تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 295 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

داره خودمونی میشه esi900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

توی صفحه قبل اطلاعاتی گذاشتم از این نوع دستگاه ها.لینک هم اخر مطلب هست.فروش هم داره.اما قیمت دستگاهاش بالاست نسبت به جاهای دیگه.اما دستگاه هاش امکانات بیشتری دارن و زیر نویس فارسی رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنن.
    ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟ایا usbاش زیبرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من پارسال DVD پارس خریدم . USB میخوره - خروجی 1080i داره و Mpeg و AVI هم از طریق USB پخش میکنه . قیمتشم 40 تومن
    ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟؟؟؟ایا از طریق usbزیرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان در حال حاضر پلیری که اکثر فرمتها و از جمله mkv رو پخش کنه و قیمت مناسبی هم داره چیه حدود قیمتش رو هم مرقون بفرمائید

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان.ابا بلوری پلیری وجود داره که فیلم فرمتmkvرابا زیرنویس فارسی نشان بده؟؟؟من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما بدون زیرنویس فارسی با این که فیلم وزیرنویسsrtرا گذاشتم تو یک فولدر!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من ايكس ويژن دارم MKV1080 راحت پخش ميكنه و كيفيت خوبي داره و من راضيم.
    من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما نمبتونه زیرنویس راپخش کنه!!!با اینکه زیرنوسشsrtوهمنام فیلم وتو یک فولدر هسته!!!همه بلوری پلیرها این طوری هستن؟؟؟؟mkvبدون زیرنویس!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما نمبتونه زیرنویس راپخش کنه!!!با اینکه زیرنوسشsrtوهمنام فیلم وتو یک فولدر هسته!!!همه بلوری پلیرها این طوری هستن؟؟؟؟mkvبدون زیرنویس!!!
    مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیه

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

[QUOTE=hadikhaf;7730024]مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیه[/QUO
    مدلش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت535000 برگردوندمش به مغازه دار.الان چی بخرم؟مدیا پلیر یا بلوری پلیر؟میخوام فیلمmkvبازیرنویسsrtنشان بده وصداش دالبی باشه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[QUOTE=esi900;7730168]
    مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیه[/QUO
    مدلش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت535000 برگردوندمش به مغازه دار.الان چی بخرم؟مدیا پلیر یا بلوری پلیر؟میخوام فیلمmkvبازیرنویسsrtنشان بده وصداش دالبی باشه؟
    برای شما بهترین دستگاه hd پلیر هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ! متاسفانه PS3 رو بنا به دلایلی فروختم و به همین دلیل بلوری پلیر ندارم ( قبلا با PS3 بلوری میدیدم) میخواستم ببینم الان با چه قیمتی میتونم بلوری پلیر بگیرم ؟ نمیخوام خیلی گرون باشه و خیلی ارزون و درپیت هم نباشه ! یک دستگاه متوسط رو به خوب (نمیدونم PS3 از نظر پخش بلوری در چه جایگاهیه اما تو رده همون PS3 باشه برام مناسبه) و ضمن اینکه با توجه به اینکه HD Player دارم و 90% فیلم ها و موزیک هام روی هارد هستش و خیلی استفاده DVD ندارم بنابراین میخوام اگه تصمیم به خرید بلوری پلیر گرفتم برای جبران مقداری از هزینش DVD پلیرم رو بفروشم (Pioneer 420) شاید در مجموع این DVD پلیر 30 ساعت هم روشن نبوده. ممنون میشم یه حدود قیمت هم برای فروش این بهم بگید تا یه سبک سنگین بکنم ببینم بالاخره چه تصمیمی میگیرم !

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان ! متاسفانه PS3 رو بنا به دلایلی فروختم و به همین دلیل بلوری پلیر ندارم ( قبلا با PS3 بلوری میدیدم) میخواستم ببینم الان با چه قیمتی میتونم بلوری پلیر بگیرم ؟ نمیخوام خیلی گرون باشه و خیلی ارزون و درپیت هم نباشه ! یک دستگاه متوسط رو به خوب (نمیدونم PS3 از نظر پخش بلوری در چه جایگاهیه اما تو رده همون PS3 باشه برام مناسبه) و ضمن اینکه با توجه به اینکه HD Player دارم و 90% فیلم ها و موزیک هام روی هارد هستش و خیلی استفاده DVD ندارم بنابراین میخوام اگه تصمیم به خرید بلوری پلیر گرفتم برای جبران مقداری از هزینش DVD پلیرم رو بفروشم (Pioneer 420) شاید در مجموع این DVD پلیر 30 ساعت هم روشن نبوده. ممنون میشم یه حدود قیمت هم برای فروش این بهم بگید تا یه سبک سنگین بکنم ببینم بالاخره چه تصمیمی میگیرم !
    سلام.
    دارا جان شما هم به درد من دچار شدی.البته من چندماه پیش اینکارو کردم.
    من پیشنهادم مدل BDP-150 پایونیر با حدود قیمت 500 تومن.یا اگر دستت بازتر هستش مدل BDP-450 پایونیر(خودم این مدل گرفتم) با حدود قیمت 700 تومن.
    مدل 450 که من دارم رنگهارو خیلی دقیق تر نسبت به PS3 پخش میکنه ولی در مورد مدل 150 زیاد اطلاعات ندارم ولی اینو می دونم که مدار تصویرش با 450 متفاوته.
    اگر هم بخوای کمتر هزینه کنی که باید بری سراغ کره ای ها که البته من زیاد پیشنهاد نمی کنم.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •