تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 299 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

داره خودمونی میشه asab-khoord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران - نظام آباد

6

دوستان عزیز، من خیلی دوست دارم که زیدان رو تو 09 داشته باشم. آیا میتونید پچ اضافه کردن زیدان به فیفا 09 رو بسازید؟! یا حالا هرجوری که زیدان به بازی اضافه بشه؟!!!

دوستانی که استاد این کار هستن، اگه یه همچین اقدامی بکنن محشر میشه

در کل از این تایپیک های مفیدتون درباره 09 تشکر میکنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون ، یکی یه فیس خوب و شبیه برای کریس رونالدو نداره لطف کنه ؟ آرمین جان ؟
    دوستان عزیز، من خیلی دوست دارم که زیدان رو تو 09 داشته باشم. آیا میتونید پچ اضافه کردن زیدان به فیفا 09 رو بسازید؟! یا حالا هرجوری که زیدان به بازی اضافه بشه؟!!!

دوستانی که استاد این کار هستن، اگه یه همچین اقدامی بکنن محشر میشه

در کل از این تایپیک های مفیدتون درباره 09 تشکر میکنم
    بنده در مورد Face هیچ مهارتی نداشته و ندارم چون خیلی به Face های جایگزین اعتقاد ندارم همیشه گفتم Face یک بازیکن رو همونطور که سازنده اش ساخته باید قبول کرد. دیگه چاره چیه سازنده بازی باید توی این زمینه دقت کنه

داره خودمونی میشه asab-khoord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران - نظام آباد

14

بنده در مورد Face هیچ مهارتی نداشته و ندارم چون خیلی به Face های جایگزین اعتقاد ندارم همیشه گفتم Face یک بازیکن رو همونطور که سازنده اش ساخته باید قبول کرد. دیگه چاره چیه سازنده بازی باید توی این زمینه دقت کنه
    آخه زیدان رو باید کلا یا از فیفاهای قدیم آورد یا ساختش. من قبلا واسه فیفا 08 یه پچی دیده بودم که مارکو فان باستن رو با قیافه ی کاملا طبیعی اورده بود تو تیم قدیم میلان. مطمئنا واسه زیدان هم میشه.

راستی واژه Weak Foot Ability یعنی چی و در بازیکن ساختن و یا ادیت بازیکن، به چه درد میخوره و کدوم قابلیت رو افزایش میده؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض پچ تيمهاي آسيايي

الان اتفاقي توي ايرفو رفتم ديدم منت گذاشته يه مطلب هم گذاشته بعد ي سال ديدم يه پچ گذاشته با عنوان مذكور در موردش كه خوندم سازنده اش رو بد جوري چوب كاري كرده و ... البته نكته ضعف سازنده اش در ساخت اين پچ نشون ميده كه اون طور هم كه ازش تمجيد شده نيست (نوشته يكي از بزرگترين پچ سازان جهان!) البته من امتحان نكردمش چون خيلي روي فيفا 09 PC حساب نميكنم و هر كاري تا الان كردم نچسبيد بهم چون واقعا ديدن نسخه نكست فيفا كارنت رو از چشمم انداخت نقطه ضعفي كه عرض كردم خدمتتون اينه كه پچ ساز عزيز اومده ليگي از تيمهاي آسيايي درست كرده اونارم عوض اينكه جدا ايجاد كنه برداشته جايگزين ليگ استراليا كرده در حاليكه به راحتي آب خوردن ميشد يه ليگ جديد ساخت. جايگزين كردن توي فيفا 09 حسابي گند مي زنه توي بازي البته من خوشحال ميشم كساني كه اين پچ رو استفاده كنن در موردش نظر بدند تا از نظراتشون استفاده كنيم خدا رو چه ديدي يه دفعه ديدي خودمونم نصبش كرديم

لينك دانلود پچ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخه زیدان رو باید کلا یا از فیفاهای قدیم آورد یا ساختش. من قبلا واسه فیفا 08 یه پچی دیده بودم که مارکو فان باستن رو با قیافه ی کاملا طبیعی اورده بود تو تیم قدیم میلان. مطمئنا واسه زیدان هم میشه.

راستی واژه Weak Foot Ability یعنی چی و در بازیکن ساختن و یا ادیت بازیکن، به چه درد میخوره و کدوم قابلیت رو افزایش میده؟؟؟؟؟
    به هر حال همونطور كه قبلا عرض كردم نه توي PES نه فيفا اصلا علاقه اي به فيس و چيزهاي مربوط به فيس ندارم چون فيس زياد پر اهميت نيست برام. ولي واژه Weak Foot Ability يعني توانايي پاي غير تخصصي با توجه به معني لغوي الان ديگه بايد بدوني بالا بودنش چه تاثيري خواهد داشت

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آقا من چقدر تو اين بازي قوي شدم :دي
    اصلا manager mode رو نبايد با يه تيم قوي شروع كني اشتباه كرديم به شدت !!!
    همه بازي هارو داردم با 5 6 تا گل ميبرم !!! ببينم دسته ي 3 ليگ انگليس بيشتر حال ميده يا اسپانيا ؟؟؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نوید معلومه با تیم قوی می بری!!!!!!!!!!!!!
    من که با دسته 1 شروع کردم ولی بدیش اینکه در ماه 4 تا بیشتر نمی تونی تمرین بزاری خسته میشن!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من از فيفا 07 به اين ور هر وقت خواستم منيجر مود رو واسه اولين بار برم تيم Bury رو بر ميدارم. خوشم مياد از اين تيم. راستي نويد سعي كن اگه تيمت پول و پله نداره و مستضعف هست بازيكناني از ليگ هاي كشورهاي فقير مثل برزيل بگير تا حقوق كم بخوان

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من از فيفا 07 به اين ور هر وقت خواستم منيجر مود رو واسه اولين بار برم تيم bury رو بر ميدارم. خوشم مياد از اين تيم. راستي نويد سعي كن اگه تيمت پول و پله نداره و مستضعف هست بازيكناني از ليگ هاي كشورهاي فقير مثل برزيل بگير تا حقوق كم بخوان
    تو چه تيمي پيشنهاد ميكني آرمين ؟؟؟
    به نظرت با دسته 2 انگليس برم يا اسپانيا ؟؟؟
    چون ميخوام يه تيم ضعيف بردارم تو دسته هاي پايين بعد بيارمش بالا !!!
    اينجوري هيجان بازي ها بيشترم ميشه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو چه تيمي پيشنهاد ميكني آرمين ؟؟؟
    به نظرت با دسته 2 انگليس برم يا اسپانيا ؟؟؟
    چون ميخوام يه تيم ضعيف بردارم تو دسته هاي پايين بعد بيارمش بالا !!!
    اينجوري هيجان بازي ها بيشترم ميشه ...
    والا نويد جاي تو باشم از تيم نيم ستاره اي Coca Cola 2 يعني ليگ دسته 4 انگليس خفن حال ميده تيمت از بس ضعيف هست يه بازيكن با قدرت 70 مياد تو تيم اونقدر خوششحال ميشن كه نگو كافيه بري بازيكن جوان و آينده دار از توي ليگ برزيل جستجو كني تا وقتي به دسته برتر نرسي انتظار نداشته باش بازيكن قوي گير بياري البته آدم بي تابي مي كنه خيلي زود بازيكنان بزرگ بگيره ولي اين باعث ميشه توي فصل پنجم ششم اونقدر تيمت پر از ستاره بشه كه ديگه انگيزه براي ادامه نداشته باشي تازه بعد چند فصل بازيكنان جديد وارد دنياي فوتبال ميشن پيدا كردن اونها خفن حال ميده. يه تيم نيم ستاره انگليسي بردار از دسته چهارم بازيكنان خيلي ضعيف و پير رو بفروش سعي كن توي فصل ترانسفر كه همون اول هست يه مهاجم حدود 70 تا 80 بخري تا در مواقعي كه به گل نياز داري بتونه برات گل زني بكنه چون فيفا طوري هست كه اگه نتوني گل بزني يه بازيكن قوي مي تونه با سرعت و دقتش تو رو به گل برسونه. يه چيز ديگه تا وقتي تيمت 5 ستاره نشده سعي كن همه بازي ها رو بازي كني و كوئيك سيم نزني

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

والا نويد جاي تو باشم از تيم نيم ستاره اي Coca Cola 2 يعني ليگ دسته 4 انگليس خفن حال ميده تيمت از بس ضعيف هست يه بازيكن با قدرت 70 مياد تو تيم اونقدر خوششحال ميشن كه نگو كافيه بري بازيكن جوان و آينده دار از توي ليگ برزيل جستجو كني تا وقتي به دسته برتر نرسي انتظار نداشته باش بازيكن قوي گير بياري البته آدم بي تابي مي كنه خيلي زود بازيكنان بزرگ بگيره ولي اين باعث ميشه توي فصل پنجم ششم اونقدر تيمت پر از ستاره بشه كه ديگه انگيزه براي ادامه نداشته باشي تازه بعد چند فصل بازيكنان جديد وارد دنياي فوتبال ميشن پيدا كردن اونها خفن حال ميده. يه تيم نيم ستاره انگليسي بردار از دسته چهارم بازيكنان خيلي ضعيف و پير رو بفروش سعي كن توي فصل ترانسفر كه همون اول هست يه مهاجم حدود 70 تا 80 بخري تا در مواقعي كه به گل نياز داري بتونه برات گل زني بكنه چون فيفا طوري هست كه اگه نتوني گل بزني يه بازيكن قوي مي تونه با سرعت و دقتش تو رو به گل برسونه. يه چيز ديگه تا وقتي تيمت 5 ستاره نشده سعي كن همه بازي ها رو بازي كني و كوئيك سيم نزني
    منم همین کارو کردم از باشگاه پرتم کردن بیرون
    اولین روز یکدفعه یک هفته 3 تا تمرین گزاشتم!!!!!!!!!!!!!!!!
    همه مردن
    قرمز شدن!
    بعدش از اول همینطوری پول ازت کم میشه!!!!!!!!!!!!!!
    اصلا نمی تونی چیزی بخری!
    من Keirrison رو از برزیل گرفتم 20000000 بعدش برشکست شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •