تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 276 از 2550 اولاول ... 1762262662722732742752762772782792802863263767761276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

من خودم از همارا انتقاد دارم ولی فکر میکنم این id فقط واسه انتقاد از همارا ساخته شده
    بابا دیگه همه قبول کردن همارا ضعف داره لازم نبود یه id جدید بسازی
    موافقم باهات . احتمالا از پرسنل ماکس نت اومده از حرفهایی که مسعود زده از شرکتش دفاع کنه
    خوشتیپ این راهش نیست . به جای اینکه از ماکس نت تعریف کنی بیا به مواردی که مسعود اشاره کرد جواب درست و حسابی بده (هر چند هنوز هم از نحوه و شیوه مسعود انتقاد دارم)
    تعریف کردن شما از ماکس نت مثل تعریف مسعود از همار سیستم . من نظرات شما رو به عنوان اینکه ۱۰۰ درصد از سیستمتون تعریف میکنید رو رد میکنم . بهتره ما استفاده کننده ها بگیم که چی خوبه چی بده . پس الکی آی دی درست نکنید و هی از خودتون تعریف کنید

2. 2 کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    من هم یه مدته دارم از ماکس نت استفاده میکنم . سرویسش بد نیست . قبلا همارا بودم خیلی قطعی و افت سرعت داشتم ( یا از شانس بد من بوده) الان با اینکه ماکس نت هم مشکل داره بعضی وقتها ولی راضی هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم ماکس نتی هستم هر از گاهی هم کارتهای شاتل رو میگیرم . دیگه هیچی پیدا نکنم از همارا استفاده نمیکنم . همارا به قول دوستان شاکی دیگه این همه جنگ نداره . دیگه از ائل همین بوده آخرش هم همین خواهد بود و من از وقتی یادم میاد همارا همین بوده ولی شما نگاه کنید تو چند سال شرکتهای دیگه ای اومدن و بازار رقابت خوبی شده . کدوم ارزون تر و بهتر حال بده مشتری اون میشم

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض دوستان لطفآ بی انسافی نکنید

دوستان لطفآ بی انسافی نکنید! این شرکت همارا بود که باعث شد این رقابت تو شهرمون ایجاد بشه و قیمت اینترنت تبریز تقریبآ در صطح کشور پایین ترین باشه! درسته که 2 هفته ای هست که حداقل 25 درصد پاکت لاست داره که سرعت پایین لود صفحات و سرعت دانلود معمول به خاطر همین مشکله که به نظر من به همارا ربطی نداره و مربوط به شرکت زیرساحت میشه.

من حدود 2 ساله که ADSL دارم اول با شاتل شروع کردم اولایل ای پی اشتراکی میداد که هیچی نمیشد از آپلود سنتر ها دانلود کرد تورنت هم که ... البته چند ماه بعد حل شد سرعتش خوب بود(دقیقآ 128) ولی قیمتش زیاد بود بعد 5 6 ماه به همارا مهاجرت کردمو تا الان هم اینجام.به دور از غرض ورزی میگم واقعآ در این مدت خود شرکت مشکلی نداشته.تا 6 7 ماه پیش سرعت دانلود نا محدودش برای من که در محدوده بازار هستم(نسبتآ دور از مرکز مخابراتی) 13 بود که از بعد عید به 15.5 رسیده و همیشه هم ثابت بوده سرعت دانلود محدود هم 45 بود البته از بعد عید محدود نگرفتم.یادش بخیر اواسط باگ نرم افزار اکانتیگشون باعث شد یه ماهی 512 نامحدود رو با سرویس محدود تجربه کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    می نمیدونم چرا وقتی صحبت از این همارا و یا ماکس نت میشه اعضای جدید در این فروم زیاد میشن ؟ دوستان ای کاش قبل از این مشکلات عضو می شدن تا الان براشون دفاع از شرکت راحت باشه .
    مشکلات همارا اینه که:
    دروغ میگه بدجوری : 3 بار تماس گرفتم و 3 بار حر فالی متفاوتی در مورد این 2 هفته شنیدم . اول گفتن کابل بین زنجان و تبریز قطع شده سه روز بعد گقتند اصلا مشکلی نداریم و شرکت با نهایت قدرت سرویس می ده دو روز پیش گفتند که تقصیر مخابرات و فیلترینگ
    مشکلاتشو قبول نمیکنه : مهمترین آنها DNS است که هر چی میگیم آقا مشکل دارین میگن نه بابا ما که کارمند هستیم مشکلی نمی بینیم چه برسه به شما . آخه عزیزم مشکل داخل شرکت نمیاد که بروز کنه یه سری به یکی از کاربران بزنه میفهه

7. 2 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminalex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    می نمیدونم چرا وقتی صحبت از این همارا و یا ماکس نت میشه اعضای جدید در این فروم زیاد میشن ؟ دوستان ای کاش قبل از این مشکلات عضو می شدن تا الان براشون دفاع از شرکت راحت باشه .
    مشکلات همارا اینه که:
    دروغ میگه بدجوری : 3 بار تماس گرفتم و 3 بار حر فالی متفاوتی در مورد این 2 هفته شنیدم . اول گفتن کابل بین زنجان و تبریز قطع شده سه روز بعد گقتند اصلا مشکلی نداریم و شرکت با نهایت قدرت سرویس می ده دو روز پیش گفتند که تقصیر مخابرات و فیلترینگ
    مشکلاتشو قبول نمیکنه : مهمترین آنها DNS است که هر چی میگیم آقا مشکل دارین میگن نه بابا ما که کارمند هستیم مشکلی نمی بینیم چه برسه به شما . آخه عزیزم مشکل داخل شرکت نمیاد که بروز کنه یه سری به یکی از کاربران بزنه میفهه
    منم با حرفات به شدت موافقم ...این شرکت ها مخصوصا همارا و ماکس واسه تبلیغ و تعریف از خودشون چه کار ها که دیگه نمی کنند ...این خوبه که دارن فروم ها رو می خونند و از مشکلات یوزر ها اگاه می شوند ولی دیگه این دفاع ناشیانه از خودشون با ایجاد کاربر های جدید تو این فروم خیلی مسخره است ...ای کاش به جای اینکه وقتشون رو واسه این کارها تلف کنند کیفیتشون رو افزایش بدهند
    Last edited by aminalex; 02-09-2009 at 12:14.

9. 2 کاربر از aminalex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

از انتقاد شنيدن و انتقاد كردن خوشم مي ياد. ممنون از همه كساني كه در مورد پست من نظر دادن. اولا من آرزو مي كنم كه ماكس نت منو استخدام كنه چون واقعاً باعثه افتخاره آذربايجان و تبريزه دوماً كه من دفاع يكجانبه نكردم و از شركت همارا حرف نزدم. من كيفيت و برخورد با مشتري رو در ماكس نت بيشتر از همه شركتها ديدم. بعلاوه اينكه تنوع سرويسهاش حرف نداره.
    من از سرويس 512k-6G شش ماهه ماكس نت استفاده مي كنم و سرعت دانلودم اكثر اوقات 60 هست. حالا خودتون قضاوت كنيد.

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

از همه دوستان میخوام که خونسردی خودشونو حفظ کنند . تا اینا باشند با یوزرها اینطوری رفتار نکنند . البته به قول aminalex که خوبه دارند این سایت و این تاپیک رو می خونند . من همیشه طرفداری از کسی میکنم که حق منو پایمال نکنه . این ماکس نتی ها نمیگم خوبند ولی ۱۰۰۰ برابر شرف دارند به این همارایی کلاه بردار . به هر حال الان وضعم اینطوریه اگر ماکس نت بدتر شد میرم صبا نت اگر اونم بدتر شد میرم شاتل و بعد از اون دیگه این شهر رو ترک میکنم ولی از همارا اینترنت نمیگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض Maxnet و ماجراهای ان!

با سلام به شما دوستانه عزیز
    من هر چند وقت به سر به اینجا میزنم و این بار می خوام در حالتهای کلی اینترنت تبریز رو به شما ها تعریف کنم

دوستانه عزیز بنده 1 سال هست از ماکس نت سرویس دارم فبلا ها از شاتل داشتم به خاطر محدود بودنش اومدم همارا سیستم ولی بعدها که همارا اساسی قاطی کرده بود رفتم از ماکس نت گرفتم !

بنده از این شرکت ها فقط ترافیک ماهانه 15 گیگا و پینگ یا همون لاتنسی یا Time خوب می خوام
    و هیچ احتیاجی به سرعت دانلود ندارم
    حال تست هایی که بنده انجام دادم این ها است

1- شاتل ==== < پینگ خوب - محدود - قیمت بالا - پستیبانی متوسط - سرعت متوسط >
    2- ماکس نت== < پینگ متوسط - نامحدود - قیمت مناسب - پشتیبانی افتضاح - سرعت متوسط>
    3- همارا ==== < پینگ بد - نامحدود - قیمت مناسب - پشتیبانی متوسط - سرعت افتصاح>
    4- پارس انلاین =<پینگ عالی - محدود - قیمت مناسب - پشتیبانی متوسط - سرعت خوب >
    5- صبا نت ===<پینگ عالی - محدود - قیمت عالی - پشتیبانی ضعیف - سرعت نوسان دار >
    6- لایزر ====<پینگ متوسط - محدود - قیمت متوسط - پشتیبانی متوسظ - سرعت افتضاح>

این ها تست های من از این شرکت ها بودن .

الان هم ساعته 3:36 روز چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸ هست که اینترنت کاهس سرعت شدیدی گرفته و هنوز 4 ساعته که درست نشده زمگ زدم ماکس نت گفتن همین 14 دقیقه پیش افت سرعت بود ولی الان خوب شده یعنی باز دروغ با دروغ
    کی قراره اینا اصلا ح بشه ؟

13. 2 کاربر از keylogger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

از همه دوستان میخوام که خونسردی خودشونو حفظ کنند . تا اینا باشند با یوزرها اینطوری رفتار نکنند . البته به قول aminalex که خوبه دارند این سایت و این تاپیک رو می خونند . من همیشه طرفداری از کسی میکنم که حق منو پایمال نکنه . این ماکس نتی ها نمیگم خوبند ولی ۱۰۰۰ برابر شرف دارند به این همارایی کلاه بردار . به هر حال الان وضعم اینطوریه اگر ماکس نت بدتر شد میرم صبا نت اگر اونم بدتر شد میرم شاتل و بعد از اون دیگه این شهر رو ترک میکنم ولی از همارا اینترنت نمیگیرم
    باید این اقای جلیل زاده و همکاران محترمشان یه سری به این فروم ها هم بزنند نه اینکه از مانیتور روبه رویشان گزارش بدند .
    در ضمن باید پاسخگو باشند . همانطور که یک هفته مانده به تمدید SMS میزندد و یا با خونه و موبایل تماس میگیرن که آقا بیا تمدید کن باید الان هم یک SMS ویا یک ایمیل می زدن که آقا به خاطر این مشکلات ما کاهش سرعتو داریم ما هم کارامونرا طوری ردیف می کردیم که این طوری علاف نمی شدیم . کلی آپلود داریم که نمیتونیم اپلود کنیم ، از رپید دانلود میکنیم ، وسطا قاط میزنه و تمام زحماتمون به هدر می ره .
    من هم از این به بعد پشت دستمو داغ می کنم تا از همارا سرویس نگیرم چون عرضه سرویس دادن خوب به مشتری را ندارند . در ضمن هر چه قدر هم از این همارا تعریف کنید بازم باید کاربران قضاوت کنند نه اینکه با چند تا ای دی جدید بیان و وراجی کنند .
    Last edited by AAKOJ; 02-09-2009 at 15:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •