تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 626 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دانوش جان شما که خودت استادی عزیزم

ویرایش سیزدهم :

برای دوستانی که مانند تصویر زیر مشکل عدم لود تکستچر ها را دارند میتوانند مانند تصویر زیرین با نصب نرم افزاری که لینک آن در انتهای این ویرایش است کارت خود را به حالت Default در بیاورند و بازی را بدون مشکل اجرا کنند . با اینکار ممکن است به نصب دوباره درایورها نیاز داشته باشید .

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.

طبق این تصویر گزینه ی آخر را بزنید .

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 806x423.

لینک دانلود Riva Tuner 2.2 :

کد:
    http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163
    نه..نه نه نه نه نه!!!

ممنون که پست دادی؛اما من اون کار رو هم کردم اما هیچی نشد... عیبی نداره رفتم تو GTA Forums گفتم این جوری شده؛البته من منظورم نیست شما بلد نیستین ها!!! من فقط می خواستم سریع تر جوابم رو بگیرم که بد بختانه امروز یادم اومد من نتنها در باره مشکل ننوشتم بلکه عکسی هم داخل این جا نذاشته بودم!!! برای دیدن فروم این جا بیاین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

آقا یکی جواب مارو بده چه کنم؟؟؟؟؟
    شما چه کرکی را استفاده میکنید؟

راستی بحث کرک شد!
    یه روز بود دوستم دنبال کرک یه نرم افزار می گشت؛خب چون مادرش زیاد از این جور چیز ها چیزی متوجه نمی شدند؛ناگهان همچین به دوستم نگاه کرد و جارو رو گرفت و گفت : «ای وای! بچه ام از دستم رفت...بچه ام "کرکی" شد!!!»....تا می خواست دوستم رو دعوا کنه؛دوستم بهش در مورد این جور چیز ها گفت!!! - البته من اون جا نبودم اما چیز جالبی به نظر می رسید گفتم بنویسم!! اما لطفاً در باره این داستان پست ندهید!....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

11 اینم جواب سوال خودم!

بالاخره متوجه شدم!!!

پس از کار با RivaTuner نباید درایو گرافیک را نصب کنیم.

داره خودمونی میشه iman23's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما چه کرکی را استفاده میکنید؟

راستی بحث کرک شد!
    یه روز بود دوستم دنبال کرک یه نرم افزار می گشت؛خب چون مادرش زیاد از این جور چیز ها چیزی متوجه نمی شدند؛ناگهان همچین به دوستم نگاه کرد و جارو رو گرفت و گفت : «ای وای! بچه ام از دستم رفت...بچه ام "کرکی" شد!!!»....تا می خواست دوستم رو دعوا کنه؛دوستم بهش در مورد این جور چیز ها گفت!!! - البته من اون جا نبودم اما چیز جالبی به نظر می رسید گفتم بنویسم!! اما لطفاً در باره این داستان پست ندهید!....
    ممنون دوست عزیز من کرکی رو که تو این تاپیک هست رو ریختم

کد:
    ،کرک Razor 1911 برای GTA IV v1.0.3.0 بازم لعنتی درست بشو نیست که نیست هر کاریم بگی کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان گرام
    آخر نصب GTA می نویسه دیسک 1 رو برای کامل کردن نصب قرار بدید ولی با گذاشتن دیسک 1 و ok زدن مینویسه فایلی که دنبالشه پیدا نمیشه و گیر های اینچنینی .
    کسی به این مشکل برخورد کرده ؟ ، راه حلی براش هست ؟
    ممنون

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من با پچ 1.2 مشکل نشستن پست کامپیوتر رو دارم و اینکه نور بازی خیلی زیاد شده ، از کرک Razor 1911 هم استفاده می کنم ، قبلش هم که هیچ پچی نصب نکرده بودم از همین کرک استفاده می کردم ، برای نصب پچ 1.2 اول کرک رو ریختم بعد نصب کردم ، برای رفع این مشکل چیکار کنم ؟
    Last edited by شـیـفــو; 15-06-2009 at 06:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ممنون دوست عزیز من کرکی رو که تو این تاپیک هست رو ریختم

کد:
    ،کرک Razor 1911 برای GTA IV v1.0.3.0 بازم لعنتی درست بشو نیست که نیست هر کاریم بگی کردم
    بازی را دوباره نصب کنید؛
    سپس بازی را اجرا کنید؛
    در قسمت درخواست کد؛یه چیزی بنویسید و اینتر کنید و سپس Cancel کنید،
    پچ را نصب کنید
    کرک را بریزید
    کامپیوتر را Log out کنید یا ری-استارت کنید.
    دوستان گرام
    آخر نصب GTA می نویسه دیسک 1 رو برای کامل کردن نصب قرار بدید ولی با گذاشتن دیسک 1 و ok زدن مینویسه فایلی که دنبالشه پیدا نمیشه و گیر های اینچنینی .
    کسی به این مشکل برخورد کرده ؟ ، راه حلی براش هست ؟
    ممنون
    منظورش همون دسیک 2 ای بود که در هاردت ریختی؛باید Mount Image را از Daemon انتخاب کنید و سپس دیسک 2 داخل هارد را انجام دهید اگر نشد همین کار ها را منتهی برای دیسک 1 انجام دهید.
    من با پچ 1.2 مشکل نشستن پست کامپیوتر رو دارم ، از کرک Razor 1911 هم استفاده می کنم ، قبلش هم که هیچ پچی نصب نکرده بودم از همین کرک استفاده می کردم ، برای نصب پچ 1.2 اول کرک رو ریختم بعد نصب کردم ، برای رفع این مشکل چیکار کنم ؟
    بازی را دوباره نصب کنید و پچ را بریزید و سپس بدین ترتیب بهترین کرک ها را دانلود . نصب کنید:

ورژن بازی........................بهترین کرک برای آن ورژن

Fedor............................GTA IV 1.0.0.0
    Fed0r............................GTA IV 1.0.1.0
    Fedor............................GTA IV 1.0.2.0
    Razor 1.0.3.0 GTA IV crack............................GTA IV 1.0.3.0

توجه داشته باشید که برای کرک رازور برای جی تی ای 4 ورژن 1.0.3 باید این را دانلود کنید؛چرا که ما دو نوع کرک رازور برای جی تی ای 4 داریم:
    همراه با پچ میباشد:
    کد:

8. این کاربر از کاربر_P30W بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

پيش فرض

سلام بچه ها

چند تا سوال دارم ازتون در موقع بازی کردن در gta iv

چطوری میشه سیگار کشید ؟
    آیا باشگاهی داره ؟ در ضمن آدرس باشگاه شنا را با عکس یا توضیح کامل بدهید؟
    آیا آرایشگاهی وجود دارد ؟ اگر آره آدرس کامل بدهید
    آیا میشود مغازه در این شهر خرید ؟
    آیا میشه مثله آدم های دیگه با دوربین عکاسی عکس گرفت ؟

(((( در ضمن چرا با اینکه سیستم من بالاست ولی موقع exit کردن از بازی اکثرا یک صفحه آبی می آد و ریست میکنه ؟)))))

ممنون میشم اگر جواب همه را بدهید
    با تشکر از شما عزیزان gta دوست

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض تغییر شماره سرویس پک ویندوز از طریق رجیستری

بازی کردن بازی GTA IV در Windows XP SP2

همان‏طور که می‏دانید ویندوزهایی نظیر XP و ویستا دارای سرویس پک‏های مختلفی هستند. سرویس پک‏ها در اصل مجموعه‏ای از به روزرسانی‏های نرم‏افزاری‏اند که در طی زمان‏های مختلف از جانب مایکروسافت عرضه می‏شوند. این بسته‏های نرم‏افزاری امنیت، ثبات و سازگاری ویندوز را بهبود می‏بخشند. ممکن است شما گاهی قصد نصب یک نرم‏افزار یا بازی خاص را داشته باشید، اما به دلیل قدیمی بودن سرویس پک ویندوز امکان این کار مهیا نباشد؛ در این زمان چه می‏کنید؟ آیا چاره‏ای به جز نصب سرویس پک جدید وجود ندارد؟ شما با استفاده از این ترفند می‏توانید عنوان یا شماره سرویس پک ویندوز خود را تغییر دهید و این مشکل را بدون نصب سرویس پک جدید حل کنید. به عنوان مثال بازی GTA IV تنها بر روی سرویس پک 3 ویندوز XP قابل نصب است. یعنی اگر ویندوز XP شما سرویس پک 2 باشد بازی نصب نخواهد شد. با استفاده از این ترفند می‏توانید سرویس پک 2 ویندوز را به 3 تغییر دهید، بدون آنکه سرویس پک 3 را نصب کنید و در نهایت نیز بازی را بدون مشکل نصب نمایید. لازم به ذکر است این کار از طریق رجیستری ویندوز صورت می‏پذیرد.

بدین منظور:
    در ویندوز XP از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
    در ویندوز ویستا نیز پس از ورود به منوی Start عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید.

حال در پنجره Registry Editor به مسیر زیر بروید:

HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Windows

اکنون از قسمت دیگر پنجره، گزینه CSDVersion را یافته و بر روی آن دوبار کلیک کنید.
    در قسمت Value data عدد 100 یا 200 یا 300 و یا همین طور به ترتیب قابل مشاهده است.
    دقت کنید (ترفندستان) منظور از 100 سرویس پک 1، منظور از 200 سرویس پک 2 و همین طور الی آخر است.
    یعنی اگر عدد 200 وجود داشت سرویس پک نصب شده بر روی ویندوز شما سرویس پک 2 است و جهت تغییر عنوان آن کافی است عدد 300 را وارد کنید که به معنای سرویس پک 3 است.
    به این ترتیب می‏توانید شماره سرویس پک در ویندوز را تغییر دهید.
    با OK کردن تنظیمات ذخیره خواهد شد.
    در پایان نیز یک بار سیستم را Restart نمایید.

منبع: http://www.tarfandestan.com/1388/02/23/change-the-number-of-windows-service-pack.html

11. 3 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

14 کمک

چند تا سوال دارم ازتون در موقع بازی کردن در gta iv

چطوری میشه سیگار کشید ؟
    آیا باشگاهی داره ؟ در ضمن آدرس باشگاه شنا را با عکس یا توضیح کامل بدهید؟
    آیا آرایشگاهی وجود دارد ؟ اگر آره آدرس کامل بدهید
    آیا میشود مغازه در این شهر خرید ؟
    آیا میشه مثله آدم های دیگه با دوربین عکاسی عکس گرفت ؟
    یکی میتونه سریع این سوال های منو جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •