تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 598 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم که طعم نان زنجبیلی رو میچشید : دی

ما چشیدیم خوب بود!

فقط مشکل ایکس10 رم پایینش هست که تو اجرای بازیهایی مثله آسفالت6 کم میاره خفن!

من با آندروید 2.2.1 لگ داشتم توی بازی! اما با 2.3.2 خیلی عالی و روون بود!

درکل گوشی خوبیه اما برای نسل جدید بازیها یک گوشی مرده به حساب میاد!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

منم که 3 4 ماهه دارم ریست تو کارش نیست ! شاید 3 بار تا حالا ریست شده باشه !
    فیلم هم که قربونش برم 30 مین هم گرفتم

@مصطفی :
    داداش من نمیدونم صفحش ضد خشه یا نه ! ولی یه پروتکتور رووش هست از همون کارخونه ! اصلاً مثل خود شیشه میمونه ! یه رفیقم که 1 ساله ایکس10 داره (690 خریده بود ) هنوز برچسبش روش هست !
    این پروتکتوره محشره !
    گوشی رو که میخری 2 تا برچسب روشه ! یکی رو که باید برداری از روش (رووش نوشته هست) 2ومی هم که میگم اصلاً معلوم نمیشه !

3. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اها حتما Galaxy S و A8 یه نسل زنده هستش؟: دی

5. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اها حتما Galaxy S و A8 یه نسل زنده هستش؟: دی
    چیپست گرافیکی adreno200 بکار رفته در ایکس10 و دیزایر دیگه توسط گیم لافت پشتیبانی نمیشه.

و این adreno205 دیزایر اچدی و PowerSGX گلکسی اس هست که هنوز هم سرپا هستن

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم که 3 4 ماهه دارم ریست تو کارش نیست ! شاید 3 بار تا حالا ریست شده باشه !

@مصطفی :
    داداش من نمیدونم صفحش ضد خشه یا نه ! ولی یه پروتکتور رووش هست از همون کارخونه ! اصلاً مثل خود شیشه میمونه ! یه رفیقم که 1 ساله ایکس10 داره (690 خریده بود ) هنوز برچسبش روش هست !
    این پروتکتوره محشره !
    گوشی رو که میخری 2 تا برچسب روشه ! یکی رو که باید برداری از روش (رووش نوشته هست) 2ومی هم که میگم اصلاً معلوم نمیشه !
    جل الخالق یعنی این همه مدت یه محافظ دیگه روش بوده و من نفهمیدم ؟؟

8. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

یعنی چی داره زیاد میشه یعنی سونی های ایکس تن جدید اکثرا اینطوری هستن؟عجب شانسی ما داریم به نظرتون یه گوشی خوب تو مایه های همین سونی چی بگیرم؟نگیرن پشیمون بشم؟مجبور بشم دوباره یه مدت بفرستم گارانتی؟
    من تا حالا حدود 10 نفرو دیدم که همین مشکلو داشتند و در ضمن گوشی های اکبند این مشکل رو ندارند اگر رو گوشینو رام زیاد عوض کنید این مشکل بوجود میاد
    دوست من خواهش میکنم اطلاعات اشتباه ندین ...
    من 2 هفتس که گوشیمو گرفتم بدون گارانتی هم گرفتم ....
    خدا شاهده تا حالا ریستارت که هیچ , هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم ... انواع بازی مثل شیفت و .. روش نصب کردم هر روزم دارم باهاش بازی میکنم ... هفته پیش تولدم بود نزدیک به 20 دقیقه یکضرب هم باهاش فیلم گرفتم بدون کوچکترین مشکلی ....
    من نمیدونم چرا بعضیا هستن فکر میکنن چون خودشون یه خرج اضافه ای کردن کارشون درست بوده و جو رو خراب میکنن تا به بقیه هم القاء کنن باید همون کارو انجام بدن ....
    به خدا من تا حالا با گوشیم هیچ مشکلی نداشتم ... گارانتی هم نداره .. میخواین قسم بخورم ...
    دوست من گارانتی گوشی توی مملکت ما هیچ معنی نداره ..
    تمام کسانی که این مشکل رو داشتند از 2 ماه به بالا و در ضمن و در ضمن گفتن حقایق خراب کردن جو نیست نم خوام دوستای که تازه می خوان بخرن بعد از دو بار بیافتند دنبال تعمیر کار
    و در ضمن یک مشکل بسیار اعصاب خورد کن این گوشی صدای بسیار پایین مکاله ان است باید اون یکی گوشتو بگیری و به طرف بگی از ته سرش داد بزن تا صداشو بشنوی...

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ارائه آخرین نسخه سیستم عامل اندروید (Gingerbread) برای Sony Ericsson XPERIA X10 + جزئیات بیشتر
    06/01/1390

گروه خبری GSM: شرکت سونی اریکسون ارائه نسخه جدید سیستم عامل اندروید (Gingerbread) برای تلفن همراه XPERIA X10 را تایید کرد و با خاطر نشان کردن این نکته که این خبر دروغ آپریل نخواهد بود دارندگان این تلفن پرطرفدار را خوشحال کرد.

به گزارش GSM، به نظر می رسد که مسئولین شرکت سونی اریکسون هنوز پدر خوانده تلفن های اندروید دار خود را با وجود ارائه موج جدید تلفن های اندرویدخود فراموش نکرده اند. آقای ریچارد اسکاگبرگ، کسی که این خبر شیرین را با استحضار عموم رساند، اظهار کرد که تجربه XPERIA Arc و XPERIA Neo بوده که به مهندسین سونی اریکسون کمک کرده تا Gingerbread را بر روی X10 پیاده سازی کنند.

اسکاگبرگ بر این نکته تاکید کرد که دلیل اصلی این به روز رسانی درخواست مشتریان و دارندگان X10 بوده است.

تاریخ این به روز رسانی تابستان سال 2011 خواهد بود. طبق اظهارات اسکاگبرگ، در این بروز رسانی سعی بر آن شده است که تمام امکانات و نرم افزار های جدید که بر روی گوشی های اخیر این شرکت عرضه شده اند، برای X10 نیز ارائه شود.

البته ذکر این نکته نیز ضروری است که برخی نرم افزار های حاضر در X10 از قبیل نرم افزار دوربین جای خود را به نرم افزار ارائه شده توسط خود Gingerbread خواهند داد.

لازم می دانم یاداوری کنم که این بروزرسانی به صورت over-the-air نبوده و حتما باید تلفن همراه به کامپیوتر یا لپتاپ متصل شود.

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

رفیق،مطمئن باش به شدت صفحش مقاومه!!نگرانش نباش!!
    در مورد گلکسی،بگم؟ بگم؟
    عزیز دل اگه مطمئن بودم که نمیپرسیدم! در ثانی اگه شما متعصبین ، من خود تعصبم رو اس ای اما واسه خرید که میخوام ازتون مشورت بگیرم با دلیل جواب بدین.
    در ضمن اینجا تاپیکه اکسپریا اکس 10 از گالکسی نیازی به صحبت نیست من یکی که هیچ علاقه ایی به صحبت در مورد این گوشی و امثالهمش ندارم.
    اگر نظر شما جهت مشاوره بوده و اطلاع رسانی هست من تشکر میکنم اما من که گوشی مرده اس ای رو به گوشی زنده سامسونگ ترجیح میدم
    @مصطفی :
    این پروتکتوره محشره !
    گوشی رو که میخری 2 تا برچسب روشه ! یکی رو که باید برداری از روش (رووش نوشته هست) 2ومی هم که میگم اصلاً معلوم نمیشه !!!!!!!!!!!
    بهراد فیلمبرداریش چطوره؟مثلا نسبت به ویواز براک بگو....از ویواز به نظرت بهتره فیلمش؟
    نه ضد خش که نیست ، بعدشم دادا من چیزی از این محافظی که گفتی نشندیه بودم.یه عکس از گوشیت بگیر ببینم معلومه اصلاً ؟
    یه کم عجیبه.این محافظ حتما از حساسیت واقعی صفحه کم میکنه.اما خوب اگه واقعا اینجوری باشه و یه جورایی به مقاوم کردن صفحه کمک کنه ارزشش رو داره
    من تا حالا حدود 10 نفرو دیدم که همین مشکلو داشتند و در ضمن گوشی های اکبند این مشکل رو ندارند اگر رو گوشینو رام زیاد عوض کنید این مشکل بوجود میاد
    ممنون دوست من...پس سعی میکنم بعد خرید رام زیاد عوض نکنم محض احتیاط
    راستی یه نکته.میگم واسه ضبط صدای نامحدود که مشکلی نیست؟مثل این سیمبین 1 ساعت 1 ساعت ضبط نمیکنه که؟بد جور رو اعصابه این سیمبین.من یکی از بیشتر استفاده هام ضبط صداست ها اونم 3-4 ساعت.این ویواز رو اعصابم بود تو کلاس نیمه خصوصی زبان که همه چی رو استاد میبینه هر 1 ساعت باید میرفتم تو منوش و ضبط و شروع میکردم یه کم ضایع بود

12. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

مبگو مصطفی روی گوشی برنامه ضبط صدا نیست. برنامه هست که خیلی باحاله. حالا وقتی گرفتی بهت میدم برو حالشو ببر بعد بگو سعید بد
    و در ضمن یک مشکل بسیار اعصاب خورد کن این گوشی صدای بسیار پایین مکاله ان است باید اون یکی گوشتو بگیری و به طرف بگی از ته سرش داد بزن تا صداشو بشنوی...
    کسی منکر کم بودن in-call volume این گوشی نیست ولی نه در این حد که شما گفتی

14. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگر نظر شما جهت مشاوره بوده و اطلاع رسانی هست من تشکر میکنم اما من که گوشی مرده اس ای رو به گوشی زنده سامسونگ ترجیح میدم
    این تعصب داشتن کار دست آدم میده ها ...

16. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •