تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 628 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فقط ميخواستم ببينم چند رنگ داره
    و اينكه صفحه نمايشش واقعا از كنار پيدا نيست؟
    بعد يه كم در مورد صفحه كليدش توضيح نميدي؟

مدل ديگه اي توي اين قيمت كه صفحه نمايش بهتري داشته باشه
    و زيبا هم باشه نيست؟
    - سه رنگ. مشکی، نقره ای، قهوه ای. البته فقط پشت مانیتور (روی لپتاپ). یه نقش و نگار برجسته ای هم داره.
    - نه از کنار تیره میشه. به سختی میشه دید.
    - آهان صفحه کلید. ظاهرش متفاوت و خوشگله. دکمه ها درشت هستند. صفحه کلید تخت هست و به نظر میاد زیرکلید ها خالیه. اما من هنوز باهاش عادت نکردم. بدون نگاه کردن جای کلید هارو پیدا نمی کنم. به این موضوع که خاک بگیره توجه نکرده بودم. آره کاملا احتمال داره خاک بگیره. در ضمن عربیه، فارسی نیست.

- متأسفانه با مدل های دیگه توی این رنج کار نکردم. اگه گرافیک زیاد مهم نیست. لنوو g560 رو چک کن. شاید بهتر باشه.

2. این کاربر از Nikola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mj_free's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من چند صفحه قبل سوال كردم اما اينگار كسي منو دوست نداره!
    بين سري 3500vostro و سري inspiron 5010 شما ميگيد كدوم؟
    منكه خودم نظرم روي 3500 هست. در واقع بين 3500 و 5741g موندم.
    3500 خوشگلتره و ماركش دل هست و نسبت به 5741 كانفيگ كمتري داره.
    خلاصه موندم...

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان من چند صفحه قبل سوال كردم اما اينگار كسي منو دوست نداره!
    بين سري 3500vostro و سري inspiron 5010 شما ميگيد كدوم؟
    منكه خودم نظرم روي 3500 هست. در واقع بين 3500 و 5741g موندم.
    3500 خوشگلتره و ماركش دل هست و نسبت به 5741 كانفيگ كمتري داره.
    خلاصه موندم...

مدل ۳۵۰۰ اصلا برای بازی ها مناسب نیست و من به شما یکی از مدل های ACER 5741G و با گرافیک ۳۲۰ و یا مدل های سری K52 از ایسوس را پیشنهاد می کنم.

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا جون مادرتون یکی هم ما رو تحویل بگیره من باید تا پس فردا این لب تاب رو بخرم چون پس فردا شب تولد نامزدمه میخوام بهش کادو بدم.میگم بهترین چیزی که با 900 تومن میشه خردی چیه؟برند و مارک هم اصلآ مهم نیست.زیاد هم اهل بازی نیست.فقط میخوام کانفیگ بالا داشته باشه و کلآ زود خراب نشه و اذیتش نکنه.
    سوال بعد این که بین Dell 5010 و Acer 5741 شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟همونطور که گفتم کانفیگ بالا و جنس خوب برای ما مهمه و این که اذیتمون نکنه.از نظر cpu هردو corei5 هستند اما 5010 فکر کنم 2.4 باشه و ایسر 2.26
    در عوض از نظر هارد مال 5010 هاردش 500 هست و مال ایسر 640 که البته اصلآ مهم نیست آدم یه هارد اکسترنال میگیره میبنده بهش.لطفآ کمک کنید.مرسی.

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا جون مادرتون یکی هم ما رو تحویل بگیره من باید تا پس فردا این لب تاب رو بخرم چون پس فردا شب تولد نامزدمه میخوام بهش کادو بدم.میگم بهترین چیزی که با 900 تومن میشه خردی چیه؟برند و مارک هم اصلآ مهم نیست.زیاد هم اهل بازی نیست.فقط میخوام کانفیگ بالا داشته باشه و کلآ زود خراب نشه و اذیتش نکنه.
    سوال بعد این که بین Dell 5010 و Acer 5741 شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟همونطور که گفتم کانفیگ بالا و جنس خوب برای ما مهمه و این که اذیتمون نکنه.از نظر cpu هردو corei5 هستند اما 5010 فکر کنم 2.4 باشه و ایسر 2.26
    در عوض از نظر هارد مال 5010 هاردش 500 هست و مال ایسر 640 که البته اصلآ مهم نیست آدم یه هارد اکسترنال میگیره میبنده بهش.لطفآ کمک کنید.مرسی.
    اندازه صفحه نمایش برات مهمه؟ اگه 14 اینچ خوبه، من بودم اسوس k42 میگرفتم.
    اگه 15.6، اسوس k52 (حدود 1 تومن درمیاد).
    به اعتقاد من کیفیت ساخت بهتری نسبت به دل و ایسر داره.
    اما زیر 900 و 15.6 اینچ، ایسر رو به دل ترجیح میدم. (چرا؟ همین 2،3 صفحه اخیر رو بخون!)

8. این کاربر از Nikola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alisoofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه تفاوتی نیست زیاد 13 اینچ میخوای ؟شما اول مشخص کن اولویت واسه خرید چیه یعنی میخوای سبک باشه یا نه بزرگتر باشه کانفیگش بهتر باشه لمسی باشه یا نه و....
    کیفیت ساخت هر 2 بالاست قیمت کمشون بخاطر کیفیت بد نیست
    ترجیها 90 درصد 13 اینچی باشه.خودم SR490JBB دارم واسه همین به سرم زده یه برند دیگه رو هم امتحان کنم وبه همین دلیل رفتم سراغ HP .از طرفی چون واسه خانومم میخوام و چون خانوما رنگی دوست دارم به نظرم CW21FX رنگ سفیدش منو به شک انداخته.گرافیک زیاد برام مهم نیست چون واسه بازی نمی خوام.finger print از اولویتهامه که CW متاسفانه نداره واسه همین روش تردید دارم.
    DV3- 2155 و DV3-2165 و DV3-2360 با اون CW که گفتم.بین اینا گیر کردم.
    Last edited by alisoofi; 15-08-2010 at 22:45.

داره خودمونی میشه pouya92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

aspir 4741G
    با هارد 500 با گارانتی سازگار گرفنم 785
    عالیه بهتر از اونی که فکر میکردم
    فقط کیبوردش روش فارسی هم -- شده
    ولی گزینه خوبیه حتما یه نگاه بندازین

داره خودمونی میشه mj_free's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مدل ۳۵۰۰ اصلا برای بازی ها مناسب نیست و من به شما یکی از مدل های ACER 5741G و با گرافیک ۳۲۰ و یا مدل های سری K52 از ایسوس را پیشنهاد می کنم.
    ممنون از راحنماييت
    يعني گرافيك 310 خوب نيست؟
    من اهل بازي به اون صورت نيستم ... اما از كم آوردن نوت بوك هم بدم ميادمدلهاي زير 1 تومن سوني cw2 چجوريند؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از راحنماييت
    يعني گرافيك 310 خوب نيست؟
    من اهل بازي به اون صورت نيستم ... اما از كم آوردن نوت بوك هم بدم ميادمدلهاي زير 1 تومن سوني cw2 چجوريند؟
    عزیز باور کن که در عین ناباوری رفیق من روی لپتاپش همین گرافیم رو داره
    همین امروز داشت shift رو روی مدیوم بازی میکرد . واقعا باور نمیکنی ولی در حد خودش حرفهای زیادی برای گفتن داره!
    میتونی توی یو تو ب هم سرچ کنی ببینی بازیارو چطوری میاره .ولی نمیشه تضمینی کرد که تا چند سال میتونه بازیارو اجرا کنه.........

13. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ترجیها 90 درصد 13 اینچی باشه.خودم SR490JBB دارم واسه همین به سرم زده یه برند دیگه رو هم امتحان کنم وبه همین دلیل رفتم سراغ HP .از طرفی چون واسه خانومم میخوام و چون خانوما رنگی دوست دارم به نظرم CW21FX رنگ سفیدش منو به شک انداخته.گرافیک زیاد برام مهم نیست چون واسه بازی نمی خوام.finger print از اولویتهامه که CW متاسفانه نداره واسه همین روش تردید دارم.
    DV3- 2155 و DV3-2165 و DV3-2360 با اون CW که گفتم.بین اینا گیر کردم.
    بین این 3 تا که گفتم 2360 اما سونی سریه Z و S هستند که با توجه به قیمتشون 2360 مناسب تره مثلا S 111 FM 2.26 Corei5 3M 430M 4 DDR3 500 SATA GMA Intel DVD-RW 13.3 Bright LED 7H 1.5 W,BT ,FP CHI
    هست که قیمت بیشتر داره و از ASUS هم U30JC که هر 2 گرانترند

خوب گرافیک هم اگه مهم نیست در خرید 2360 شک نکن
    سریه CW مناسبند اما صفحه لمسی و FP که شما میخوای ندارند اگه FP میخوای حتما HP بگیر

---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------

عزیز باور کن که در عین ناباوری رفیق من روی لپتاپش همین گرافیم رو داره
    همین امروز داشت shift رو روی مدیوم بازی میکرد . واقعا باور نمیکنی ولی در حد خودش حرفهای زیادی برای گفتن داره!
    میتونی توی یو تو ب هم سرچ کنی ببینی بازیارو چطوری میاره .ولی نمیشه تضمینی کرد که تا چند سال میتونه بازیارو اجرا کنه.........
    اینکه طبیعیه اجرا میشه روان اما خرید 320 آینده نگری بهتره و وقتی با همون بودجه میشه 320 خرید پس....

15. 2 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •