سلام
مانیتور شما چند اینچ هست؟
اگر 17 هست باید روی 1024*768
تنظیم کنیدو
توی بازی هم همینطور.
سلام
مانیتور شما چند اینچ هست؟
اگر 17 هست باید روی 1024*768
تنظیم کنیدو
توی بازی هم همینطور.
آره 17 هست و قديميه ولي از 1600×1200 پشتيباني ميكنه. يعني بايد از اين رزولوشن استفاده كرد؟ تو بازي كيفيت 1600×1200 مشكلي ايجاد نميكنه ولي تو دسكتاپ آيتمها خيلي كوچيك ميشن. پس اينطوري بايد يه مانيتور هم بخرم... آخه مانيتور سيستم قبليم رو عوض نكردم.
بنظرت من چه مانيتوري بخرم كه بتونه قابليتهاي كارت گرافيكمو نشون بده؟
مانیتورتون CRT هست دیگه !!؟ باید روی همین رزولوشن یا پایینتر هم میتونی بزاری ! برای خرید مانیتور هم تو بخش سخت ازار !
سلام
بله باید روی 1024*768 تنظیم بشه.
توی مشاوره خرید میتونی مشاوره کنید.
موفق باشید
سلام دوستان
بعد از چند روز استفاده از ویندوز 7 متوجه شدم تغییراتی که در بعضی از نرم افزارها ایجاد می کنم بعد از هر راه اندازی از بین می روند یعنی بطور کامل ذخیره نمی شند . کسی راه حلی داره ؟ یا اصلا این مشکل رو داره?
لطفا راهنمایی کنید
با سلام من قبلا در مورد نصب دو ویندوز اکس پی و 7 در کنار هم و با بوت جدا سوال کرده بودم و راهنمائیم کرده بودید که اول اکس پی رو نصب کنم بعد 7 خود به خود حل می شه و نیاز به نرم افزار خاصی نیست حال یه سوال دارم:
ویندوز اکس پی من تو درایو g نصب شده حالا می خوام 7 رو نصب کنم اگه روی درایو c نصب کنم بوت اکس پی نمی ره؟
آخه شنیدم باید اکس پی رو اول روی درایو c اول نصب بعد 7 رو روی درایو های دیگه نصب کنیم.
نظرتون چیه؟
من تا حالا این کار را انجام ندادم/
ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
سلام
سیستمت خوبه نباید مشکلی داشته باشه؟
چن تا مشکل هست:
یا 7 را خوب نصب نمیکنی
یا دی وی دی 7 مشکل داره.
راستی مشکل صفحه آبیم داری؟
من یه مشکلی دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده. ببینید من با ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ولی به محض اینکه 7 یا vista نصب می کنم بعد از 20 دقیقه (بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر) کار کردن یهو هنگ می کنه و موس تکون نمی خوره. بعضی وقتا هم یه صدایی رو بصورت هنگ تند تند تکرار می کنه. تمام درایور هامو جدید از سایتشون دانلود کردم بازم نمیشه :( در ضمن یکی از hardware هامم نمیشناسه که واقعا نمیدونم چیه چون همه چیمو نصب کردم.
این مشخصات سیستم من:
MB: Asus P5Q
VGA: 9800GT Zotac
Ram: 2 x 1G (Kingstone)
HDD: 200G Maxtor
---: Skystar2
External HDD: 1TB My Book
احتمال داره ایراد از هارد باشه؟؟؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد خیال تخت.
7 رو رو هر درایوی که عشقت میکشه نصب کن حتی به C اما باید قبلش XP نصب کنی اونم رو هر درایوی که عشقت کشید!
و دیگر هیچ!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)