دوستان در نسخه های تازه ی پیام رسان یاهو voice call و webcall غیر فعال شده در حالی که پیش از این بدون هیچ مشکلی اجرا می شد
مشکل از چیه؟ هر دو یک نسخه رو استفاده می کنیم و ناچاریم در کنفرانس گفتگو کنیم
دوستان در نسخه های تازه ی پیام رسان یاهو voice call و webcall غیر فعال شده در حالی که پیش از این بدون هیچ مشکلی اجرا می شد
مشکل از چیه؟ هر دو یک نسخه رو استفاده می کنیم و ناچاریم در کنفرانس گفتگو کنیم
کسی نمیدونه مشکل صدا تو چت رومهای یاهو مسنجر که این پیغام رو میده چجوری رفع کنم:
there was a problem communicating with the voice server. Attempting to reconnect...
تو سایت یاهو انسور گفتن کشورتو عوض کن از کجا و چجوری؟
آقا چرا تازگیا من با اینکه آنلاینم رسیو PM ندارم؟
وقتی با خودم چت میکنم واسه تست هیچی رو ارسال نمیکنه و مجبورم یک بار قطع کنم یاهو رو دوباره Login کنم
نتم مشکلی نداره. همون موقع در حال رسیو کردن هستم و سایت باز میکنم!!
مشکل کجاست؟
10 رو تست کردم خیلی این مشکل بیشتر بود 9 یه کمکی بهتره ولی بازم هر 10 دقیقه یک بار باید قطع و وصل کنم!!!!!!!!!!!!!
سلام..
شما جديدا IE جديد رو نصب نكردين..؟
اين مشكلات بعضي اوقات پيش مياد و به احتما زياد خودش خوب مبشه..!
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
سلام دوست من به نظر مي رسه كه ايران تحريم باشه..!
با عوض کردن کشور درست نمیشه ولی می تونی با ------ بری . اونوقت یه کاربر آمریکایی حساب میشی و حتی تبلیغات یاهو هم میاد تو چت واست + همه update ها و می تونی راحت هم وویس چت کنی هم ویدئو . برای آیدی من هم که بره انگلیسه این مشکل وجود داره . چون موقع لاگین شدن یاهو IP شما رو چک می کنه و کاری به کشور ثبت شده تو یاهو نداره .
دوستان دستور های ادد فرند و پی ام دادن و اینا که با
ymsgr:- هست رو قرار میدید ؟![]()
سلام دوست من ؛ منظورتون رو واضح تر مي گين..
سلام دوستان من چند وقت بود چت نمی کردم امروز که هوس کردم بچتم با یاهو مشکل پیدا کردم هر چی می ن.یسم واسه طرف مقابل مثله اینکه سند نمی شه !!! مشکل از چیه !؟؟؟
با آيدي ديگه ستت كنين.. ورژن ديگه تست كنين...
امتحان کردم نشد نکنه بخاطر ویندوزمه win 7 64
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)