تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 905 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.براتون یک مثال میزنم:در پیکان میل گاردن به محور عقب متصل هستش گه شامل دیفرانسیل(کله گاوی)و پلوس ها میشه.همین سیستم در ماشینهای محور جلو نیز وجود داره که شامل دنده دیشلیها و پینیون و گراند پینیون میشه.(البته با اندکی تغییرات)با مکانیکت مشورت کن شاید به اصطلاح خودشون دنده های مجموعه فوق تیز کرده باشند.البته اینها حدسیات من هست و مطمئنا نظر یک مکانیک باتجربه باید ملاک قرار بگیره.حتی به احتمال خیلی ضیف ممکنه دنده زیر یا بلبرینگ مربوطه در دورهای بالا تولید صدا کنه.

2. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .

من یه سمند دارم مدل سفارشی 85 . مدتی هست وقتی مثلا رو دنده 3 هست حدود 60 تا که میرم دور موتور میره بالا و موتور صدا میده و مجبور میشم دنده رو عوض کنم . ولی قبلا اینطوری نبود و مثلا رو 3 تا 80 الی 90 تا پر میکردم

مشکل کار کجاست ؟

ممنون از راهنماییتون پیشاپیش

4. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام .

من یه سمند دارم مدل سفارشی 85 . مدتی هست وقتی مثلا رو دنده 3 هست حدود 60 تا که میرم دور موتور میره بالا و موتور صدا میده و مجبور میشم دنده رو عوض کنم . ولی قبلا اینطوری نبود و مثلا رو 3 تا 80 الی 90 تا پر میکردم

مشکل کار کجاست ؟

ماشین چقدر کار کرده؟
    آخرین بار کی صفحه کلاچ را بررسی کردین
    محتمل ترین گزینه صفحه کلاچ هست
    حتما سریع تر اقدام کنید قبل از اینکه به پرچ برسه وگرنه خرج سنگینی بابت صفحه ، خورشیدی و ... متحمل خواهید شد

6. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

بچه ها اگر کسی تو تهران تعمیرگاه خوب در مورد بوستر و ترمز میشناسه بهم معرفی کنه که کارشم خیلی خوب باشه واس پراید

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر خیلی ممنون.
    در مورد صدا مواردی رو که گفتی با تعمیر کار چک میکنم. اما بدبختی یه تعمیر کار درست حسابی سراغ ندارم...!

در مورد صدای زوزه، دقیقا با افزایش سرعت زوزه زیاد میشه و تو یه حد میمونه تا مثلا سرعت بیاد زیر 40 کیلومتر! تو دنده 4 یا 5 هم صدا هست و فرقی نمیکنه ... تنها تو دنده 2 و 1 من صدای زوزه رو نشنیدم. اما دقیقا از 3 به بعد صدا شروع میشه و تا دنده 5 هم ادامه داره. تو حالت خلاص راستش شک دارم ولی تا جایی که اشتباه نکنم تا همون سرعت بالای 40 یا 50 تا حتی خلاص باز هم همون صدا هست مگر اینکه سرعت کمتر و کمتر بشه. تو این شرایط به نظرتون چی میتونه باشه ؟
    سلام واسکازین دنده رو چک کنید شاید کم شده باشه یا نشتی داشته باشه و بعد از اون...

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سورن elx مدل 91 با 12000 کارکرد دارم که خدا رو شکر مشکلی نداشته و ازش راضی هستم اما فقط یک مشکل هست که رو اعصابم هست و نمیدونم طبیعیه یا نه اونم اینه که دقیقا رو دور موتور 2800 بدنه به لرزش میوفته در حالت عادی مشخص نیست و نه خودم نه کسی میفهمه و من از روی شیشه عقب ماشین متوجه میشم چون تار میشه که قاعدتا واسه اینه که شیشه لرزش داره. و زیر 2800 و بالای 2900 دوباره لرزش رفع میشه و شیشه صاف میشه.از لاستیک نیست چون از دنده 2 تا دنده 5 روی دور موتور 2800 این مشکل پیش میاد. و ربطی به سرعت نداره.البته مشکل خاصی ایجاد نمیکنه اما نباید هم اینجوری باشه.حالا اگر از دسته موتور باشه که رو دور موتورهای دیگم باید خودش رو نشون بده بعضی ها میگن شاید از صفحه کلاچ یا بالانس نبودن میل لنگ و فلایول و ... باشه.من آچارکشی نکردم احتمال داره با اون رفع بشه؟
    سلام خیلی حساس نباشدی این چیزا در ماشین های ایرانی از عادیم عادی ترهالبته اگه منظورتون از شیشه عقب تار میشه لرزش خفیف آینه وسط هست می تونه از خیلی چیزا باشه و ممکنه با اچار کشی حل شه .این موضوع می تونه از بلبرینگ ها و هرزگرد ها باشه تا برسه به موتور و گیر باکس پس بعد از آچار کشی اگه بود هنوز تسمه و بلبرینگ ها رو چک کنید نکته بعدی در ماشین خلاص کلاچ بگیرید و گاز بدین ببینید باز هم اینجوری میشه و البته احتمال داره خیلی بیش از قبل باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من که بیخیال تعمیر و جواب گرفتن شدم همی نجوری با هاش سر می کنم!!!

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خیلی حساس نباشدی این چیزا در ماشین های ایرانی از عادیم عادی ترهالبته اگه منظورتون از شیشه عقب تار میشه لرزش خفیف آینه وسط هست می تونه از خیلی چیزا باشه و ممکنه با اچار کشی حل شه .این موضوع می تونه از بلبرینگ ها و هرزگرد ها باشه تا برسه به موتور و گیر باکس پس بعد از آچار کشی اگه بود هنوز تسمه و بلبرینگ ها رو چک کنید نکته بعدی در ماشین خلاص کلاچ بگیرید و گاز بدین ببینید باز هم اینجوری میشه و البته احتمال داره خیلی بیش از قبل باشه
    من امروز فهمیدم از پی هستش. مشکل از دسته موتور پایینی هست. امروز ماشینمو برا سرویس برده بودم. خودشون دسته موتور پایینی رو عوض کرده بودن. کلا اون لرزش از بین رفته.

13. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض تشخیص زمان مناسب برایِ تعویض صفحه کلاچ

سلام .

مشکل کار کجاست ؟

ماشین چقدر کار کرده؟
    آخرین بار کی صفحه کلاچ را بررسی کردین
    محتمل ترین گزینه صفحه کلاچ هست
    حتما سریع تر اقدام کنید قبل از اینکه به پرچ برسه وگرنه خرج سنگینی بابت صفحه ، خورشیدی و ... متحمل خواهید شد
    سلام .
    موضوعی که مطرح کردین خیلی مهم هست و میشه ازش به عنوان یک معیار برایِ زمان مناسب برایِ تعویض صفحه کلاچ استفاده کرد .
    ماشین وقتی نو باشه یا دیسک و صفحه کلاچ نو باشه ماشین با یک دور موتور مشخص به سرعتِ معینی میرسه .
    مثال :
    با دور موتور 3000 در دنده سه به 70 کیلومتر در ساعت میرسه ( در خیابانِ مسطح و بدون مسافر ) .
    اما با استهلاک و سائیده شدنِ صفحه کلاچ , به تدریج دور موتور برای رسیدن به همون سرعت در دنده 3 افزایش پیدا میکنه
    مثال :
    بعد از یک سال برای رسیدن به سرعتِ 70 کیلومتر در ساعت دور موتور میشه 3400 دور در دقیقه .
    این نشون میده که صفحه سائیده شده و مثل قبل محکم نمیچسبه به دیسک .
    کم کم کار به جائی میرسه در سربالائیها دور موتور خیلی میره بالا اما ماشین کشش نداره .
    یعنی با زیر نظر داشتن سه عامل ( سرعت , دور موتور , کشش ) میشه تشخیص داد که دیگه وقتشه صفحه کلاچ تعویض بشه .
    البته در ماشینهائی که نشانگر دور موتور نداره میشه به جاش از صدای موتور استفاده کرد و پی برد که صدای موتور خیلی زیاد میشه اما سرعت چندان افزایش پیدا نمیکنه .

اين تست هم تقریباً در همه ی ماشینهای دنده عادی جواب میده :
    ماشین رو روشن کنید
    دو سه دقیقه صبر کنید تا گرم بشه
    پا رو بذارید رو ترمز
    بزنین دنده یک
    آروم آروم پا رو از روی کلاچ بردارین
    اگر ماشین خاموش نشد صفحه کلاچ باید عوض بشه
    البته تنظیم بودن موتور ضروری هست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-04-2013 at 21:58. دليل: تصحيح

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    پژو 206 که موتورش سالمه اما داخل کابین صدا میده، میشه کاملا صداش را گرفت؟
    کلا 206 ها صدا گیریشون راحته؟
    چقدر هزینه برمیداره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •