سلام من 2170 دارم.الان با ویندوز اورجینالشم.تو ویندوز اورجینالش دماش خیلی بالاست ولی وقتی ultimate نصب میکنم خیلی خوب میشه.چی کار کنم که اورجینالش درست شه؟
سلام من 2170 دارم.الان با ویندوز اورجینالشم.تو ویندوز اورجینالش دماش خیلی بالاست ولی وقتی ultimate نصب میکنم خیلی خوب میشه.چی کار کنم که اورجینالش درست شه؟
مشکلش که اینه که وقتی صدای اسپیکراش تا آخر بلند میکردم بعد حدود 10 دقیقه موقع پخش آهنگ های شدید قفل مکرد بعد ریست می شد
وقتی صدا کم بود یا از اسپیکر خارجی استفاده میشه مشکلی نداشت
فروشنده که به من فروخت گفت با گارانتی تعویض قطعه شرکت تک تیم فن بهت میدم (اشتباه اول من که به کیفیت hp اعتماد کامل داشتم و به گارانتی توجهی نکردم )
با پیدا شدن مشکل بردمش گارانتی (اشتباه دوم چون زود بردم باید نرم افزاری شو خودم چک میکردم -البته درایور شو آپ کردم درست نشد-)
طرف هم گفت فرستادم تهران بعد 5 روز که برگشت رفتم تحویل بگیرم که دیدم هم صدا بم شده هم مشکل باقی است دوباره رفت برا گارانتی
میخواستم ریفر باشه (اولین کسی ام که میخواسته لپ تاپش ریفر میبوده ) تا به وسیله اون معامله رو فسخ کنم (میشه بر خلاف گفته شما )
حالا هم موندم سرگردون ................
در باره این تک تیم فن هم کسی نظری نداره یک جا نوشته بودن که اسم دیگه سام سرویسه درسته یا نه ؟؟ (اخه از جایی که این لپ تاپ رو خریدم نماینده سام سرویسه )
Last edited by alidanger_202; 06-01-2011 at 12:00.
سلام دوستان.
تا چندی پیش با توجه به تحقیقاتم میخواستم سونی بگیرم ولی الان رسیدم به Hp و به احتمال 99 درصد Hp میخرم.
فقط...
فقط کسی میتونه یه مدل از Hp با کانفیگ زیر بده؟
DV7
Cpu ci7
Ram 4 G
HDD 500
VGA 1G
LCD 15.6
HDMI-Web-Mic-Blutooth-DVD/RW intrnal
اگه Bluray هم داشته باشه که دیگه تکمیله، نشد مهم نیس.
رنگشم سفید باشه حتی المقدور.
در حال حاضر 3174 همین مشخصاتو داره ولی فقط DV6 هستش.
اگه در مورد 3174 هم اطلاعاتی دارین و مورد تاییدتون هست لطفاً بگین..
ممنون.
Last edited by saeed-vaio; 07-01-2011 at 18:46. دليل: اضافه کردن مطلب
سلام دوستان من دی وی 6 3190 گرفتم حالا میخام ریکاروی ازش بگیریم باید چجوری ریکاروی ازش بگیرمممم ؟
کارت گرافیک 5450 که روی سری لپ تاپ های 14 اینچی مدل 1080 و 1070 هستش چقدر قدرت داره و تا چه حد قوی هستش ؟
ممنون میشم کسی بهم جواب بده.
ارمين جان بايوس رو اپديت كن شايد درست شه!
سعيد جان دي وي 7 كه سايزش ايني كه شما فرمودين نيست!اين سايز دي وي 6 هستش .دي وي 7 بزرگتره تو پارت خاور ميانه هست سري دي وي 7؟
xfati عزيز دي وي دي هاي ريكاوري رو بذار بعد مراحل بعدي مشخصه
ببخشید کسی نمیدونه من باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام،
شما فعلا علي الحساب 5 تا dvd خام بزار دم دستت كه لازم مي شه واسه اين كار؛
راستشو بخواي من خودم ريكاوري نگرفتم (دادم واسم بگيرن) وگرنه حتما بهت مي گفتم چطورياس...
ولي از خيلي ها شنيدم كه كار چندان سختي نيست:
اگه بري تو control panel يه بخشي هست به اسم recovery كه فكر كنم با اجرا كردنش يه ويزارد مي آد و بهت توضيح مي ده كه چيكار كني و بعدش dvd ها رو يكي يكي مي زاري تا كار تموم شه...
اين چيزايي بود كه من شنيدم. حالا اگه دوستان بيشتر اطلاع دارن لطف كنن بگن...
آقا شرمنده، اشتباه شد؛
اون بخش recovery تو control panel واسه یه مرحله بعد از این کاراس (یعنی سیستمو بر می گردونه به restore point).
شما به گمانم باید برین تو control panel رو backup and restore کلیک کنین و از اون بالا سمت چپ create a system repair disc رو اجرا کنید...
بازم بابت اشتباه پست قبلی عذر می خوام، ولی فکر کنم ماها اکثرا این recovery و backup رو جای هم به کار می بریم...
Last edited by anon85; 08-01-2011 at 03:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)