یکی نیست تا به این تاپیک سر بزنه؟نکنه شما همتون مثل من درگیر دانشگاه شدید
برای استفاده از حافظه Mass memory واسه مسیج ها امتحان کردن با مموری کارت عوض می کرد ولی هر وقت mass memory رو انتخاب می کنم هیچ چیزی تغییر نمی کنه
دیگه تمی دونم چه کار کنم
یکی نیست تا به این تاپیک سر بزنه؟نکنه شما همتون مثل من درگیر دانشگاه شدید
برای استفاده از حافظه Mass memory واسه مسیج ها امتحان کردن با مموری کارت عوض می کرد ولی هر وقت mass memory رو انتخاب می کنم هیچ چیزی تغییر نمی کنه
دیگه تمی دونم چه کار کنم
ببین ورژنش اینه 4.2.24.9
سی دیش تو جعبه i8910 هست.
موفق باشی
Last edited by S E V E N; 16-10-2009 at 14:13.
دقيقا من هم حدود 3 ماه پيش اين كارو كردم.صدا عالي شد الانم مشكلي نداره
این گوشی چرا اینقدر کمیاب شده تو تبریز از هر کی پرسیدم نداشت
فکر کنم به اون صورت وارد نمیشه. از مراکز اصلی فروش موبایل پرسیدی ؟
اره پرسیدم ندارن میخاستم بدونه اگه تو علا الدین هست پنحشنبه که میرم تهران بگیرم
آره تو علائدین حتما هست. فقط بدون گارانتی همون حدود 430 - 410 هست. حواست باشه خیلی هم حواست
باشه. سر برنامه نصب کردن و ... پول اضافه ندیا !
اگه خواستی بگو بگم از کجا بگیر.
موفق باشی
با سلام.چند سوال در مورد ورژن جدید برنامه ی Samsung PC Studio.در مورد آپدیت این گوشی از طریق این نرم افزار میخواستم بگم که وقتی میخوام آپدیت کنم مینویسه downloading update file from
Server.پس اون صفحه ای که ورژن گوشی رو شناسایی میکنه و ورژن آپدیت رو هم میگه کجاست؟لطفا یه توضیحی بدید.سوال بعدی اینکه این روش آپدیت با روش فلش فرق میکنه یا نه اینم همون فلشه ولی به روش نوین؟!درمورد ورژنهای مختلف فریمورها چطور؟با روش فلش ورژن فریمور انتخابی هست.ولی این که این طور نیست؟بعد از آپدیت تغییرات مثل حالت فلش خواهد شد یا بازم فرق خواهد کرد؟با تشکر.
برنامه ی memory patch که روی سایت samsungmobile برای دانلود هست به چه درد میخوره؟
با سلام.دیروز یه بازی کاملا جدید به نام wwe smackdown 2010 که یه بازی کشتی کج هست رو گوشی نصب کردم ولی قسمتهای مختلف بازی مشکل داشتن مثلا موقع انتخاب بازیکن،بازیکنها اصلا مشخص نبودن و در آخر هم موقع رفتن به مرحله ی بازی کردن از بازی میپرید بیرون!!یه مدت پیش ورژن 2009 همین بازی رو هم روی گوشی نصب کردم که بازم مشکل داشت (روی loading گیر میکرد). جالب اینجاست که همین ورژن 2009 روی یه n72 تست کردم به راحتی هرچه تمام تر اجرا شد و هیچ مشکلیم نداشت!(حالا این گوشی کجا و n72 کجا!!) خب حالا به نظر شما مشکل ار کجاست؟از نرم افزار گوشیه که با آپدیت حل میشه؟از بازیه؟ی از چیز دیگه هست؟خواهشا یه جواب درست و حسابی و آگاهانه بهم بدید چون این موضوع تا حدودی برام مهمه.با تشکر فراوان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)