اگه كسي بتونه منو كمك كنه و بگه 5550 فيليپس چه خصوصياتي داره ممنونش ميشم
اينكه مثلا چه فايل هايي پخش ميكنه ؟
usb چيارو پخش ميكنه ؟
ممنون
اگه كسي بتونه منو كمك كنه و بگه 5550 فيليپس چه خصوصياتي داره ممنونش ميشم
اينكه مثلا چه فايل هايي پخش ميكنه ؟
usb چيارو پخش ميكنه ؟
ممنون
بفرما دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز به طور اتفاقی از جلوی نمایندگی پایونیر رد شدم و یه نگاه به ویترینش انداختم.دیدم یه سیستم جدید پشت ویترین هست که اتفاقا همین چند روز پیش آقا دادیار گل زحمت کشیده بودن و عکسش رو گذاشته بودن و در موردش سوال کرده بودن.
منتهی به دلیل عجله ای که داشتم فقط تونستم یه نگاه کوتاهی بندازم و نفهمیدم با چه آمپی ست کرده بودن.فقط یادمه که مدل بلندگوها ES3 بود و یه بلوری 120 پایونیر و یه دی وی دی پلیر فکر کنم 420 پایونیر هم همراه سیستم بود.متاسفانه بدلیل عجله زیادم اصلا نتونستم برم تو مغازه در موردش سوال کنم و ببینم که چرا دوتا پلیر همراه سیستمه و چه نوع آمپی استفاده کردن و اصلا دمو دارن برای تست صدا یا نه ولی قیمت کل رو فکر کنم 1070000 نوشته بودن البته نمی دونم قیمت بلندگوها با پلیرهاش بود یا نه و ...
لازم به ذکره این ست بلندگو بدون ساب ووفر هستش.
انشالله اگه وقت کنم یسر میزنم و دقیق تر بررسی می کنم اگر هم نتونستم به این زودی ها برم هرکدوم از دوستان مسیرش از اون طرفه زحمت بکشه ببینه دقیقا چه خبره.
فقط نکته جالبی که وجود داره اسمی بود که برای این سیستم انتخاب کرده بودن و فکر کنم جزو ابتکارات خود فروشگاه راستین بود.نوشته بود HTP ES3 BD که من هرچی تو نت سرچ کردم به نتیجه کلی نرسیدم به جز اینکه ES3 فقط مدل بلندگوهاست و HTP هم بدلیل پکیج سینمایی بودن نوشتن و BD بدلیل اضافه شدن بلوری به سیستم نوشتن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . دیروز رفتم جمهوری دنبال این HiFi Rack . مدلایی که بود رو کلا از دو سه مدلش خوشم اومد که هر کدوم یک عیب و ایرادی داشت . مثلا بعضیاش فاصله طبقه ها قابل تنظیم نبود . یا تعداد طبقه هاش برای من کافی نبود . اونی که مد نظر من هستش میخوام حد اقل 4 تا طبقه داشته باشه . 2 تا آمپ دارم + یدونه دک کاست پلیر + رادیو . ----- و dvd پلیر و HD پلیر + هارد ها و ps3 رو هم میتونم بزارم زیر میز تلویزیون . جای خاصی هستش که تنوع جنس هاش تو این Rack ها زیاد و خوب باشه ؟ لطفا اگه جایی رو میدونید معرفی کنید ممنون میشم .
رفتم این اسپیکر های جامو رو دیدم . کیفیت ساخت و ظاهرش که خوب بود . 426 رو وصل کرد و یک تست گرفت . صدای شفاف و خوبی داشت . اما بیسش نسبت به اسپیکر های خودم کمتر بود . این اسپیکر های من بیسش پر تر و قوی تر از این جامو هستش که منطقی هم هستش چون ووفر هاش حد اقل دو سه برابر جامو هستش . اما در کل بدم نیومد ازش . حالا به نظر شما میتونم فقط سنتر و سراند بگیرم با همین اسپیکر های خودم ست کنم .چیز خوبی از آب در میاد یا نه ؟ بعد اگه راضی نشدم یک جفت اسپیکر جدید بگیرم ؟ این جامو هارو تکی هم میفروشن ؟ مثلا 606 رو فقط دو تا اسپیکر اصلیشو بفروشن ؟
راستی طرف میگفت این جامو ها رو با انکیو ست کنی خیلی خوب میشه ! حالا دیگه راست و دروغشو نمیدونم من ! ممکنه هم چون طرف تو آمپ های رنج قیمت 300 تا 500 فقط انکیو داشت اینو میگفته ! البته آمپ های مارک های دیگه هم داشت که گرون بودند خیلی و این جامو ها مناسب ست کردن با اون آمپ های حرفه ای نیست .
از دوستانی که جامو 426 یا 606 دارند میشه لطفه بگید که به چه آمپی ست کردید و نتیجه چطور بوده ؟
با تشکر از همه دوستان
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
eloy جان شما حتما یه سر به Opeth بزن ! ضرر نمیکنی![]()
با سلام
من چند وقت پیش در مورد این پکیج پرس و جو کردم. اطلاعات شما تقریبا دقیق و کامله... مدل بلوری 120 ولی دی وی دی 320 هست .... آمپش هم 519 هست.... قیمت 1 و 70 برای کل پکیجه... تا جایی که من یادمه، اسپیکر ها با ساب ووفر بودند... خود آقای محمدی می گفت این مدل اروپاییه و واسه کسایی آوردن که از قیافه تودوروکی ها خوششون نمیاد... البته من هر چی سرچ کردم، هیچ اثری ازش در هیچ جای دنیا ندیدم.... میزش رو هم 170 تومان میده... تست هم نداشت، و می گفت صداش از آر اس 50 و شاید آر اس 70 بهتره... ممنون می شم اگر وقت بذارید و یه کم حرفه ای ته و توی این سیستمو در بیارین... من الان قصد خرید جامو 426 با اونکیو 308 رو دارم.... اگر این صداش بهتر یا هم سطح باشه، انتخاب بهتری می شه.... خودم هم حاضرم هر وقت بفرمایید در رکاب شما بیام واسه تست...
سلام
چطور میشه فهمید همراه سینما خانگیه BDV-E970W سونی کابل HDMI هست یا نه و اگر هست ورژنش چنده ؟!
این مدل 3D سینمای سونی هست...
رايان عزيز ممنون هستم بابت فايل pdf مربوط به 5550 فيليپس
يه سوال ديگه دارم
اين مدل با اين عظمت چرا اينهمه نقص داره
1. كابل hd نداره
2. سيستم واير لس روش نيست
3. به نسبت 3578 انگار ضعيف تره
يه نظر كلي در مورد 5550 فيليپس ميخوام
هركي تست كرده بگه
ممنون
این ست هم تو سایت پایونیر بریتانیا هست و هم مالزی و نمیشه دقیق گفت که فقط اروپاییه.
ولی فکر نکنم اسپیکرها با ساب ووفر باشند بدلیل اینکه اولا من یادمه که ساب ووفر نبود و دوما اینکه هر بلندگو یه ووفر 16 سانتی داره بنابراین نیازی به ساب ووفر نیست.
شما که میگید دمو نداشتن پس متاسفانه نمیشه رفت و تست گرفت.
اگر قصد خرید جامو 426 رو دارید تردید نکنید،تو سطح قیمت خودش عالیه.اگر به قول فروشنده صداش تو سطح سری rs هستش بنابراین باز هم پکیج جامو 426 انتخاب عاقلانه تری هستش مضاعف بر اینکه جامو 426 طراحی بهتری هم داره.
خواهش می کنم.
اول اینکه این مدل به نظرم اصلا عظمت نداره.
به نظر من شرکت فیلیپس باید مطمئنا تغییراتی تو ساست شرکت داده باشه چون از فیلیپس بعید بود همچین محصولی،بهرحال خیلی از شرکت های صاحب نام هستند که بعضا محصولات کاملا ناموفقی رو روونه بازار کردن،اینکه دیگه فیلیپس خودمونه
ولی فیلیپس هم تو این مدل هم تو مدل سینما بلوری خودش که الان حضور ذهن ندارم چه مدلی بود واقعا نا امیدانه عمل کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)