بالاخره یک دیسک بلوری خام 25گیگی را روی این لپ تاپ تست کردم.
بنظر شما نتیجه چی میتونه باشه؟
این؟
یا
این؟
بالاخره یک دیسک بلوری خام 25گیگی را روی این لپ تاپ تست کردم.
بنظر شما نتیجه چی میتونه باشه؟
این؟
یا
این؟
از چی میگیره آخه !؟
داداش به جای این کارا خب بگو چی شد
البته امکان نداره داشته باشه چون اینطوری ما باید دستگاه رو بالای 1.600 میخریدیم
Last edited by SamGun; 09-10-2010 at 01:47.
دوستان سلام
دوباره دارم با N61 پست میدم!
چهارشنبه ی گذشته رفتم و گرفتمش! با دو دست ادب تحویل دادن و یک قرون هم _زورشون نرسید_ نگرفتن
یه کم شل اومده بودم هم 50 تومن کرده بودن تو پاچه مبارک و بیش از اینها هم معطل شده بودم!
البته کفرم در اومد وقتی به طرف گفتم که پس چرا همکارت گفت هفته ی قبل سه شنبه آماده بوده در حالی که همونروز من زنگ زده بودم و شما گفتی مادربرد سوخته و زمان درست شدنش نامعلومه! گفت بله ساعت 5:30 بعد از ظهر درست شده! ((و من چهار تماس گرفته بودم! )) بعد طرف گفت من تماس گرفتم باهاتون ((و من اگر کارد میزدی خونم نمی ریخت! )) گفتم نخیر تماس نگرفتید با بنده!
خلاصه گفت برگه ی رسید رو گفت امضا کن ! که گفتم اول محبت کنید من لپ تاپ رو تست کنم بعد چشم! امضا هم می کنم! خلاصه چک کردم مشکلی نداشت و سخت افزارم رو هم چک کردم محض اطمینان و مشکلی نبود!
الانم دارم باهاش کار می کنم! دوباره ورژن 210 رو ریختن! به نظر من بهترین ورژن همینه! کم صدا و نرم کار میکنه (مثل موتور بنز)
ببین دوست من ویندوز همین جوری داری باهاش کار میکنی فایل مایل اضافه میشه بک آپ میگیره.
شما میتونی با تیون آپ یوتیلیتی هم فایلهای موقتی و اضافه رو پاک کنی و هم بک آپهای قدیمی رو.
با نورتون قست هم میتونی بک آپ بگیری که فکر کنم 3 تا دیوی دی براش کافی باشه. چون خیلی برنامه کم نصب کردی و نورتون هم فشرده سازی میکنه. دیروز اکرونیس رو هم داشتم تست میکردم اصلا حال نکردم. کلا تو بک آپ نورتون دیگه خبره شده.
من هر چی تو سایت asus گشتم مدلی به نام pro64jq نبود؟
ایا دوستان لینکی دارند ؟
به این ها هم اعتماد نمیشه کرد برای خودشون نوت بوک اسمبل میکنن تحویل مردم میدن
خوبیش اینکه لینک ساپورت داره:با تشکر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هادی
Last edited by jabarsink2000; 09-10-2010 at 09:47.
آقا تبريك!
شما از چه گارانتي گرفته بودين؟ چه مدت لپتاپتون دست گارانتي بود؟ مادربورد رو كامل عوض كردن؟
منم براي همين مشكل لپتاپم گارنتيه.
باید عرض کنم خدمت دوستان که من دیشب با این لپ تاپ یک دیسک بلوری خام رایت کردم.
دوستانی که میگفتن این لپ تاپ رایتر بلوری نداره دوتا تصویر زیر را ببینن
حالا که بصورت عملی رایت کرده بازم بعضی از دوستان میگن که ممکنه برنامه اورست که نشون میداد بلوری رایتر داره اشتباه میکنه؟
میدونم یکم باورش سخته که با قیمت بلوری رام. بلوری رایتر خرید
من خودم هم اول با برنامه اورست و نرواینفو دیدم باور نکردم بخاطر همین خیلی پیگیرش بودم که ببینم آیا واقعا این برنامه ها ممکنه به همین راحتی اشتباه نشون بدن که رایت هم میکنه و الحمدا... نتیجه گرفتم و به صورت عملی هم دیدم که رایت هم میکنه این هم تصاویرش
نمیدونم شاید رو بعضی از لپ تاپ ها بخاطر سفارشی بودنش رایترهم گذاشتن یا اینکه اشتباهی رخ داده که به جای رام رایتر گذاشتن که البته فکرنمیکنم اشتباه به این بزرگی رخ داده باشه...
ماشاالله ایسوس دمت گرم![]()
چطور میشه تو این کلوپ پست بدیم و تو پستمون عکس باشه و عکس بصورت کامل نمایش داده بشه؟
آخه من هروقت میخوام عکس بذارم و وقتی بالای کادر ارسال پست عکس کوه را میزنم و آدرس عکس را میدم و ok را میزنم عکس به صورت علامت ضربدر در داخل یه مربع کوچیک دیده میشه و خود عکس دیده نمیشه... مثل پست بالایی خودم
لطفا راهنمایی کنید![]()
Last edited by mohsenjxj; 09-10-2010 at 15:18.
وایو من جان حالا قبول میکنید که من راست میگفتم؟
البته خیلی باید ببخشید که من اینقدر به این مطلب بلوری گیر دادم بالاخره برای دوستان دونستن این موضوع ضررکه نداشت حداقل میدونن لپ تاپی که میخرن چه امکاناتی داره.![]()
آقا همونطور که گفته بودم n82jq-026v اکسپرس گیت نداره...طبق همون ترجمه شما رفتم تو بایوس(با زدن del) سه تا تب داشت:
1-main:که در مورد ورژن بایوس و مدل نوت بوک اطلاعاتی نوشته بود و اجازه می داد زمان و تاریخ رو عوض کنم
2-advance:چند مورد داشت که می شد عوض کرد از جمله:
fancy start که غیر فعال بود و در واقع نمیدونم چی هست و اگر بدرد می خوره بگید فعالش کنیم
post logo typeبود که دو حالت static و animatedداشت
easy overclock داشت که در حالت defult روی 3% هست حالت های دیگه:5% و نرمال
usb 3.0 controler swich که روی XHCIبود و EHCIهم داشت
3-boot:که دو قسمت UEFIboot و PXE ROM رو داشت که هر دو غیر فعال بودند.
تب بعدی هم که ربطی ندشت و بحث security و خروج با ذخیره و اینا بود.در واقع چیزی به نام express gate نبود.این می تونه دلیلی باشه بر اینکه اصلا express gate ندارم من.این نکته اول!!!!
اینکه اومدم ریز اینارو نوشتم برای اینه که اگه حالتی می تونه بهتر باشه(هرچند می دونم حالت defult مال خودشه و باید حالت عادی همین باشه)و فعال کردنش به سود هست یه توضیحی روسا بدند.
نکته بعدی اینکه تمام نرم افزار های اضافی رو پاک کردم(از جمله airecovery و نرم افزار وبکم و ...)به جز اینا که نمیدونم چی هستند.ATK Package---auto compelete pro---winflash---ETD are ps/2-x64 7.0.5.10_whQL , ...
اینکه من اینقدر گیر دادم به نرم افزار های اضافی و هی سوال می پرسم اینه که انتظار رفتار سریعتری از winodows موقع بوت شدن دارم با توجه به اینکه کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه قابل توجهی ندیدم.به نظرم اگه یه دوستی زحمت بکشه و با یه توضیح در مورد این مساله با ذکر نام نرم افزار ها قال قضیه رو بکنه کمک شایانی به تازه وارد هایی مثل من کرده.قبلا متشکرم.
همچنین از fast boot استفاده کردم و تقریبا delay همه رو on کردم ولی اتفاقا حال گیرتر شد چند ثانیه یه بار یه چیزو باز می کرد و بیشتر از حالت قبلی طول کشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)