راستی این که فرصت هم ندارم نیگا کنم دلیلش سرعت کم اینترنته خوب میدونی که من دایال آپ دارم فقط به درد چت میخوره دهن صاف مکینه چهارتا پیج رو باز میکنه واسه همینه نمیتونم بین این همه تاپیک بگردم علافی زیاد + پول تلفن اینها ست
راستی این که فرصت هم ندارم نیگا کنم دلیلش سرعت کم اینترنته خوب میدونی که من دایال آپ دارم فقط به درد چت میخوره دهن صاف مکینه چهارتا پیج رو باز میکنه واسه همینه نمیتونم بین این همه تاپیک بگردم علافی زیاد + پول تلفن اینها ست
آقا من همین الان متنشو پر کردم به درک ببینیم چی میشه
نوشتم من سرویس ای دی اس ال میخوام متاسافنه خط مربوطه پی سی ام هستش چندبار رفتم به مرکز هربار وعده میدن برای برداشتن این خط ولی متسافانه همکاری نمیکنن میخواستم لطف کنین پیگیری کنین !!
آخوند فقط یه چیزی صاحب خط اردبیله هاااا از اون ترکهای تیزه بفهمه پوستمونو میکنه !!!! قضیه تو آستین رفتن و اینها نشه ؟؟؟
من به اندازه کافی با این یارو درگیری دارم ولی این مدل دیگه خیلی سخته میترسم خطر مطری نداره ؟؟؟؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید دکمه ویرایش رو برای همین مواقع گذاشتن
چشم (( مقصر این دایال آپ لاکپشته که نمیزاره من ویرایش کنم واسه همین میام از جواب سریع استفاده میکنم دیگه تکرار نمیشه ببخشید )))
توی متن که متاسفانه رو به همون شکل ننوشتی ؟!!! (شوخی میکنم میدونم تند تند نوشتی اشتباه شده )
ببین اینقدر غصه نخور ، فوقش اینه که تا زمانی که بتونی از امکانات ADSL استفاده کنی ، یه کارت --- میگیری ، با همون دانلود Offline میتونی نیازهات رو تا حدی جبران کنی ، حداقل مسائل مربوط به دانلود رو ، بدون اینکه یک ریال پول بدی ، برای دانلود Offline باید فقط هزینه کارت --- و دیش رو باید پرداخت کنی ، سرعت دانلود هم نسبت به ADSL ایران خیلی بالاتره .
همینطور میتونی از همون طریق از اینترنت استفاده کنی (در این حالت باید هزینه پرداخت کنی ) ولی به هر حال نگران نباش ، کار نشد نداره .
دوستان این تایپک برای اینترنت صیا کجاست ؟
تاپیکش بنا به صلاحدید مدیران فعلا قفلیده شده
بحث هم راجع به این شرکت ممنوعه و اخطار داره
سلام با روزی یه ساعت وبگردی با ای دی اس ال 128 جدودا چند مگ مصرف میشه ماهانه؟؟؟؟
میخوام یه محدود بگیرم
نامحدود خیلی گرونه اینجا
128 نامحدود میشه 32 تومن
با یک یا دو گیگ هم کافیتون خواهد بود. 10 هزار تومن حدودا .
اقا متاسفانه شانس وقتی بیاد گندش بیاد یکی یکی نمیاد دوتا دوتا میاد
داداشم من اگه دیش داشتم که دیگه اصلا سراغ دی اس ال نمیرفتم مشکل اینجاست خونه نیمزارن (( رسیورم داره خاک میخوره )) قضیه اینترنت ماهواره ای سالهاست توی گوش منه ولی نمیشه از دست اون اومدیم سراغ دی اس ال اونم که نیمشه تو دیگه فکرشو بکن من اینجا چیکار میکنم .........................خداااااااااا ااااااااااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)