دوست من ....شما اول بايد كل اون عقابها رو توي نقشه بريد تا شهر باز شه ....
بعد جاي codexها معلوم ميشه ...
اين هيچ راهي نداره جز ديدن دقيق....سعي كنيد روي نقشه زووم كنيد تا اگه دوتا از موارد روي هم افتاده بودن اينجوري معلوم بشه ...
دوست من ....شما اول بايد كل اون عقابها رو توي نقشه بريد تا شهر باز شه ....
بعد جاي codexها معلوم ميشه ...
اين هيچ راهي نداره جز ديدن دقيق....سعي كنيد روي نقشه زووم كنيد تا اگه دوتا از موارد روي هم افتاده بودن اينجوري معلوم بشه ...
سلام دوستام من توی فیلم شماره 2 توی فلورانس گیر کردم همونجا که 3 تا شماره وجود داره و باید علامتهاشو حدس بزنی اگه کسی میدونه چی میشه لطفا بگه
يكي به من كمك برسونه !
من توي قسمت Cut Scene - Training outside Animus گير كردم اونجايي كه بايد دنبال اون يارو كني كه فرار مي كنه ميره توي اون برج و درو مي بنده ! تا يه جايي از برج بالا مي رم اما ... چجوري بايد رفت بالا ..؟؟ اينم عكسش
اين عكس رو هم از guides.gamepressure گرفتم ، كه بايد به اينجاي برج برسيم.
![]()
بفرمایید:
اما تمام لذّتش به اینه که خودت حلّش کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
![]()
Last edited by nima sohrabi; 01-05-2010 at 14:15.
بچه ها فیلم کامل truth رو میشه از جایی گرفت دید؟من بازی رو تموم کردم دیگه حوصله ندارم دنبال علامتها بگردم
سلام دوستان
توی او قسمت که توسط یکی آموزش شمشیر زنی یاد میکنه چطور روی اون شخص روبه رو هدف گیری کنم؟
f رو بزن هدف میگیره
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
صفحه های قبل دوستمون فرزان فیلمو برامون اپ کرده بود. بگرد لینکش هست
بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کی دوباره شروع به بازی کردن کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟![]()
من پچ بلک ادیشن رو ریختم شروع کردم. تا اینجا 2 تا مرحله اضافی داشت. الان هم تو فورلیم دارم با داوینچی میرم ونیز.بیشتر واسه پرهاش دارم بازی میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)