الان اتفاقي توي ايرفو رفتم ديدم منت گذاشته يه مطلب هم گذاشته بعد ي سال ديدم يه پچ گذاشته با عنوان مذكور در موردش كه خوندم سازنده اش رو بد جوري چوب كاري كرده و ... البته نكته ضعف سازنده اش در ساخت اين پچ نشون ميده كه اون طور هم كه ازش تمجيد شده نيست (نوشته يكي از بزرگترين پچ سازان جهان!) البته من امتحان نكردمش چون خيلي روي فيفا 09 PC حساب نميكنم و هر كاري تا الان كردم نچسبيد بهم چون واقعا ديدن نسخه نكست فيفا كارنت رو از چشمم انداخت نقطه ضعفي كه عرض كردم خدمتتون اينه كه پچ ساز عزيز اومده ليگي از تيمهاي آسيايي درست كرده اونارم عوض اينكه جدا ايجاد كنه برداشته جايگزين ليگ استراليا كرده در حاليكه به راحتي آب خوردن ميشد يه ليگ جديد ساخت. جايگزين كردن توي فيفا 09 حسابي گند مي زنه توي بازي البته من خوشحال ميشم كساني كه اين پچ رو استفاده كنن در موردش نظر بدند تا از نظراتشون استفاده كنيم خدا رو چه ديدي يه دفعه ديدي خودمونم نصبش كرديم
لينك دانلود پچ:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه زیدان رو باید کلا یا از فیفاهای قدیم آورد یا ساختش. من قبلا واسه فیفا 08 یه پچی دیده بودم که مارکو فان باستن رو با قیافه ی کاملا طبیعی اورده بود تو تیم قدیم میلان. مطمئنا واسه زیدان هم میشه.
راستی واژه Weak Foot Ability یعنی چی و در بازیکن ساختن و یا ادیت بازیکن، به چه درد میخوره و کدوم قابلیت رو افزایش میده؟؟؟؟؟
به هر حال همونطور كه قبلا عرض كردم نه توي PES نه فيفا اصلا علاقه اي به فيس و چيزهاي مربوط به فيس ندارم چون فيس زياد پر اهميت نيست برام. ولي واژه Weak Foot Ability يعني توانايي پاي غير تخصصي با توجه به معني لغوي الان ديگه بايد بدوني بالا بودنش چه تاثيري خواهد داشت