سلام دوستان
یه مودم adsl وایرلس دار هم می خواستم بگیرم زیر 100 یا ترجیحا زیر 80 تومن
بین مدل های tp link و d link مردد هستم.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
برای کار با لپ تاپ می خوام
سلام دوستان
یه مودم adsl وایرلس دار هم می خواستم بگیرم زیر 100 یا ترجیحا زیر 80 تومن
بین مدل های tp link و d link مردد هستم.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
برای کار با لپ تاپ می خوام
به جز 8151 که فقط یه پورت لن داره بقیه عملا فرق خاصی ندارن. ولی من TP-LINK TL-MR3220 رو ترجیح میدم(به توان مصرفی بالاتر نسبت به اون یکیا و پورت برا مودم 3g) البته حواستون باشه که این فقط روتره و باید یه مودم کابلی رو بهش وصل کنین تا اینترنت داشته باشین. اگه میخواین مودم و روتر رو با هم داشته باشین شاید TP-LINK TD-W8951ND بهتر باشه.
Last edited by DragonVsPhoenix; 20-12-2013 at 23:55.
شما چطور از طریق وایرلس فایلهای لپ تاپ رو به pc انتقاال میدی؟
مودمت چیه؟
اول باید فایلایی رو که میخوای انتقال بدی باید share کنی بر این کار باید رو فلدری که فایلا توشن راست کلیک کنی و بری propertise، بعد از تب share گزینه share رو انتخاب ميكنی و یه پنجره باز میشه بعد از لیست مثلا every one رو انتخاب میکنی و اجازه read/write هم بهش میدی. تائيد میکنی و خارج میشی.
حالا میری سراغ کامپیوتری قراره فایلا رو دریافت کنه. میری my computer و از لیست سمت چپ وارد network میشی. از لیستی که باز میشه وارد کامپیوتر فرستنده میشی و میتونی فلدری رو که share كردی به همراه فایلا ببینی . همین!
با هر مودم روتری میشه این کارو کرد. مودم من dlink2750 new هست.
لطفــــــــــــــــــــــ ــاً کمک کنیــــــــــــــــد
سلام
ازبین دو مودم w8968N و TP-Link TD-w8960 کدوم مودم بهتری هست و برتری هاشون چی هست؟؟کدوم برد بیشتری داره؟
چه مدل آنتنی روی مودم w8968N و TP-Link TD-w8960 هست؟ آخه تو بعضی سایت ها برای TD-w8960 نوشته 2 آنتن 3 دسیبلی و بعضی هم 5 دسیبل ذکر کردن تو خود سایت تی پی لینک هم نوشته 5 دسی آیا مدل های متفاوتی از مودم TD-w8960 وجود داره؟چطور میشه تشخیص داد؟
آنتن های مودم TD-w8968Nچطور؟؟ اون آنتنش چند دسی هست؟ تو اکثر سایت ها و خود تی پی لینک 5 دسی ذکر شده آیا اینم مدل های متفاوتی داره؟؟
در کل بیشتر بودن دسی بل چه فایده ای داره؟؟ در برد تأثیر داره؟؟
درضمن همین حالا داشتم تو نت دور میزدم یه سوال دیگه هم یادم افتاد:آیا میشه با این دو مدل مودم که گفتم مثل مودم های Adsl به کامپیوتر وصلشون کردو به نت وصل شد؟
ببخشید سؤالام زیاد شد ولی خواهش میکنم جواب بدید خیلی ضروری هست.
ممنون
Last edited by ttrreewwqq; 21-12-2013 at 18:37.
دو مدل دیگه مودم هم دیدم نظرم رو به خودش جلب کرد:
Linksys WAG-120N
Linksys WAG-160N
چه جور مودم هایی هستن؟؟ Linksys WAG-120N به پای Td-8960وTd-8968 میرسه؟ آنتن دهیش چطوره؟ کدوم از این ها رو پیشنهاد میدین؟
مودم Linksys WAG-160N فروش اینترنتی ندیدم. جایی رو سراغ ندارین که اینترنتی بفروشه؟
منتظر جواباتون هستم.تشکر
من w8968N ترجیح میدم.
مدلای قدیمی 3 دسی بل هستن ولی ورژن دوم (v2.0) این مودم 5 دسی بل هست و رو برد هم تاثیر داره مخصوصا اگه بخوای تو یه ساختمون چند طبقه استفاده کنی.
آره میشه با کابل وصلش کرد و به نت وصل شد.
با اینکه linksys از تی پی لینک معتبر تره ولی مودمایی که گفتین به پای w8968Nنمیرسن. همون انتخاب اولنتون بهتره.
بودجتون نهایت چقدره؟
تمام کارها انجام شد اما تو نتورک کامپیوتر چیزی نمیشناسه تو نتورک لپ تاپ هم عکس مودم روتر هست که روش کیلیک میکنم چراغ اینترنت مودم قطع میشه
توی تنظیمات وایرلس کار خاصی باید انجام بشه؟
network mode رو چی باشه؟
این جوری شد دیگه:
-یه بار همین کارا رو برعکس انجام بده یعنی اگه میخواستی از لپ تاپ به کامپیوتر انتقال بدی حال برعکس یه فایلو از کامیوتر به لپ تاپ بفرست.
-اگه نشد تو هر دوتا کامپیوتر یه بار برو این مسیر:
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
همه گزینه های چک کن و موراد مربوط به پسورد رو هم هم turn off کن. هم برا public و هم home
-اگه نشد جفت کامپیوترا رو به یه homegroup عضو کن از این مسیر(تو یه کامپیوتر homegroup ایجاد کن تو اون یکی پسورد رو بده و عضوش شو):
Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)