سلام دوستان
کسی اطلاع داره ثبت نام کارشناسی ارشد پیام نور تمدید میشه یا نه؟
سلام دوستان
سلام
کسی میدونه شهریه ثابت کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری چقدره؟
دوست عزیز سایت که فعلا بالا نمی آید ولی کلا سئوالت عمومی رو میشه اونم برای دانشجویان در حال تحصیل از اونجا پیدا کرد که متاسفانه این سئوالات را نمی توان برای دانشپزیران فراگیر استفاده کرد ممنون میشم آدرسی برای سئوالت فراگیر خصوصاً تخصصی حقوق معرفی کنید .![]()
سلام دوستان، خسته نباشید.
من یه سوال داشتم، الان 23 واحد دارم که میتونم همش رو تو ترم بهار بردارم و تموم کنم. اما میخوام ببینم، از اونجایی که بعد از اتمام دانشگاه، 6 ماه زمان دارید تا وضعیت معافیت تحصیلی خودتون رو مشخص کنید ( ادامه تحصیل میدید یا میرید سربازی ) اگر من چند واحد بزارم برای تابستون، اونوقت پایان تحصیل من رو میزنن آخر تابستون یا خرداد؟
یا اگه اصلا همون خرداد تموم کنم، باز تا آخر تابستون دانشجوی اونا به حساب میام یا از پایان مرداد تموم هست و من 6 ماه وقت دارم تا وضعیت نظام وظیفم رو مشخص کنم.
مگه فرق میکنه سوالات!×؟دوست عزیز سایت که فعلا بالا نمی آید ولی کلا سئوالت عمومی رو میشه اونم برای دانشجویان در حال تحصیل از اونجا پیدا کرد که متاسفانه این سئوالات را نمی توان برای دانشپزیران فراگیر استفاده کرد ممنون میشم آدرسی برای سئوالت فراگیر خصوصاً تخصصی حقوق معرفی کنید .![]()
تخصصی حقوقم توش هست دیگه!×!
سلامسلام دوستان، خسته نباشید.
من یه سوال داشتم، الان 23 واحد دارم که میتونم همش رو تو ترم بهار بردارم و تموم کنم. اما میخوام ببینم، از اونجایی که بعد از اتمام دانشگاه، 6 ماه زمان دارید تا وضعیت معافیت تحصیلی خودتون رو مشخص کنید ( ادامه تحصیل میدید یا میرید سربازی ) اگر من چند واحد بزارم برای تابستون، اونوقت پایان تحصیل من رو میزنن آخر تابستون یا خرداد؟
یا اگه اصلا همون خرداد تموم کنم، باز تا آخر تابستون دانشجوی اونا به حساب میام یا از پایان مرداد تموم هست و من 6 ماه وقت دارم تا وضعیت نظام وظیفم رو مشخص کنم
این سوالتو از اینجا هم بپرس احتمالا اونا میدونن××:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیام نور تهران کلاساش هاش تو خود مراکز یا تو دانشگاه های دیگه؟
معمولا تو خود مراکزشه.پیام نور تهران کلاساش هاش تو خود مراکز یا تو دانشگاه های دیگه؟
بعضی واحدای عملیشو گویا تو دانشگاه های دیگه میندازن.
سلامسلام دوستان
مهلت ثبتنام دوره فراگیر کارشناسی ارشد سال ۹۰ دانشگاه پیام نور تا ۶بهمن تمدید شد
دورههای فراگير كارشناسی ارشد و كادانی به كارشناسی فراگير دانشگاه پيامنور تا چهارشنبه 6 بهمنماه تمديد شد.
داوطلبان برای دريافت كارت و دفترچه راهنمای آزمون می توانند به باجههای اصلی مراكز پستی در هريك از شهرستانهاي كشور و مناطق پستي در شهرستانهاي بزرگ مانند اصفهان، شيراز و تبريز مراجعه كنند.
كارت و دفترچه راهنمای ثبتنام دورههای كارشناسی ارشد و كاردانی به كارشناسی در مناطق 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 شهر تهران توزيع ميشود. آزمون دوره فراگیر كارشناسی ارشد دانشگاه پیامنور در30 اردیبهشتماه سال آینده برگزار شده که در این آزمون برای پاسخهای غلط نمره منفی لحاظ نمیشود. براساس این گزارش ثبتنام دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیامنور از 26 دیماه آغاز شده و تا دوم بهمن یعنی پایان امروز ادامه دارد. بر اساس آمار اعلام شده تاکنون حدود 33 هزار داوطلب در این آزمون ثبت نام کردهاند.
سلااااااااااااااااااااااا ااااام
امتحاناتام که تمومید و ..![]()
کارنامه ی شما اومده ؟ ماله ما هنوز کامل نزدن
راستی ترم بعد چن واحد برمیدارید ؟
سلام، کسی منابع کنکور ارشد دانشگاه آزاد رو میدونه؟ مدیریت-بازرگانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)