رفقا اگه کسی زبانش فوله به ما بگه که توی این بازی از کاماروف و گروهش ( که در شماره ی قبلی کمک کاپیتان پرایس و تیمش میکرد) خبری هست؟ چیزی گفته میشه؟
رفقا اگه کسی زبانش فوله به ما بگه که توی این بازی از کاماروف و گروهش ( که در شماره ی قبلی کمک کاپیتان پرایس و تیمش میکرد) خبری هست؟ چیزی گفته میشه؟
نه گفته نمیشه ولی از شواهد معلومه که روسا به پرایس خیانت کردن (مرحله زندان Gulag ).ولی Nikolai که تو Modern Warfare 1 کمک میکرد،اینجا هم کمک میکنه.
CPU: Intel Q6600
+VGA: Zotac 9800GTX
Ram: 2gig OCZ
منم مشكل هنگ تو رو داشنم. ولي يه كار جالب كردم درست شد. شايد براي تو هم درست شه.
من resolution 800*600 استفاده ميكردم و هنگ ميكرد. از موقعي كه روي 1024 گذاشتم درست شد. حالا تو روي هر resolution كه هستي ، اون رو ببر بالا يا اگر روي بالاترين resolution گذاشتي ، آدامس جويدن براي اعصاب و فك خوبه.
البته اين كار براي من كار كرد شايد براي بقيه اين موضوع اصلا درست نباشه
مطمئن شو که sync و انتی الاسینگت خاموش باشه
خب اینا که غیر فعال باشه که بازی مثل کارتون میشه. خشک و گوشه دار !
یعنی مشکل از ایناس؟
من فكر نكنم مشكل از sync و AA باشه. چون من رو high quality بازي كردم و سيستمم نصف تو هستش. فقط از لحاظ ram وجه تشابه داريم.
خب من با 4 گیگ رم هم امتحان کردم مشکل حل نشد !
سیستمت که خوبه... توی بازی که هستی task manager رو بزار بالا بمونه بعد از بازی بیا بیرون ببین موقعی که داری بازی می کنی آیا از تموم هسته های سی پی یوت داره به یه میزان استفاده میشه یا نه مثلا یکی رفته تا ته بقیه بیکارند؟؟
اگه اینجوریه ممکنه با به روز کردن DX سیستم درست شه(مخصوصا DX توی DVD خود بازی)و گرنه ایندفعه ممکنه مشکل از درایور گرافیکت باشه بهت پیشنهاد میکنم به روزش کنی ببینی درست میشه یا نه....
راستی اون ماکاروف 1 همین ماکاروفی نیست که تو این دو هم هست من قیافش رو یادم نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)