تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 381 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون از راهنماییاتون.فقط به من بگید از لحاظ کیفیت تصویر-وضوح و شفافیت صدا توی هندزفری - سرعت- زیبایی محیط-و تعداد نرم افزار و بازی هر کدوم از 10 به i900 چند میدید.خواهشا بدون تعصب بگید. روی حرفاتون حساب میکنم.tanx

سلام.

خواهش میکنم.کیفیت تصویر نسبت به اکثر پاکت پی سی های هم دوره خودش به خاطر بزرگی ال سی دی پایینه.وضوح و شفافیت هم نسبتا" بد نیست اما بازم به همون دلیل بالا یک پایین تره.از لحاظ صدا تو هندز فری عالیه.
    سرعت با توجه به سی پی یوی قوی قابل توجهه.زیبایی محیط هم که سلیقه ایه اما با نصب برنامه های متفاوت میتونی اون به سلیقه خودت در بیاری.تعداد بازی و نرم افزار هم که تا دلت بخواد فراوونه.
    در کل نسبت به پولی که میدی و امکاناتش من در مقایسه با پاکت پی سی های دیگه خریدش ادم رو متضرر نمیکنه.(نظر شخص من اینه.)در آخر هم بگم من نسبت به هیچ برند خاصی یا پاکت پی سی خاصی تعصب ندارم.چون میتونم به جرات بگم اکثر پاکت پی سی ها رو برای مدتی داشتم.امنیا ,X1 ,آیمیت آلتیمیت 9502 , آیمیت جاس جار و آیمیت PDA2K و تاچ پرو 2 رو هم همین الان همزمان دارم.در مورد هر کدوم که خواستید میتونم نظرم رو براتون اگر راهگشا باشه بگم.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.
    ممنون دوست من.منتظرم
    سلام.

قلم باهاش هست ,فقط داخل بدنه گوشی قرار نمیگیره و به کنار گوشی آویزون میشه.ضمنا" اینو هم بگم تاچ این گوشی رو باید یکم با مراعات باهاش برخورد کنی چون بر خلاف بقیه پاکت پی سی ها بین تاچ و ال سی دی این گوشی فاصله هست که خوب این یک خوبی داره و یک بدی.خوبی اینکه در صورت آسیب تاچ با هزینه کمی میتونی تعمیرش کنید چون از ال سی دی سواست.اما بدیش اینه که اگر تحت فشار قرار بگیره قوس بر میداره و از حالت کالیبره خارج میشه.یعنی شما هر نقطه ای رو بخوای تاچ کنی باید کنارش رو تاچ کنی تا اون نقطه عمل کنه.و واسه همین فاصله اکثر کاربرا احساس میکنن تاچش ضعیفه چون باید فشار قلم تاچ رو به ال سی دی بچسبونه تا عمل کنه.که البته از طریق رجیستری قابل حله.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از راهنماییاتون.فقط به من بگید از لحاظ کیفیت تصویر-وضوح و شفافیت صدا توی هندزفری - سرعت- زیبایی محیط-و تعداد نرم افزار و بازی هر کدوم از 10 به i900 چند میدید.خواهشا بدون تعصب بگید. روی حرفاتون حساب میکنم.tanx

به نظر من کیفیت تصویر 8
    وضوح و شفافیت صدا توی هندفری 10 اما یه چیز مهم
    از این نظر شما یه مقدار با امنیا مشکل داری شما اگه یه گوشی داشته باشی که سوکت usbوهندفری و شارژ اون یکی باشه و سوکت اون هم غیر معمول برای کسی که می خواد آهنگ گوش کنه میتونم اینجوری بگم که اگه بخوای از طریق هندزفری آهنگ گوش کنی باید گوشیت تو دستت باشه اما من یه فکری کردم یه هندزفری استریو از علاالدین خریدم 25000 تومن خودمو راحت کردم گوشیم توی کیف هست و خیالم راحت
    سرعت و زیبایی محیط اون هم به خودت مربوطه چطور ازش استفاده میکنی
    از نظر تعداد نرم افزار و بازی 11

6. این کاربر از mahdi_alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اين spb به نظر من خيلي مزخرفه.اصلا" كار خاصي نميكنه ضمن اينكه يه برنامس و سرعتم ميگيره.
    لينك اون هم تا فردا حتما" ميزارم.
    سلام.

منظورت از کار خاص چیه ؟مثلا" سر ساعت 9 آشغالارو بزاره دم در خونه؟
    البته شوخی کردم.من فکر میکنم زیاد براش وقت نزاشتی.برنامه خوبیه یکم باهاش کار کنی قابلیت هاشو پیدا میکنی سوالی هم در مورد خاص داشته باشی با کمال میل در خدمتتون هستم.راستی ,سرعت رو پایین نمیاره اصلا" شاید با یک برنامه خاص که نصب کردید کانفلیکت داره؟ برنامه های دیگه رو هم تست کن ببین ردیف میشه یا نه.

اینم لینک دانلودش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by AryanLand; 30-06-2009 at 23:48. دليل: اضافه کردن لینک دانلود

8. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

شما 25 هزار پول این کیفو دادین ؟ من مثل همین کیفو خریدم 12 هزار
    جدا؟؟؟
    آخه من از چند جا سوال کردم دورو ور همین قیمت بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.

قلم باهاش هست ,فقط داخل بدنه گوشی قرار نمیگیره و به کنار گوشی آویزون میشه.ضمنا" اینو هم بگم تاچ این گوشی رو باید یکم با مراعات باهاش برخورد کنی چون بر خلاف بقیه پاکت پی سی ها بین تاچ و ال سی دی این گوشی فاصله هست که خوب این یک خوبی داره و یک بدی.خوبی اینکه در صورت آسیب تاچ با هزینه کمی میتونی تعمیرش کنید چون از ال سی دی سواست.اما بدیش اینه که اگر تحت فشار قرار بگیره قوس بر میداره و از حالت کالیبره خارج میشه.یعنی شما هر نقطه ای رو بخوای تاچ کنی باید کنارش رو تاچ کنی تا اون نقطه عمل کنه.و واسه همین فاصله اکثر کاربرا احساس میکنن تاچش ضعیفه چون باید فشار قلم تاچ رو به ال سی دی بچسبونه تا عمل کنه.که البته از طریق رجیستری قابل حله.
    فک کنم منظورتون اینه که تاچش یه حالت ژله ای داره.خوب از این لحاظ مثه p990 خودمه.درست میگم؟وقتی lcd رو لمس می کنید احساس می کنید که انگار زیرش یه لایه ی نرم و باریک ژله مانند هست.اگه اینجوریه که خیلیم مقاومه. گوشی من که هیچ جاش سالم نمونده اما lcd ش خدایی تا حالا خیلی خوب کار کرده و خیلیم با دقت.
    تاچشو که همه میگن خیلی عالیه!؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من کیفیت تصویر 8
    وضوح و شفافیت صدا توی هندفری 10 اما یه چیز مهم
    از این نظر شما یه مقدار با امنیا مشکل داری شما اگه یه گوشی داشته باشی که سوکت usbوهندفری و شارژ اون یکی باشه و سوکت اون هم غیر معمول برای کسی که می خواد آهنگ گوش کنه میتونم اینجوری بگم که اگه بخوای از طریق هندزفری آهنگ گوش کنی باید گوشیت تو دستت باشه اما من یه فکری کردم یه هندزفری استریو از علاالدین خریدم 25000 تومن خودمو راحت کردم گوشیم توی کیف هست و خیالم راحت
    سرعت و زیبایی محیط اون هم به خودت مربوطه چطور ازش استفاده میکنی
    از نظر تعداد نرم افزار و بازی 11
    ایول نرم افزارو بازی 11 ؟!!
    ولی مهدی جون یعنی سوکت شارژو usb و هندزفری یکیه؟من منظورتو نفهمیدم. مگه از این هدفونای استاندارد نمیخوره؟3.5mm ؟

داره خودمونی میشه mahdi_alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ایول نرم افزارو بازی 11 ؟!!
    ولی مهدی جون یعنی سوکت شارژو usb و هندزفری یکیه؟من منظورتو نفهمیدم. مگه از این هدفونای استاندارد نمیخوره؟3.5mm ؟

منظور همون سوت 3.5mm بود و هم در مورد جای سوکت روی گوشی و هم در مورد درپوش محافظ سوکت که موقع استفاده باید بچرخونیش به خاطر همین هم موقع استفاده نمیتونی توی کیف بزاریش

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال داشتم
    يكي اينكه برنامه اي براي فعال كردن دوربين دوم گوشي لازم دارم
    كه بتونه بعنوان آءينه عمل كنه نه بيشتر
    دوم بلوتوث
    وقتي كسي چيزي ميفرسته بدون سوال جواب مياد
    حتي بار اول هم همينطور
    اين مشكلو چجوري حل كنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال داشتم
    يكي اينكه برنامه اي براي فعال كردن دوربين دوم گوشي لازم دارم
    كه بتونه بعنوان آءينه عمل كنه نه بيشتر
    دوم بلوتوث
    وقتي كسي چيزي ميفرسته بدون سوال جواب مياد
    حتي بار اول هم همينطور
    اين مشكلو چجوري حل كنم ؟
    همهی PPC ها این مشکلو دارن که اول فایلو میگیرن بعد می پرسن SAVE بشه یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •