از راهنماییتون ممنون.
یه سوال دیگه اینکه اگه روی مک بوک پرو ۱۳ اینچی مدل MC375 وین 7 هم نصب کنم جواب می ده؟ قضیه اینکه می گن داغ می کنه چیه؟
گرافیکش چه جوریاست؟ واسه ی گیم می شه روش حساب وا کرد؟
از راهنماییتون ممنون.
یه سوال دیگه اینکه اگه روی مک بوک پرو ۱۳ اینچی مدل MC375 وین 7 هم نصب کنم جواب می ده؟ قضیه اینکه می گن داغ می کنه چیه؟
گرافیکش چه جوریاست؟ واسه ی گیم می شه روش حساب وا کرد؟
ببخشی آقای Shahin_SOURNA مدل MB991LL/A بهتر از MC375LL/A نیست؟
اون طوری که من فهمیدم فقط فرقشون توی گرافیک و هاردشون.واسه ی من گرافیک مهمتر. میشه یه خرده بیشتر راهنمایی کنی؟ ممنون میشم
۱.۶ خب بالاتره اما فرقش اونقدری نیست که تو کارایی که شما میکنی محسوس باشه.
اینترنت که مشکلی نداره،عکس و اتوکد هم همینطور، Cesar رو نمیدونم چی هست!!!
HD! چرا نشون نده؟ فقط به cpu بستگی نداره که به خیلی چیزا وابسته است من تا حالا تجربه ی کار کردن با مک بوک ایر رو نداشتم متاسفانه و نظر قطعی نمیدم.
کلا سیستم عامل مکینتاش در مقایسه با ویندوز خیلی خیلی سریعتر بوت میشه، این مک بوک ایر جدیدا که هاردش هم SSD ه ....
حتما! چرا جواب نده؟ کانفیگ به این خوبی.
ساده بگم ویندوز سنگین تر از مک ه و دما بالاتره، مک بوک پرو هم که جنسش آلومینیومه و انقال دهنده ی گرماست حالا وقتی شما میری توی ویندوز یکم داغ به نظر میاد، دقت کن گفتم یکم! اما هیچ مسئله ای نیست چون طراحی اش جوریه که باید گرما رو از طریق بدنه به محیط منتقل کنه.
گرافیکش خوبه، من با همین گرافیک و رم کمتر تا NFS Shift بازی کردم! GTA IV هم باید بگیرم امتحان کنم!
اما در کل واسه بازی نیست،
شاهین هستم!ببخشی آقای Shahin_SOURNA مدل MB991LL/A بهتر از MC375LL/A نیست؟
اون طوری که من فهمیدم فقط فرقشون توی گرافیک و هاردشون.واسه ی من گرافیک مهمتر. میشه یه خرده بیشتر راهنمایی کنی؟ ممنون میشممدل ۹۹۱ تولید سال ۲۰۰۹ ه و مدلای ۲۰۱۰ تکمیل تره، مثلا ۲۰۱۰ ۱۰ ساعت باتری داره در حالی که ۲۰۰۹ ها کمتر(اگه اشتباه نکنم ۷ ساعت)
در ضمن ۹۹۱ گرافیکش ۹۴۰۰ جیفورس ه و ۳۷۵ G-force 320 M حافظه ی جفتشون که یکیه (۲۵۶) اما چیپست ۳۷۵ خیلی بهتر و جدیدتره! پس گرافیک ۹۹۱ به هیچ وجه قوی تر نیست.
شما اگه گرافیک بالاتر میخوای باید رو مدل های ۱۵ اینچی متمرکز بشی.
موفق باشی
مرسی سرعت عملکاش سرعت1.4 هم اینقدر بالا باشه
.پس همون 1.4 با 2GIG RAM و بگیرم. رم 2gig هم با 4 اونقدری فرق نداره؟؟؟؟؟400تومنشو بذارم جیبم مطمینا . . . . . .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی میتونی بگی فرقشون تو چی محسوسه؟؟ چون من تا حالا زیر2.5 cpuنداشتم خیلی میترسم یه جاهایی کم بیاره
Last edited by nasrimohammad; 15-01-2011 at 21:48.
آقا شاهین از راهنمایی هاتون واقعا ممنون.
سوال دیگه هم اینه که گستره ی پشتیبانی مک از نرم افزارا و گیم ها چه جوریاست؟ اونطوری که من فهمیدم مک نرم افزارای مخصوص به خودشو داره
آیا واسه گیم ها هم همینطوره؟
مثلا می شه همین گیم هایی ک تو بازار واسه ی کاربرای وین هستو روی مک نصب و اجرا کرد؟
مرسی از اینکه وقت می ذاری و جواب می دی.
![]()
خیلی گسترده ست!ویندوز در مقابل تعداد نرم افزار های مک سوسک ه!
حالا که مک آپ استور هم ریلیز شده دیگه ....!
خیر!
موفق باشید ،
امید
[SIZE="3"]امیدجان از راهنماییت ممنون.
اما من در مورد مک آپ استور هیچ اطلاعاتی ندارم میشه یه خورده واسم توضیح بدی؟ ممنون میشم.:43:
.
*بالاترین مدل مک بوک پرو 15 اینچ چیه؟ اگه تو ایران هم نبود اشکالی نداره.[/SIZE]
خواهش!!
تصمیم با خودته! با این کارایی که شما گفتی میخوای بکنی ۱.۴ و ۱.۶ فرقی نداره.
۴۰۰ تومن رو نذار جیبت، ۱۲۰ تومن ش رو بذار کنار برای ارتقای رم به ۴! البته اگه احساس نیاز میکنی.
اولا اون cpu هایی رو که قبلا داشتین با کانفیگ اپل مقایسه نکنید، اما باید بگم که فرقش میتونه توی کارایی مثل رندر گیری مشخص بشه، یا خیلی ساده تر وقتی که یه ویدیو رو میذارین واسه کانورت شدن ۱.۶ به اندازه ی 2GHzسریعتر عمل میکنه!
مک فرمت exe. رو نمیشناسه پس عملا بازیهای وین رو هم اجرا نمیکنه اما بازیهایی که برای ویندوز ارائه میشن مدتی برای مک هم میان البته همشون اینطور نیستن، مثلا بازی معروف Need For Speed تا Carbon واسه مک اومده اما شیفت رو نمیدونم ولی Hot Persuit هم میاد.
مک اپ استور همون فروشگاه نرم افزاری مک ه، که توی آپدیت ۱۰.۶.۶ اضافه شده و شما با داشتن اکانت آیتیونز و دسترسی به اینترنت میتونین نرم افزارهای مک رو از این طریق بخرین.
در حقیقت یه مرجع کامل نرم افزاری ه که همه جور برنامه ای توش هست، و روز به روز هم برنامه هاش کاملتر خواهند شد.
البته نگران موضوع خرید نباشید، چون کرکر هایی هستن که تند و تند دارن برنامه های اپ استور رو کرک و عرضه میکنن!
بالاترین کانفیگ مک بوک پرو هم MC373 هست که قیمتش تو ایران حدودا ۲۵۰۰ ه!
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)