یعنی 256 سرعتش بین 30 تا 32 هست ؟؟؟؟
من adsl با سرعت 128 صبانت دارم سرعت اش کمتر از 100 نیستچرا این اینقدر کمه ؟!!!
مبین نت چی؟؟؟؟
خیلی ممنونم![]()
یعنی 256 سرعتش بین 30 تا 32 هست ؟؟؟؟
من adsl با سرعت 128 صبانت دارم سرعت اش کمتر از 100 نیستچرا این اینقدر کمه ؟!!!
مبین نت چی؟؟؟؟
خیلی ممنونم![]()
بله دوست عزیز..
البته ADSL ها بدلیل شیر بودن لینک روی چند یوزر، سرعت بالاتری رو ارائه میکنند که معمولا تو اوج مصرف افت میکنه..
البته یک شیطنتی هم میکنند که یوزر های که محدودیت ترافیک دارن با دسرسی به سرعت بالاتر سریعتر ترافیکشون رو به اتمام میرسونن در صورتی که زمان دوره به پایان نرسیده و معمولا هم ترافیک خالی نمیفروشن بلکه یه دوره باید شارژ کنین..
مبین نت رو نمیدونم..
میتونین به تاپیک مربوطه مراجعه کنین..![]()
حالا سرعت بالا باشه به درک که زودتر تموم بشه. آخه وبگردی خیلی برام مهم
از نظر ویگردی چطوریه؟؟؟؟
برای وب گردی که خوبه.. من خیلی هم دانلود میکنم..ساعتی 100 مگابایت .. و همیشه سرعت ثابته.. مگر در موارد امنیتی خاص.. برای من که جابجا زیاد میشم خیلی خوبه ایشالا پوشش شبکه که کامل شه بهتر هم بشه..![]()
خب شما برای 256 چقدر میدی؟؟؟
نحوه پرداخت چطوریه ؟؟؟ اگه حجم تموم شد چطوری شارژ میشه؟؟؟
شندیم با کارت شارژ هم میشه![]()
الان 4 روز هست که سرعتم از نصف هم کمتر شده
سرویس 1 مگابیت نامحدود دارم ولی الان سرعتم بین 10 تا 60 کیلو بایته !!
چند بار با ایرانسل تماس گرفتم تا اینکه امروز از بخش پیگیری مشکلات بهم زنگ زدن و توسط یه برنامه از مرکزششون کامپیوترم رو کنترل کردن. متخصصشون ازراه دور سیستم من رو کنترل میکرد و بعد از حدود 2 ساعت که با سیستم من کار کرد به هیچ نتیجه ای نرسید.
البته دیشب ساعت 3-4 صبح سرعت عالی شد و به همون مقدار 120-130 کیلو بایت رسید ولی دوباره صبح خراب شد!!
کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟ ممکنه مشکل از کجا باشه؟
ممکنه که سرویس من رو با یه نفر دیگه شیر کرده باشن و این باعث افت سرعت من شده باشه؟
منم 1 مگ نامحدود دارم ولی سرعتم میچسبه روی 130 و 1 کیلو هم کم نمیکنه.
فقط مشکلی که دارم اینه که بعضی از روزا مشکل ریست شدن دارم.مثلا 3-4 روز خوبه.یه روز 2 بار ریست میده.کلا اذیت نمیکنه زیاد ولی بلاخره داره ریستو.مودمم BM635 wifi هستش.دوستان راه حلش تعویض مودمه؟ باید چطوری درخواست بدم؟مودم چه مدلی جاش میدن؟چقدر قطع میشم؟چند روز؟
منم مودم از همین مودم شماست
شما کجا هستی؟
من 230 تومن دادم برای شش ماه نامحدود با پهنای باند 256 کیلوبیت بر ثانیه.. البته برج 8..
بله از طریق کارت شارژ هم میتونین هزینه رو پرداخت کنین.. هم شناسه پرداخت دارین که از طریق اینترنت یا خود پرداز میتونین پرداخت کنین..
شما در پایان هر دوره میتونین تعرفتونو دوباره تمدید کنین یا تغییر بدین البته بغیر از طرح های تشویقی..
دوست عزیز همونطوری که دوستمون jamalmashang فرمودن:
تنظیماتSecurity Mode در WLAN مودم رو از از کنسول ستاپ مودم در مد رمزگذاری WEP ست کنین و یه رمز 13 رقمی بذارید، ببینین مشکل ریست شدن حل میشه .. لطفا فیدبک هم بگذارید در پست های بعدیتون..
- برای تعویض مودم با 707 تماس بگیرید و از گارانتی برای تعویض استفاده کنید البته باید یکمقدار پیگیر باشی تا به درخواست تعویض جواب بدن.. در حالت عادی 3 تا 5 روز ولی الان فک کنم یک مقدار مشکل کم بود مودم دارند..
در صورت درخواست تعویض، مودم انتخابیتون مدل BM632W باشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)