد:
    واردم
    منظورت از قدیمی ها شامل منم میشه ؟

داره خودمونی میشه Babri_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این سایت رو من چند بار اینجا معرفی کردم.

کد:

-------------------------------------------------------------------------------------

دوستان مپ P30WORLD DDRACE 5 یا همون PERSIAN DDRACE 2 داره آماده میشه.

اسکرین شات:

ممنون.

اموزش مپ دارید ؟ تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.

یکی از دوستان PM زده بود و می خواست بدونه چطوری میشه مپ ساخت (اینجا جواب میدم که برای همه ی دوستان باشه هم آمار پستام بره بالا).

اول باید یکی از Client های بازی که مربوط به مد DDRace هستش و امکانات کامل برای ساخت مپ DDRace میده رو دانلود کنید از لینک زیر:

کد:
    بعد که فایل رو Extract کردید و فایل DDRace رو اوردید بالا Crtl+Shift+E را بزنید...

این قسمت کلا مربوط به ساخت مپ DDRace میشه و آموزشش طولانی هست یکم.تو خود فروم Teeworlds و سایت DDRace.info آموزش هست.

(خودم آموزشش رو بنویسم؟دلیل اصلی اینکه حال نوشتن نیست اینه که از پست های کل کل بیشتر از آموزشی استقبال میشه.)

در ضمن اسم من آرین هستش نه آریان.

================================================== ===============
    گفتم پست جامع تر بشه حالا اون مطالب آموزش DDRace رو هم بزارم:

آموزش تکنیک های مد DDRace - بخش اول

-مقدمه:

همان طور که می دانید مدتی است که تاپیک پر از اسپم شده و به جز صفحات اول تاپیک مطلب آموزشی درباره ی بازی موجود نیست.از آن جایی که مد DDRace پر طرفدار ترین مد بازی Teeworlds است این مطلب رو آماده کردم.

-درباره ی مد DDRace:

مد DDRace پر طرفدار ترین مد بازی Teeworlds است و به این صورت انجام می شود که پلیر ها باید در یک مپ DDRace با همکاری هم و با استفاده از مهارات خود در بازی از موانع موجود در مپ عبور کنند و از خط شروع مپ به خط پایان مپ درون بازی برسند و بتوانند رکورد بهتری کسب کنند.

-تکنیک ها و حرکات مخصوص مد DDRace:

در زیر تعدادی از تکنیک های رایج مپ های DDRace آورده شده (البته بعضی از این تکنیک ها عنوان خاصی در بازی ندارند و خودم براشون عنوان گذاشتم).

1.
    THE HOOK

یکی از ابتدایی ترین حرکات مد DDRace است و با کلیک راست انجام می شود و برای Hook کردن اجزای مختلف مپ در بازی و یا برای Hook کردن دیگر Tee ها (در حالت Unfreeze یا بیرون کشیدن دیگر Tee ها از حالت Freeze در بازی ) به کار می رود.

2.
    THE JUMP

یکی دیگر از ابتدایی ترین حرکات مد DDRace است و با کلید اسپیس انجام می شود و برای پرش روی سطوح مختلف مپ در بازی انجام می شود.

3.THE DOUBLE JUMP

با فشردن متوالی کلید اسپیس (دومین بار روی هوا) انجام می شود و برای پرش روی سطوح های بلند تر مپ در بازی به کار می رود.

4.
    THE GRENADE JUMP

برای رفتن روی سطوح عرضی خیلی بلند مپ و با اسلحه ی Grenade Launcher در بازی انجام می شود.طریقه ی انجام در بازی هم ابتدا زدن کلید اسپیس سپس شلیک کردن به سطح پایین مپ با اسلحه ی ذکر شده برای پرش به بالا تر است.

5.
    THE FORWARD GRENADE JUMP

برای سرعت گرفتن روی سطح مپ و سپس پرش بلند طولی است.طریقه ی انجام در بازی حرکت به چپ یا راست سپس شلیک با اسلحه ی ذکر شده به سطح پایین مپ (Grenade Launcher باید کمی کج گرفته شود) است.انجام چند باره ی این حرکت سرعت Tee را بسیار افزایش می دهد.

6.
    THE DOUBLE GRENADE JUMP

همان حرکت THE GRENADE JUMP است با این تفاوت که چند باره انجام می شود و بیشتر برای بالا رفتن روی مپ در قسمت هایی که سطوح کناری Unhookable است.

7.HAMMER FLY

برای بالا رفتن از سطوح کناری از مپ است که Unhookable هستند و اسلحه ی Grenade Launcher نیز در دسترس نباشد.طریقه ی انجام در بازی نیز به این روش است که یک Tee پایین Tee دیگر قرار می گیرد و به Tee بالایی Hammer می زند و Tee بالایی Tee پایینی را Hook می کند و این کار باید تا رسیدن به سطح مورد نظر در مپ چند باره و پشت سر هم انجام شود.

8.KEEP HOOK

در حالتی انجام می شود که یک Tee نمی تواند Tee دیگر را از حالت Freeze به سطح مورد نظر مپ بیاورد و به این روش است که یک Tee از سطحی که بتوان Tee دیگر را در حالت Freeze شده Hook کرد Hook کند و این Hook را چند باره ول کرده و دوباره انجام داده تا Tee دیگر از حالت Freeze بیرون بیاید.

9.TARZAN HOOK

در حالتی انجام می شود که یک Tee ارتفاع یا سرعت مورد نیاز برای رفتن به سطح مورد نظر را نداشته باشد و این کار را با Hook کردن سطح بالایی مپ تا موقع رسیدن به ارتفاع یا سرعت مورد نیاز برای رفتن به سطح مورد نظر انجام می دهد.

10.EDGE DROP & HOOK

در حالتی انجام می شود که یک Tee در حالت Freeze در مکانی باشد که قابلیت Hook وجود نداشته باشد.Tee دیگر باید از کناره ی سطحی که روی آن قرار گرقته Drop کند و Tee دیگر را Hook کرده و دوباره با پرش به سطح قبلی برگردد تا موقعی که بشود Tee دیگر را به راحتی Hook کرد (البته حالت هایی ساده تر البته در حالتی ساده تر با عنوان JUMP & HOOK و یا DROP & HOOK نیز هستند که از عنوانشان با توضیحات بالا روش انجامشان معلوم است).

آموزش تکنیک های مد DDRace - بخش دوم
    -بخش دوم تکنیک ها و حرکات مخصوص مد DDRace:
    ادامه ی
    این قسمت از بخش اول:

11.DUMMY

در قسمت هایی از مپ کاربرد دارد که برای رفتن به قسمت مورد نظر مپ از یک قسمت باریک و Unhookable استفاده شده باشد و معمولا با گذاشتن لیزر های درون مپ از HAMMER FLY نیز جلوگیری می شود و فقط با تکنیک DUMMY می شود از آن قسمت رد شد.روش انجام آن هم این است که یک Tee قسمتی از سطح بالایی مپ را Hook می کند (و Hook را ول نمی کند) و Tee دیگر باید Tee ای که قسمت بالایی را Hook کرده را به پایین بکشد و به قسمتی که DUMMY نیاز باشد برساند و خودش اول به داخل آن قسمت می رود و Tee دیگر به عنوان آخرین Tee وارد می شود و می توانند با Hammer زدن یکدیگر به بالای قسمت مورد نظر برسند.

-آموزش کاربرد Weapon های بازی در مد DDRace:
    در زیر آموزش کاربرد های Weapon های مختلف در مد DDRace آمده است(عکس یکی از Weapon های بازی یعنی Pistol در قسمت زیر نیامده است).

1.Hammer
    پر کاربرد ترین Weapon بازی در مد DDRace است.اصلی ترین کاربرد آن نیز امکان ضربه زدن به Tee های دیگر در حالت Freeze یا Unfreeze است و با کاربرد هایی که دارد می توان بسیاری از قسمت های مپ را به پیش برد.یکی از کاربرد های دیگر این Weapon هم Unfreeze کردن سریع دیگر Tee ها (بدون صرف مدتی که یک Tee به طور معمولی از حالت Freeze بیرون می آید تا به حالت Unfreeze بیاید) با ضربه زدن به آن ها به وسیله ی Hammer در بازی است.

2.Pistol
    کم کاربرد ترین Weapon بازی در مد DDRace است.فقط در بعضی قسمت ها برای علامت دادن Tee ها به هم یا تسلط بیشتر داشتن برای Hook کردن (به علت کوچک تر بودن این Weapon نسبت به سایر Weapon ها) است.

دو Weapon معرفی شده در بالا از همان اول مپ در اختیار پلیر هستند.اما Weapon هایی که در زیر معرفی می شوند فقط در طول مپ (در صورت وجود داشتن در مپ مورد نظر) کسب می شوند.

3.Shotgun
    یکی از تفاوت های این Weapon در مد DDRace با دیگر مد ها نوع تیر آن است.تیر این Weapon در مد DDRace به صورت لیزر است و مستقیم حرکت می کند.کاربرد آن نیز نزدیک تر کردن Tee مورد هدف (چه در حالت Freeze و چه در حالت Unfreeze) از مکان قبلی خود به سمت Tee شلیک کننده است.

4.Grenade Launcher
    شلیک با این Weapon توسط یک Tee به Tee مورد هدف یا اطراف آن بر روی Tee مورد هدف (چه در حالت Freeze و یا در حالت Unfreeze) تاثیر می گزارد و آن Tee را در جهت مخالف پرتاب می کند.

5.Laser Gun
    این Weapon می تواند Tee مورد هدف را (در حالت خارج بودن از قسمت های سیاه مپ,که در کل یک Tee با هر Weapon یا روشی اگر در قسمت های سیاه مپ باشد نمی تواند به حالت Unfreeze بیاید) سریعا به حالت Unfreeze وارد کند.برتری آن نیز نسبت به روش معمولی و یا با Hammer این است که اولا از نواحی دور نیز می توان این کار را انجام داد و دوما این که تیر این Weapon با برخورد به سطوح کناری مپ با زاویه منعکس می شود و در قسمت هایی که به طور مستقیم نمی شود به Tee مورد هدف تیر زد هم کاربرد دارد.

6.Ninja
    این Weapon که Ninja's Sword یا Sword هم نامیده می شود در مقدار بسیار کمی از مپ ها و آن هم در نقاط بسیار کمی وجود دارد.یک فرق آن با دیگر Weapon ها این است که در صورت کسب این Weapon فقط در مدت کوتاهی می شود از آن استفاده کرد و بعد خاصیت آن از بین می رود (کسب این Weapon در موقعی که Tee این Weapon را در اختیار دارد ظاهر Tee را عوض می کند) و برای کسب مجدد باید دوباره آن را بگیرد.این Weapon با کلید خاصی بر روی Keyboard هم قابل انتخاب نیست و موقع کسب آن در همان مدت کوتاه فقط می توانید از این Weapon استفاده کنید.کاربرد آن نیز سرعت دادن و جهش Tee در مپ است و در صورتی که روشی یا Weaponی برای عبور از قسمتی از مپ کار ساز نباشد با این Weapon می شود از قسمت های سیاه هم با سرعت عبور کرد (البته اگر Tee در قسمتی خارج از قسمت های سیاه مپ بیاید).
    ============================================

آموزش آفلاین بازی کردن Teeworlds

دوستان
    این مقاله رو خودم به انگلیسی تو فروم Teeworlds و DDRace.info گذاشتم.

لینک تاپیک در فروم Teeworlds:

کد:
    http://www.teeworlds.com/forum/viewtopic.php?id=8428
    لینک تاپیک در فروم DDRace.info:

کد:
    http://ddrace.info/forum/showthread.php?t=664

ممنون.

13. 7 کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خودم آموزشش رو بنویسم؟[/B]
    اگه بنویسی که چه بهتر چند نفرم از من خواستن تو بازی گفتم ولی حس نوشتن گام به گام ندارم

15. این کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

:

ناروتو چرا از پستت نمیشه تشکر کرد؟؟!؟!؟!؟
    لیاقت میخواد

[SIZE=3]این سایت رو من چند بار اینجا معرفی کردم.

کد:

[/B]

این سایت مپهاش جدیده؟ و چند درصد واسه ver 6 سالمه ؟
    چون خودم 2000 تا دارم اکثرا خرابه
    همه مپهاش واسه ddrace هستش ؟
    لینک کلی نداره نمیدونم دونه دونه دان نکنیم ؟

17. 2 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •