این گوشی که uiq نیست!!!!
لطفا در بخش مربوطه سوالتون رو مطرح کنین.
این مباحث به گوشی شما مربوط نمیشه.
موفق باشی.
این گوشی که uiq نیست!!!!
لطفا در بخش مربوطه سوالتون رو مطرح کنین.
این مباحث به گوشی شما مربوط نمیشه.
موفق باشی.
سلام
یه مشکلی پیش اومده تو هک برام, برنامه New CapsSwitch رو نصب کردم اما هرکاری میکنم XPlore نصب نمیشه؛ میشه بگین باید چیکار کنم؟؟؟؟
البته من یه بار به اوون روش قبلی هک کرده بودم، گوشیمو مستر ریست کردم و میخوام دوباره هک کنم که نمیشه!
قبل از مستر ریست هم بک آپ گرفته بودم با MyPhoneExplorer و حالا که بک آپ رو اجرا کردم مسیجهای فارسی رو دیگه نشون نمیده, یعنی به صورت فونتهای به هم ریخته نشون میده؛ میشه در این مورد هم راهنمایی کنید...
مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــتشکرم
]من هنوز در مورد هك گوشي p1 رو نمي دونم
ولي مي خواستم بدونم كه چه اشتباهاتي دوستان مرتكب شدند و گوشي مشكل پيدا كرد و مجبور به فرمت و... شدند؟
سلام من گوشیمو هک کردم کلی آیکون گذاشتین میشه کمکم کنین بگین کجا بریزم
فونت رو ز کجا گیرم و کجا بریزم گوشیمم p990
هر چي ميرسه به دستت نريز ، اونايي كه تست شده هستند بريز
به مسير ريختن فايل ها توجه كن
ببين اونايي كه ميريزي p1 رو ساپورت مي كنند يا نه
اين از تجربيات من بود ، اگه چيز ديگه اي هست لطفا بگيد كه كمكي بشه به بقيه دوستان![]()
شما چرا گوشيتو مستر ريست كردي ؟ چه مشكلي داشتي ؟
x-plore چرا نصب نميشه ؟ چه اروري ميده
گوشيت چيه ؟
لطفا همه اين سوالات رو جواب بده تا بشه كمكت كرد
برو به این تاپیک همه چیز را توضیح داده انواع فونت هم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته دوستان عزیز ، این رو هم مد نظر داشته باشن که در بیشتر حالات ، فقط گوشیهایی با مسترریست خاموش شده و دیگه روشن نمیشن که هک استارت آپروشون انجام شده ، به همین دلیله که گشوی بالا نمیاد .
پیشنهاد میکنم دوستان ، هک های استار آپ رو رو گوشیشون نریزن و همون ارجینال خود گوشی رو بزارن بمونه
چرا نريزيم ؟
ميريزيم ولي به جاي مستر ريست فرمت اينترنال ميكنيم
من دست به فرمتم خوبه![]()
يه گوشي m600 دارم صداي الارمش خيلي كمتر هست نسبت به وقتي كه خود آهنگ را پخش ميكني. هك يا نرم افزاري هست اين را درست كند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)