تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 596 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

آیا شما با این مشخصاتی که سیستمم داره چنین پیشنهادی می‌کنید:

CPU: Intel Pentuim D 3.0 Ghz 4Mb

Ram: 2 Gig Dual Channel

Main: Gigabyte 8I945P-G

VGA: GF8400 512Mb

HDD: Samsung 1T

Power: Green GP380A

من که نصب کردم سیستمم دچار افت شدیدی شد.

آنتی ویروس رو حذف کردم و دیدم کار کردن با سیستم چه حالی می‌ده.

تازه مشکل دیگه‌ای که داشتم این بود که هر چی DVD رایت می‌کردم همون 1 درصد ابتدایی از کار می‌افتاد و DVD می‌سوخت.

فکر می‌کردم مشکل از DVDRW هست. یه نو خریدم دیدم باز هم چنین مشکلی دارم.

بعد از حذف آنتی ویروس کسپر به راحتی رایت می‌کردم و مشکلی هم نداشتم.

آیا باز هم پیشنهاد می‌کنید که از این آنتی ویروس استفاده کنم؟

تازه مشکل دیگه که داشتم این بود که JetAudio از کار می‌افتاد و نمی‌تونستم ازش استفاده کنم.

اگه یه کاربر عادی بخواد از این آنتی ویروس استفاده کنه با توجه به مشکلاتی که داره پیشنهاد میشه؟

این چند مورد از ایرادهایی هست که من خودم باهاش مواجه شدم. دیگر دوستان رو نمی‌دونم.

شاد باشید
    اینترفیس کسپر کمی حرفه ای طراحی شده و کاربران ساده نمی تونند براحتی باهاش کار کنند.
    ولی کاربران حرفه ای کسپرو به همه ی آنتی ویروس ها ترجیح میدن.
    کسپرسکای از ورژن 2009 به بعد یه ماژول به نام application control به برنامش اضافه شده که کارش کنترل برنامه ها موقع نصب ،اجرا و فعالیت برنامه ها ست.مثلا اگه شما روی یه فایل exe کلیک کنید سیستم چند دقیقه فریز (قفل ) میشه چون کسپر فایلو یه آنالیز می کنه تا ببینه بعد نصب یا اجرا مشکل خاصی به وجود نمیاره و تو کتابخانش یه لیستس از این برنامه ها درست میکنه که اونا رو بر طبق زیز رده بندی میکنه:
    trusted:برنامه های مورد اعتماد کاربر
    untrusted:برنامه های غیر قابل اعتماد که کاربر دیگه نمی تونه اجراشون کنه
    low restricted:برنامه هایی که ;hvfv hughl ;vni oxvkh; kdsjkn
    high restricted:برنامه هایی که خطرناکن یا نرم افزار -- هستند
    به همین دلیل سرعت سیستم پایین میاد که شما می تونید از فسمتsettings این ماژولو غیر فعال کنید و شاهد افزایش سرعت سیستمتون بشید.ولی این قسمت فوق العاده کارایی داره.راستی شما می تونید از قسمت تنظیمات این ماژول یه حداکثر تایمی رو برای آنالیز فایل ها تعیین کنید.
    چند روز اول استفاده از کسپر یکم سرعت پایینه ولی بعدا درست میشه.
    موفق باشید

2. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

nt

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

اینترفیس کسپر کمی حرفه ای طراحی شده و کاربران ساده نمی تونند براحتی باهاش کار کنند.
    ولی کاربران حرفه ای کسپرو به همه ی آنتی ویروس ها ترجیح میدن.
    کسپرسکای از ورژن 2009 به بعد یه ماژول به نام application control به برنامش اضافه شده که کارش کنترل برنامه ها موقع نصب ،اجرا و فعالیت برنامه ها ست.مثلا اگه شما روی یه فایل exe کلیک کنید سیستم چند دقیقه فریز (قفل ) میشه چون کسپر فایلو یه آنالیز می کنه تا ببینه بعد نصب یا اجرا مشکل خاصی به وجود نمیاره و تو کتابخانش یه لیستس از این برنامه ها درست میکنه که اونا رو بر طبق زیز رده بندی میکنه:
    trusted:برنامه های مورد اعتماد کاربر
    untrusted:برنامه های غیر قابل اعتماد که کاربر دیگه نمی تونه اجراشون کنه
    low restricted:برنامه هایی که ;hvfv hughl ;vni oxvkh; kdsjkn
    high restricted:برنامه هایی که خطرناکن یا نرم افزار -- هستند
    به همین دلیل سرعت سیستم پایین میاد که شما می تونید از فسمتsettings این ماژولو غیر فعال کنید و شاهد افزایش سرعت سیستمتون بشید.ولی این قسمت فوق العاده کارایی داره.راستی شما می تونید از قسمت تنظیمات این ماژول یه حداکثر تایمی رو برای آنالیز فایل ها تعیین کنید.
    چند روز اول استفاده از کسپر یکم سرعت پایینه ولی بعدا درست میشه.
    موفق باشید
    آیا طراحی اینترفیسی که حرفه‌ای باشه از مزایای یه آنتی ویروس به شمار می‌ره؟

آیا تمامی کاربران یا اصلاً چند درصد کاربران حرفه‌ای هستند؟

مقدار باقی‌مانده‌ای که به صورت کاربر غیر حرفه‌ای هستند چه کاری باید انجام بدند؟

آیا مطمئن هستید که تمامی کاربرای حرفه‌ای کسپر رو ترجیح می‌دهند؟ با توجه به حرفتون بایستی بقیه شرکت‌ها تا حالا ورشکست شده باشند؟!!!!

برای هر بار اجرا شدن یه برنامه بایستی منتظر باشیم که کسپر اجازه رو صادر کنند؟ وای چه بلایی سر برنامه‌ها می‌آد؟

آیا شرکت کسپر به این هم فکر کرده که با این کار کاربرای سیستم ناراضی می‌شوند؟

میشه لطف کنید کارایی فوق العاده این قسمت رو توضیح بدید؟ چه کاری انجام میده به غیر از سنگین کردن سیستم و چک کردن فایلهایی که خود کسپر هم می‌دونه این فایلهای اجرایی نیازی به چک کردن نداره. مگه هر فایل اجرایی امضاء نداره که کسپر برای هر بار اجرا شدن بایستی فایل رو کاملاً‌ آنالیز کنه؟

در کل پیشنهادم به دوستدارن کسپر اینه که برای یه بار هم شده بدون آنتی ویروس کسپر برای چند ساعتی کار کنند؟ متوجه خواهند شد که کسپر چه بلایی به سر سیستم نازنینشون میاره.

شاد باشید

4. 3 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آیا مطمئن هستید که تمامی کاربرای حرفه‌ای کسپر رو ترجیح می‌دهند؟ با توجه به حرفتون بایستی بقیه شرکت‌ها تا حالا ورشکست شده باشند؟!!!!

برای هر بار اجرا شدن یه برنامه بایستی منتظر باشیم که کسپر اجازه رو صادر کنند؟ وای چه بلایی سر برنامه‌ها می‌آد؟

میشه لطف کنید کارایی فوق العاده این قسمت رو توضیح بدید؟ چه کاری انجام میده به غیر از سنگین کردن سیستم و چک کردن فایلهایی که خود کسپر هم می‌دونه این فایلهای اجرایی نیازی به چک کردن نداره. مگه هر فایل اجرایی امضاء نداره که کسپر برای هر بار اجرا شدن بایستی فایل رو کاملاً‌ آنالیز کنه؟

در کل پیشنهادم به دوستدارن کسپر اینه که برای یه بار هم شده بدون آنتی ویروس کسپر برای چند ساعتی کار کنند؟ متوجه خواهند شد که کسپر چه بلایی به سر سیستم نازنینشون میاره.

شاد باشید
    من به لطف همین کاسپر6سال بایک ویندوزکارکردم وهیچ مشکلی برایم پیش نیامد من ازنسخه 5 کاسپرتابه امروزدارم ازاین اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم

6. این کاربر از gholam14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

شاد باشید
    حالا چرا می زنی؟
    اینتر فیس کسپر با این که کمی حرفه ای طراحی شده ولی باز هم پاسخگوی نیاز کاربران ساده و غیر حرفه ای هست.مثلا برای اسکن کردن یه hot spot گذاشته تا با درگ فایل و رها کردن اون فایل تو اونجا فایل اسکن بشه.
    ولی تو نود 32 چی؟یک ساعت باید فایلو انتخاب کنی.
    یا برای اسکن فلش تا فلشو میزنی ازت می پرسه چیکار کنه؟quick scan.full scan.skip
    در زمینه بررسی فایل ها هم فقط برای بار اول آنالیز می کنه.برای جلوگیری از این کار هم می تونید اونو تو لیست exclusive قرار بدید.
    موفق باشید.

8. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

حالا چرا می زنی؟
    اینتر فیس کسپر با این که کمی حرفه ای طراحی شده ولی باز هم پاسخگوی نیاز کاربران ساده و غیر حرفه ای هست.مثلا برای اسکن کردن یه hot spot گذاشته تا با درگ فایل و رها کردن اون فایل تو اونجا فایل اسکن بشه.
    ولی تو نود 32 چی؟یک ساعت باید فایلو انتخاب کنی.
    یا برای اسکن فلش تا فلشو میزنی ازت می پرسه چیکار کنه؟quick scan.full scan.skip
    در زمینه بررسی فایل ها هم فقط برای بار اول آنالیز می کنه.برای جلوگیری از این کار هم می تونید اونو تو لیست exclusive قرار بدید.
    موفق باشید.
    اسم اینترفیس نیار
    که من از نسخه 2009 به بعدش دیگه نمیتونم ازش دل بکنم
    و برای همین قسمت APP هم خیلی دوستش دارم
    اگر یکمی مراعات کنند و سبکش کنند خیلی عالیتر میشه
    تازه این قسمت رول بک چینج هم خیلی به کار من اومده!
    هوش مصنوعی و رفتار شناسیش هم که تک هست!
    ولی وقتی براشون ویروس میفرستی مثل اینکه یه جیزی رو رویه یخ نوشتی!
    تازه این قسمت سیف ران هم خیلی توپه من که ندیدم انتی ویروس های دیگه یه
    فایل رو تویه محیط ایزوله اجرا کنند و در صورت مخرب بودن بلوک کنند مگر اینکه اگر کاربر حرفه ای باشه از سند باکس اسفاده کنه! چون هنوز خیلیا نمیدونن چیه.

10. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

اگه میشه هر روز یا هر 3-4 روز کی و سریال بزارید و ضمنا توی سایت Hotfile هم آپ نکنید توی سایت هایی آپ کنید که راحت بشه دانلود کرد لطفا..........

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

تکراری.....
    Last edited by Lamanta; 14-08-2010 at 20:22.

Dreamland
    Guest

پيش فرض

فعال کردن KeyFile Browser برای آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی محصولات 2011 کسپر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 5 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

این بحث ها چیه توی این تاپیک ؟ چرا کی نمیزارید ؟

16. 3 کاربر از rezaete بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

10

97 کی جدید برای کسپرسکای آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی 2010 و 2011
    کد:
    پسورد:

کد:
    موفق باشید

18. 7 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •