n82 رنگش خیلی بده ! قهوه ایه !
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
آخ آخ این ایده آل ترینه ! عالیه !نمیدونی که در به در دنبالشم اما تو مشهد هیچ جا ندارنش !
![]()
n82 رنگش خیلی بده ! قهوه ایه !
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
آخ آخ این ایده آل ترینه ! عالیه !نمیدونی که در به در دنبالشم اما تو مشهد هیچ جا ندارنش !
![]()
Last edited by Amir Varasteh; 24-11-2010 at 00:09.
دوستان فرق این دو مدل غیر از هاردشون تو چیه؟ فرقی هم دارن؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSONY VAIO VPC F134 & F133 FX/Bکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرقی هم دارن غیر از هارد؟
عزیزان من یه سوال دارم . من یه لپ تاپ g73 jw از چین (پکن) سفارش دارم برام بیارن . گفتم اگه تا 1700 تا 1900 دلار بود بگیرن .
به نظرتون گیر میاد با این قیمت . میدونید که قیمت جهانی 1599 دلاره .
از یکی شنیده بودم قیمتا تو چین باایران فرقی نداره درسته؟
سلام دوستان عیدتمون مبارک
من یک ماهی هست برای خرید لب تاپ دارم جستجو میکنم تا باتوجه به نیازها و پولی که دارم 1.5تومن این مدل از اچ پی رو انتخاب کردم میخواستم سونی بخرم ولی اچ پی امکاناتش بیشتر بود واز هرکسی که پرسیدم از اچ پی تعریف کردن دوستایی هم که سونی داشتن گفتن سونی برای کارای طولانی مدت کم میاره حالا میخوام از شما دوستان کمک بگیرم
مدل:HP Pavilion DV6-3052 NR
میخواستم ازتون بخوام اگه ازاین مدل اطلاعاتی دارین بهم کمک کنید
ایا با کار طولانی باهاش داغ میکنه یا نه؟چون ممکنه روزی تا 10ساعت هم روشن باشه نه برای کارای سنگین
ایا خیلی هنگ میکنه یا نه؟
اگه عکسی هم ازش دارین برام بزارین
با تشکر
سلام من دنبال مدل ايسر5943 هستم كه كانفيگش بي نظيره
توي سايت ايسرزده 1100دلار ولي توي بازارگيرم نيومد كسي قيمتش روداره واصلاكجاميتونم گيربيارم؟
معمولا این نوع مدلهای ایسر به بازار ایران نمیاد...سلام من دنبال مدل ايسر5943 هستم كه كانفيگش بي نظيره
توي سايت ايسرزده 1100دلار ولي توي بازارگيرم نيومد كسي قيمتش روداره واصلاكجاميتونم گيربيارم؟
سلام به دوستان گرامی......
من یه لپ تاپ حرفه ای و خرکارمی خوام بخرم.تا 2 میلیون.میخوام اندازه pc کار کنه.میشه معرفی کنین.
دوستان من سونی رو تو پایتخت مدل f136 رو قیمت کردم 1730
به نظرتون بگیرم ؟؟؟
کدوم F136 ؟؟
مدل آسیایی یا امریکایی ؟ مشخصاتشون فرق داره !
برای چه کاری می خواهید ؟؟؟؟ گیم و بازی ؟ مولتی مدیا ؟ طراحی صنعتی ؟...............
سری F سونی هست ! اما اگر زیاد اهل بازی هستنید و یا اینکه نوت بوک رو برای موارد کاری و صنعتی می خواهید اصلا توصیه نمی کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)