تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 577 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام بچه ها
    من میخواهم لینوکس gloria را در کنار xp و vista نصب کنم اکس پی در درایو c و ویستا در درایو d است و هردو درایو پرایمری و درایوی جدا برای نصب لینوکس در نظر گرفتم اما مشکل اینجاست که هر کاری میکنم منوی بوت لینوکس بالا نمیاید و سیسستم با بوت لودر ویستا بالا میاید حتی با نرم افزار easy bcd نیز نتوانستم وارد لینوکس شوم
    لطفا مرا راهنمایی کنید

من هم همين مشكل رو دارم ،‌اكس پي روي C‌هست و ويستا روي D ،‌درايو جدا هم براي اوبونتو دارم ، ترتيب نصبشون هم اينطوري بود ، اول اكس پي بعد اوبونتو و بعد هم ويستا ،حالا بوت لودر ويستا اول مياد بالا و گراب نمياد ، اگر هم Earlier version of windows بزنيم كه ميره روي اكس پي.

چطوري بايد برگردونمش ؟‌؟‌

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

نه دوستان اگه ubuntu رو از اتورانش نصب كنيد ، يه برنامه زيرشاخه ي ويندوزي ميشه كه از طريق وان نصبيديد ، حتي به add remover اضافه ميشه و ميشه به راحتي حذف كرد . واسه عوض كردن زمان بوت يا ترتيب نوشتن بوت به آدرس زير مراجعه كنيد
    بعد راست كليك روي my co و رفتن به پرو پرتيز : advanced/setting 3/edit

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

من هم همين مشكل رو دارم ،‌اكس پي روي C‌هست و ويستا روي D ،‌درايو جدا هم براي اوبونتو دارم ، ترتيب نصبشون هم اينطوري بود ، اول اكس پي بعد اوبونتو و بعد هم ويستا ،حالا بوت لودر ويستا اول مياد بالا و گراب نمياد ، اگر هم Earlier version of windows بزنيم كه ميره روي اكس پي.

چطوري بايد برگردونمش ؟‌؟‌
    اوبونتو و کلا هر توزیع لینوکس رو باید بعد از ویندوز نصب کنید. چون بوت لودر ویندوز دیگر سیستم عامل ها از جمله لینوکس رو به رسمیت نمیشناسه و این مشکل ربطی به اوبونتو نداره. بنابراین باید به ترتیب vista , xp و بعد اوبونتو رو نصب کنید.

4. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

پس چرا برای من با اینکه ویندوز نصب است و لینوکس بعد از انها نصب میشود منوی بوت لینوکس بالا نمیاید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

پس چرا برای من با اینکه ویندوز نصب است و لینوکس بعد از انها نصب میشود منوی بوت لینوکس بالا نمیاید
    مطمئنید در هنگام نصب mint , بوت لودر grub درست نصب شده ؟

از طریق live cd mint سیستم رو بوت کنید و مراحلی رو که در لینک زیر اومده انجام بدید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

نه دوستان اگه ubuntu رو از اتورانش نصب كنيد ، يه برنامه زيرشاخه ي ويندوزي ميشه كه از طريق وان نصبيديد ، حتي به add remover اضافه ميشه و ميشه به راحتي حذف كرد . واسه عوض كردن زمان بوت يا ترتيب نوشتن بوت به آدرس زير مراجعه كنيد
    بعد راست كليك روي my co و رفتن به پرو پرتيز : advanced/setting 3/edit
    اين در حالتي هست كه اوبونتو رو تحت ويندوز نصب كنيم ، اينطوري خوشم نمياد ..

اما وقتي كه جدا و روي يك درايو مجزا براي خودش نصب بشه بهتره .. اما ديگه اونطوري نيست كه بشه توي Add/remove هم پاكش كرد ..

اوبونتو و کلا هر توزیع لینوکس رو باید بعد از ویندوز نصب کنید. چون بوت لودر ویندوز دیگر سیستم عامل ها از جمله لینوکس رو به رسمیت نمیشناسه و این مشکل ربطی به اوبونتو نداره. بنابراین باید به ترتیب vista , xp و بعد اوبونتو رو نصب کنید.
    ممنون ف حالا كه اين كار انجام شده ف ديگه راهي نيست كه اضافش كنيم يا بتونيم بياريمش كه نخوايم دوباره نصب كنيم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ممنون ف حالا كه اين كار انجام شده ف ديگه راهي نيست كه اضافش كنيم يا بتونيم بياريمش كه نخوايم دوباره نصب كنيم ؟
    همونطور که بارها مطرح شده شما باید بوت لودر لینوکس ( گراب ) رو از طریق سی دی زنده اوبونتو مجددا نصب کنید:

کد:

10. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

همونطور که بارها مطرح شده شما باید بوت لودر لینوکس ( گراب ) رو از طریق سی دی زنده اوبونتو مجددا نصب کنید:

کد:
    البته باید اینم در نظر گرفت که اگر بخوای گراب رو روی بودلودر ویستا یا 7 نصب کنیم باید یه مرحله اضافه تر علاوه بر اون روش بالا انجام بدیم
    یعنی با استفاده از EasyBSD از داخل ویندوز. گراب رو به لیست بوت لودر ویستا اضاف کنیم

12. 2 کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

قبلا ويندوز سون داشتم ، به همراه لينوكس مينت ..

اما مشكل داشت ، يعني هر بار كه ميرفتم توي مينت و برميگشتم توي سون ، ارور صفحه ابيه ميومد و خيلي سريع ميرفت و سيستم ريبوت ميشد ، و توي لود ويندوز ، ميومد روي System Restore‌كه بعدش درست ميشد ، هربار همين مشكل رو داشتيم ..
    اما با XP اين مشكل وجود نداره ..

اگر با ويستا اين مشكل نداشته باشه ، همون مينت رو مينصبم ...

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

13 تهیه اوبونتو

سلام
    من با اوبونتو 8.10 وارد دنیای لینوکس شدم. ولی حالا می خواهم خیلی جدی تر دنبال قضیه باشم و می خواهم با نصب اوبونتو 9.04 (البته به صورت کامل و با در اختیار داشتن اکثر مخازن مربوطه) روی سیستم از ویندوز دل بکنم اما قبلش به راهنمایی شما احتیاج دارم. به نظر شما من کدامیک از گزینه های زیر رو تهیه کنم:

• Ubuntu 9.04 Desktop i386 Live CD
    • Ubuntu 9.04 i386 DVD
    • Super OS 9.04 (Super Ubuntu)
    • Ubuntu 9.04 Desktop i386 Live CD + Homa 9.04.1
    • Ubuntu 9.04 Desktop i386 Live CD + مخازن کامل اوبونتو ۹.۰۴ ۳۲ بیتی - Ubuntu 9.04 i386 Repositories 6*DVD

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •