تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 311 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام ، من اهوازیم ولی با اجازتون اومدم تو بحثتون .

من الان 256 پارس دارم ، سرعتم تو روز عالیه ، هر چی باشه بالای 120 ، از سرم هم زیاده برای چیمه دانلود 400 ، ولی شبا نامردا وصلش کردن رو سرعت واقعیم که بین 20 تا40 ، تقریبا شبی 500 الی 550 مگ دانلود میکنم ، زنگ زدم پشتیبانیش میگه همون موقعی که سرعت خراب میشه باید زنگ بزنید (یعنی ساعت 2) ، من هم گفتمش باشه ساعت 2 هم زنگ میزنم ، ولی بم گفت مشکل نداره سرعتت رو تو شب هم بیشتر میکنن . ولی کی ساعت 2 زنگ بزنه

ولی در کل نسبت به مخابرات بهتره چون مخابرات 80 درصد ازش ناراضین . ولی پارس انلاین اگه تو روز خودتو کنترل نکنی مثل من میشی ، الان بعد از 7 روز 450 مگ مونده برام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آخه بدبختی اينه که رو فيبر نوری سرويس نميده اين پارس يعنی به غير از مخابرات کسی رو فيبر نوری سرويس
    نميده اگه کسی چيزی ميدونه به ما هم بگه اگه سرويسی هم هست که رو فيبر نوری بياد که ما هم استفاده کنيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آخه بدبختی اينه که رو فيبر نوری سرويس نميده اين پارس يعنی به غير از مخابرات کسی رو فيبر نوری سرويس
    نميده اگه کسی چيزی ميدونه به ما هم بگه اگه سرويسی هم هست که رو فيبر نوری بياد که ما هم استفاده کنيم
    یه سوال ،این حضرات که میخان پیشرفته کنن مملکتو، شما الان که فیبر نوری داری مثلا نویزت رو چنده (همون SNR) ، من با همون سیمهای احتمالا زمان شاهی نویزم اینه
    SNR Margin
    :
    14.6 6.1 db
    Line Attenuation
    :
    43.0 34.3 db
    Data Rate
    :
    2048 454 kbps

البته من خودمم موندم برم مخابرات بگیرم یا نه چون قیمتای نامحدودش خیلی خوبن ، الان ما 100 % باید ترافیک اضافه بگیریم 1 گیگش 4500 تومن !! چونکه آدما معمولا تو روز بیدارن و میخان استفاده کنن ، کی ساعت 2 میاد بشینه پشت اینترنت !!

ولی خوب از سرعتش و قطعیش خیلی خیلی ها ناراضی اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

پارس آنلاین الان خیلی خوب شده من به همه پیشنهاد میکنم که بیان و از اون بگیرن چون با 128
    میتونید راحت شبی 800 مگ دانلودکنید
    دیگه حساب کنید با 256 و 512 شبی چقدر میشه دانلود کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پارس آنلاین الان خیلی خوب شده من به همه پیشنهاد میکنم که بیان و از اون بگیرن چون با 128
    میتونید راحت شبی 800 مگ دانلودکنید
    دیگه حساب کنید با 256 و 512 شبی چقدر میشه دانلود کرد

حرف الکی نزن ، من با 256 دیشب از ساعت 2 تا 7 صبح 170 مگ بیشتر دانلود نکردم ، البته اینترنت همش شانسیه ، این شانسی گه ماست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اینم تست سرعت ساعت 8.30 صبح با اشتراک 512k پارس انلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینم تست سرعت ساعت 8.30 صبح با اشتراک 512k پارس انلاین

تو بگو سرعتت تو روز بشه 10 مگابایت بر ثانیه ، چی میتونی باش بکنی ، مگر اینکه نامحدود باشه ، اگر محدود باشه باید ماهی 200 هزار تومن ترافیک اضافه بخری !!

8. این کاربر از reza_electronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

تو بگو سرعتت تو روز بشه 10 مگابایت بر ثانیه ، چی میتونی باش بکنی ، مگر اینکه نامحدود باشه ، اگر محدود باشه باید ماهی 200 هزار تومن ترافیک اضافه بخری !!
    دقیقا !
    نوین نت هم یه زمانی تو روز 400تا میرفت سرعت دانلود ولی شبا بزور 40-50k

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

این رو محض خنده گفتم وگرنه از کی تا حالا پارس آنلاین درست و حسابی کار میکنه با این پینگ داغونی که داره در حالت عادی مال من 450 هست چه برسه به بالا سرعت هم 120 بیشتر نمیره وگرنه مرض که ندارم بخوام همشهری هام رو بکوشنم جایی که بدرد نمیخوره من کلی برای اینکه شما ها از اینترنت راحت تر استفاده کنین زحمت کشیدم که آخر هم نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این رو محض خنده گفتم وگرنه از کی تا حالا پارس آنلاین درست و حسابی کار میکنه با این پینگ داغونی که داره در حالت عادی مال من 450 هست چه برسه به بالا سرعت هم 120 بیشتر نمیره وگرنه مرض که ندارم بخوام همشهری هام رو بکوشنم جایی که بدرد نمیخوره من کلی برای اینکه شما ها از اینترنت راحت تر استفاده کنین زحمت کشیدم که آخر هم نشد
    دوست من شما خط تلفنت صد درصد ایراد داره، من الان بیشتر از 3 ساله که مشترک پارس هستم و همیشه ار سرعتش راضی بودم، من نزدیک مرکز پاستوره دفترم، البته خونه از نت گستر سرویس دارم وایرلس، اما در کل پارس مشکلی نداشته و نداره، سرعتش هم همیشه نسبت به بقیه شرکتها بالاتره، پینگش هم همینطور، شما صد در صد کابلهای تلفن تو خونه رو چک کن، یک سیم مستقیم از دم در بیار تا مودمت با یک نویز گیر تست کن، بعید می دونم مشکلی داشته باشی، من تست پینگ هم می گیرم صبح برات می گذارم تا ببینی پینگش هم مشکلی نداره، نه تایم اوت داره و نه قطعی ، پینگ 4.2.2.4 هم معمولا زیر 250 است . اما من مخابرات 2 مگ داشتم سه ماه استفاده کردم، به لعنت خدا هم نمی ارزید، کلی هم ازم ترافیک دزدید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •