کار بسیار پسندیده ای هست
silsin جان و استقبال میشه !
دو تا سؤال دارم :
1- من یه دوربین برای بازیم طراحی کردم و چند مدل مختلف از حیوانات دارم ... میخوام هر 10 ثانیه یک بار از بین این مدل ها یه دونه به صورت Random انتخاب بشه و توی دید دوربین قرار بگیره . باید از چه کدی استفاده کنم ؟ ( با Kismet هم میشه همچین کاری انجام داد ؟ )
2- من یه چیزی مثل دوربین دید در شب درست کردم ( با استفاده از Post Process Volume ) حالا میخوام با زدن دکمه ی ' B ' این افکت فعال بشه ... باید چیکار کنم ؟
1- با دوربین برنامه نویسی یکمی سخته . شما باید یه تایمر بسازی تا وقت رو نگه داره بعدش باید معلوم کنی تو.ی هر ده ثانیه هی این اتچ بشه روی یکی دیگه اما با matine کیسمت خیلی راحتره توی کیسمت می تونی انواع حرکت ها و افکت های تصویری رو در بیاری این کار توی کد نویسی هم میشه خودم قبلا یه بار تست کردم ولی فرقش اینه که دستت توی کیسمت باز تره و توی اسکریپت کار خیلی سخت تره .
2 - برو به این ادرس :
G:\UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
و فایل DefaultInput یا UDKInput رو باز کن . البته فرقی واسه کار توی الان نداره . لازمم نیست بگم چه فرقی دارن از اسماشون معلوم ه .همونطور که میبینی اینجا تمامی کلید های بازی هست .
فایل DefaultInput رو باز کن . بیا به قسمت Game Keyboard/Mouse Bindings
دکمه B رو پیدا کن . که شکلش اینجوریه :
.Bindings=(Name="B",Command="GBA_ToggleSpeaking")
خب حالا این چیه ؟
از اول می گم .
Name="B" نام کلیدیه که شما می خوای از اون استفاده کنی .
Command="GBA_ToggleSpeaking" نام دستور و یا میشه گفت برچسب اون توی انریل اسکریپته .
خب شما فقط کافیه هر کلیدی که می خوای رو به همین قالب همین جا تعریف کنی
مثلا همین B رو می تونی به جای GBA_ToggleSpeaking بزاریش toggleNightVision خب . ((البته این یه راه سادست ساختار Keybind پیچیده تر از اینه که اگه بخوای می تونم همش رو برات بگم چه جوریه ولی بهتره خودت یاد بگیری منابعش توی اینترنت بسیار فراوونه . ))
خب میگفتم . این کلید شما الان به عنوان یه تابع اجرایی شناخته میشه . توی کد خودت اینجوری باید بنویسی
Exec Function ToggleNightVision()
{
}
خب کدت رو بین این دوتا قرار بده . کد غیر فعال می مونه تا وقتی که شما کلید B رو فشار بدی .
از این توضیح کاملتر کجا دیدی.gif)
در مورد اون هوش مصنوعی هم اختیار داری عمرا کسی حوصله و صبر من رو واسه ترجمه اونا داشته باشه .مطالبش خیلی زیادن ولی بدرد بخورن