تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 276 از 1042 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی این که فرصت هم ندارم نیگا کنم دلیلش سرعت کم اینترنته خوب میدونی که من دایال آپ دارم فقط به درد چت میخوره دهن صاف مکینه چهارتا پیج رو باز میکنه واسه همینه نمیتونم بین این همه تاپیک بگردم علافی زیاد + پول تلفن اینها ست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا من همین الان متنشو پر کردم به درک ببینیم چی میشه
    نوشتم من سرویس ای دی اس ال میخوام متاسافنه خط مربوطه پی سی ام هستش چندبار رفتم به مرکز هربار وعده میدن برای برداشتن این خط ولی متسافانه همکاری نمیکنن میخواستم لطف کنین پیگیری کنین !!
    آخوند فقط یه چیزی صاحب خط اردبیله هاااا از اون ترکهای تیزه بفهمه پوستمونو میکنه !!!! قضیه تو آستین رفتن و اینها نشه ؟؟؟
    من به اندازه کافی با این یارو درگیری دارم ولی این مدل دیگه خیلی سخته میترسم خطر مطری نداره ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید دکمه ویرایش رو برای همین مواقع گذاشتن

4. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چشم (( مقصر این دایال آپ لاکپشته که نمیزاره من ویرایش کنم واسه همین میام از جواب سریع استفاده میکنم دیگه تکرار نمیشه ببخشید )))

6. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا من همین الان متنشو پر کردم به درک ببینیم چی میشه
    نوشتم من سرویس ای دی اس ال میخوام متاسافنه خط مربوطه پی سی ام هستش چندبار رفتم به مرکز هربار وعده میدن برای برداشتن این خط ولی متسافانه همکاری نمیکنن میخواستم لطف کنین پیگیری کنین !!
    آخوند فقط یه چیزی صاحب خط اردبیله هاااا از اون ترکهای تیزه بفهمه پوستمونو میکنه !!!! قضیه تو آستین رفتن و اینها نشه ؟؟؟
    من به اندازه کافی با این یارو درگیری دارم ولی این مدل دیگه خیلی سخته میترسم خطر مطری نداره ؟؟؟؟

توی متن که متاسفانه رو به همون شکل ننوشتی ؟!!! (شوخی میکنم میدونم تند تند نوشتی اشتباه شده )

ببین اینقدر غصه نخور ، فوقش اینه که تا زمانی که بتونی از امکانات ADSL استفاده کنی ، یه کارت --- میگیری ، با همون دانلود Offline میتونی نیازهات رو تا حدی جبران کنی ، حداقل مسائل مربوط به دانلود رو ، بدون اینکه یک ریال پول بدی ، برای دانلود Offline باید فقط هزینه کارت --- و دیش رو باید پرداخت کنی ، سرعت دانلود هم نسبت به ADSL ایران خیلی بالاتره .

همینطور میتونی از همون طریق از اینترنت استفاده کنی (در این حالت باید هزینه پرداخت کنی ) ولی به هر حال نگران نباش ، کار نشد نداره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان این تایپک برای اینترنت صیا کجاست ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان این تایپک برای اینترنت صیا کجاست ؟
    تاپیکش بنا به صلاحدید مدیران فعلا قفلیده شده

بحث هم راجع به این شرکت ممنوعه و اخطار داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

سلام با روزی یه ساعت وبگردی با ای دی اس ال 128 جدودا چند مگ مصرف میشه ماهانه؟؟؟؟
    میخوام یه محدود بگیرم
    نامحدود خیلی گرونه اینجا
    128 نامحدود میشه 32 تومن

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام با روزی یه ساعت وبگردی با ای دی اس ال 128 جدودا چند مگ مصرف میشه ماهانه؟؟؟؟
    میخوام یه محدود بگیرم
    نامحدود خیلی گرونه اینجا
    128 نامحدود میشه 32 تومن
    با یک یا دو گیگ هم کافیتون خواهد بود. 10 هزار تومن حدودا .

12. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

توی متن که متاسفانه رو به همون شکل ننوشتی ؟!!! (شوخی میکنم میدونم تند تند نوشتی اشتباه شده )

ببین اینقدر غصه نخور ، فوقش اینه که تا زمانی که بتونی از امکانات adsl استفاده کنی ، یه کارت --- میگیری ، با همون دانلود offline میتونی نیازهات رو تا حدی جبران کنی ، حداقل مسائل مربوط به دانلود رو ، بدون اینکه یک ریال پول بدی ، برای دانلود offline باید فقط هزینه کارت --- و دیش رو باید پرداخت کنی ، سرعت دانلود هم نسبت به adsl ایران خیلی بالاتره .

همینطور میتونی از همون طریق از اینترنت استفاده کنی (در این حالت باید هزینه پرداخت کنی ) ولی به هر حال نگران نباش ، کار نشد نداره .
    اقا متاسفانه شانس وقتی بیاد گندش بیاد یکی یکی نمیاد دوتا دوتا میاد
    داداشم من اگه دیش داشتم که دیگه اصلا سراغ دی اس ال نمیرفتم مشکل اینجاست خونه نیمزارن (( رسیورم داره خاک میخوره )) قضیه اینترنت ماهواره ای سالهاست توی گوش منه ولی نمیشه از دست اون اومدیم سراغ دی اس ال اونم که نیمشه تو دیگه فکرشو بکن من اینجا چیکار میکنم .........................خداااااااااا ااااااااااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •